Dagens outfit + svammel

I´m back! Kom tillbaka igår vid halv sex.. gissa om jag va trött efter 17 timmars resa och sex timmar jetlag! Krigade med mig själv för att hålla mig vaken till "The Pacifier" med Ven Diesel.. kände att jag va i stort behov av lite trevligt ögongodis efter att ha vilat ögonen på små kineser i tre veckor! Hade som mål att hålla mig vaken till halv tio, sista halvtimmen va smärtsam, provade till och med att hålla upp ögonlockan med fingrarna för att inte somna.. Måste varit en härlig syn! *asg* Trodde att jag skulle vakna vid sex-tiden, men jag sov som en stock till nio.. sååå skönt!

Idag lunchade jag med Åsa och hennes nya kille.. riktigt trevlig prick och klart godkänd! *hihi* Käkade grillbuffe på Gamle Port, väldigt gott och precis vad jag va sugen på! =)
Sen kom en polare från Sthlm förbi så vi fikade å kollade film...

Shoppade en tröjklänning oxå när jag va på stan.. very nice! =)

Dagens slappa klädsel:
* Jeans- Köpta i Kina (kombination av diesel och Esprit.. snacka om miss! *asg* Men de sitter bra så jag gillar dem ändå!)
* Hoodie- Abercrombie..kanske =)
* Vitt ribbat linne- Only
* Patchwork väska- Coatch
* Bruna pumps- Vagabond

Nu ska jag sussa så jag orkar upp till jobbet imorn!

Köss å hej!

Shoppat i Shanghai!


Detta har jag shoppat idag (plus åtta Lacoste piké som är i Kristian rum), jag är helnöjd! Både fejk och riktiga grejer! =) Nu är jag otroligt trött, det är hyffsat utmattande att pruta, fy farao vad vissa va svåra! Vet man vad man gett förut och vad andra har gett så vill man ogärna ge mer. Dock verkade det som att priserna gått upp något. Vissa grejer va helt omöjliga att få ner till samma pris som sist! Inte för att det skiljer så mycket, men iaf.. =) Nu ska jag ta en power nap, sen blir det Hard Rock Café! 

Mat och drinkar i Shanghai =)

Hello folkes!

Då har man landat i Shanghai då.. bra mycket fräschare stad än Chongqing, även om det fortfarande luktar Kina (dvs kloak.. typ gamla matrester balandat med lukten av ett par gamal sura sockar *hihi*) Bor på Howard Johnson även här, riktigt flådigt hotell som ligger mitt i smeten! 

Började med att inta en Strawberry Margareta på en uteserverig vid en stror shoppinggata som jag inte har nån aning om vad den heter, sen drog vi vidare till TGIF  (Thank God it´s friday)

Kom precis hem där från. Proppmätt är ett ord som skulle kunna beskriva mitt tillstånd rätt bra just nu!!! Så himla gott! Tror det ska finnas TGIF i Sthlm oxå, gissa om jag ska dit! =)

Startade med en sån här gigantisk Frozen Margarita, här snackar vi brainfreeze! Men god som tusan va den! Ja, jag vet.. jag är lite inkörd på Margaretas =)

Efter det blev det ribs! Löööööv ribs, speciellt när de är så möra så de bara faller isär.. =)












Och till dessert så blev det Brownie Obsession! Har verkligen längtat efter en kladdig chokladkaka under mina tre veckor i Kina! Här äter man nämligen inte "normalt" godis utan snacks gjort på typ kött *bläää*

Tråkmånsarna som jag är här med va trötta så vi gick inte vidare efter vi käkat.. men det gör inte så mycket för imorn är det shopping som står på schemat och då vill man ju inte vara trött! =)

Natti natti!

Små konstverk på naglarna! =)



Imorn är min sista dag här i Chongqing för den här gången. Klockan två lyfter planet till Shanghai där vi ska spendera en och en hlav dag innan vi flyger hem till Sverige på lördag. Gissa om det kommer bli mycket shopping!!! Kommer att få köpa en extra resväska, men eftersom man får ta med sig 40 kilo så blir det nog inga problem med att få hem allt =)

Va och fixade naglarna idag. Det är helt otroligt vad noggranna de är! Drygt en timma tog det och kostade ynka 30 kr! Kanske ska tillägga för de som tvilar att det är mina egna naglar och inga påklistrade sticker utan dit målat för hand! Är supernöjd med resultatet. Sist satt det två veckor så jag hoppas på något liknande denna gången! =)

Nu ska jag börja packa.. vill inte! Så tråkigt! Fast inte lika tråkigt som att packa upp vilket brukar ta cirka en vecka *hihi*

Vet inte om jag kommer att ha någon internet uppkoppling i Shanghai, om inte så hörs vi igen på söndag!

Puss å kram!

My new tailor made skirts!

2 timmar sen va skräddaren! En halvtimma efter utsatt tid så ringde jag till vår kontakt här på hotellet och bad henne ringa upp honom. Även om jag haft hans nummer så hade jag inte kunnat ringa för han kan nada engelska (men med teckenspråk och några enstaka kinesiska ord så kan man komma långt!) Han påstod att han varit här klockan sju, men att jag inte hade öppnat, bullshit! Jag va här 20 minuter innan utsatt tid! Hur som helst så bestämde vi klockan nio istället och då kom han faktiskt! (han träna emellan oxå! *hihi*)

Är störtnöjd med resultatet! Kunde inte ha blivit bättre. Verkligen jättefint gjort med underkjol och allt. Jag bad honom att sy upp exakt samma modell som jag har på en annan kjol med hög midja som jag trivs jättebra i. På så sätt minskar risken drastiskt för att det ska bli fel eftersom de har noll koll på vad som är trendigt och smakfullt här nere. Valde ett grått lite tunnare tyg och ett rutigt/hundtands-mönstrat tjockare!



Klassiskt och snyggt!


Den gråa.. =)

I love my new fake jeans! =)

Idag har det varit ca 24 grader och regn i Chongqing. Riktigt skönt att slippa bastun ett tag! På tal om väder så hörde jag att ni hade det fint hemma! Hoppas det håller i sig tills på lördag kväll för då kommer jag hem!

Dagens outfit:
* Jeans- Köpta på fake-marketen för 90 kr. Riktigt nice om ni frågar mig, dessutom långa i benen! =)
* Gråblå topp- ZARA
* Svarta pumps- Vagabond
* Qviltad väska- Wedins
* Silverhalsband- H&M
* Kristall örhängen- Köpta i Thailand
* Armand- Miss Dee

Gårdagens outfit:
* Finstickad  grå topp- MQ
* Svarta kostymbyxor- Esprit
* Qviltad väska- Wedins
* Svarta pumps- Vagabond
* Armband- Miss Dee



På tal om något helt annat än väder och kläder.. Funderar starkt på att ta en sista minuten till medelhavet i höst. Blev ju tyvärr inget med Mexico och jag vill verkligen ha lite paraplydrinkar och sol! Säg till om ni vill hänga på, annars åker jag själv! =)

Tjejmyskvällen i söndags..

I söndags kväll så hade vi tjejer i projektet myskväll, dvs fyra stycken inklusive mig själv. Det är så kul för jag gillar dem verkligen och skulle gärna umgås med dem privat "i vanliga fall" =) Vi va i Lindas lägenhet på hotellet och lagade mat och snackade skit (och en hel del sex =). Egentligen så skulle vi ha sett en film, men snacket snurrade på och rätt som det var va klockan tolv och det va hög tid att gå och lägga sig. Va sjukt trött igår, kan nog ha lite att göra med att det dracks endel vin.. synden straffar sig själv.. eller hur är det man brukar säga? ;)



Matlagning på gång.. inte så stort kök, men det funkar!


Voalla! Pastasallad med kyckling, feta. tomater, mango etc. Dessutom så hittade vi GB glass till dessert! =)


Ibland krävs det våld och två starka damer för att rå på en flaska vin! =)


Försökte fånga mysstämningen och provade att ta kort utan blixt, blev inget vidare!

Nu sitter jag och väntar på att skräddaren ska komma så jag kan prova kjolarna som jag beställt.. han är inte direkt känd för att vara punktlig så det är väl bara att öva på tålamodet antar jag... hatar folk som inte är i tid! Hmm.. så bra gick det.. ;)

Efter att skräddaren varit här ska vi kila bort och fixa naglarna.. man vill ju att de ska va snygga tills man åker hem! =)

Hoppas att ni får en mysig kväll! Puss å kram!

Det är BILLIGT i Kina!



Va och tvättade håret på salong igår.. låter kanske inte så märkvärdigt, men här går det inte på 5 minuter som det gör i Sverige utan det tar drygt en timma. Först tar de i schampo och masserar hela huvudet och tinningarna i ca 20 minuter. Sen tvättar de ut det. Efter det får man nack och ryggmassage i ca 20 minuter, höll på att somna! Sååå skönt! Sist men inte minst så fönade han lockar och satte upp det. För 40 kr är jag väldigt nöjd! =)

Nu sitter jag och avnjuter en sån här:

4 kr kostar en "frukt-tallrik" som är läskande god!

Köpte även ett gäng DVD:er i helgen. 10 kr/st får man betala. De jag sett hittills har varit av helt okej kvalité och med engelsk text!

Om man inte äter på hotellen så lever man lätt på 15 kr per dag ink frukost, lunch och middag om man inte är så kräsen och inte är hypokondriker! Vilket jag inte är. Det är faktiskt förvånandsvärt få som har blivit magsjuka här! =) Kanske beror på att den mesta maten är rätt stark och att det dricks en hel del alkohol ;)

Min lördag i Kina!

I lördags åkte jag, Anna och Jessica till ett annat centrum som heter Paradise walk och shoppade. Där finns affärer som Only, Vero Moda, Mango, French Connection, Sisely och en massa andra affärer som man inte känner till! Jag köpte en stickad "kavaj" på Only =)



Vi passade på att käka thai-mat när vi va där på en "normal" restauran. Svingott, men riktigt riktigt starkt! Kändes typ som att man fick sår på tungan! Och då ska ni veta att jag gillar stark mat! Svensk thai, släng dig i väggen, här snackar vi hetta! =)

Som vanligt va det svinsvårt att få en taxi där ifrån! Alla bara vinkade bort oss! Tills slut så ringde vi Rovina (hon som jobbar på hotellt) och frågade vad som va grejen.. Hon sa att de va bilbyte klockan fyra. Och klockan va precis fyra, så halav fem satt vi iaf på väg i en taxi på väg tillbaka till hotellet.

På kvällen åkte vi till Hollyday Inn och käkade grillbuffe! Så jäkla gott med att få äta bakpotatis och en riktigt biff! Desserbordet va inte het fel det heller! =)

Kvällens klädsel:
* Gråblå topp- ZARA
* Svarta kostymbyxor- Esprit
* Svarta pumps- Vagabond
* Qviltad väska- Wedins
* Silverhalsband- H&M
* Armband- Miss Dee
* Kristall örhängen- Köpta i Thailand


Dagens smink och hår. På grund av akut tidsbrist (som vanligt då..) så fick det bli en uppsättning av mitt trassliga hår. Körde på sotade ögon.. syns inte så bra på grudn av blixten, men det va inte så pjåkigt faktiskt =)


Utsikt från Hollyday Inn mot vårt hotell på andra sidan floden.


Kvällens medverkande =)


Jessica och Kristian.. Kristian va fruktansvärt bakis efter golfen.. eller fortfarande full.. beroende på hur man ser det..


Marcus å Jessica


Marcus å Kristian


Min dessert! =) I löve choklad!

Fredagens party i Kina!

Jag orkar inte mer! Det är fullt ös medvetlös hela tiden! NU, är första gången som jag varit själv på hotellrummet i mer än en timma och bara tagit det lugnt sen jag kom hit. Jisses, jag skulle behöva en veckas semester efter det här! *skratt* Men samtidigt så är det väldigt roligt så jag ska inte klaga för mycket! Har hänt mycket det senaste dagarna, men jag börjar med fredagen..

Hotellet hade ordnat fest och som väntat så spårade det mer eller mindre ur.. jag spårade naturligtvis inte ur, skulle jag aldrig göra ;) men andra.. typ projekledar-teamet.. Jag fattar inte vad som är grejen med att supa sig bortom all kontroll.. vad är tjusningen lixom.. de gör bort sig och sen mins det i stort sett dagen efter.. Hade man inte vetat bättre så skulle man lätt kunna missta dem för 14 år i vissa lägen! JAG känner mig gammal i deras sällskap!

Som igår tex.. när de åkte hem i bussen från golfbanan (jag var tack och lov inte med!) Så hade de börjat slita av varandra kläderna (grabbarna alltså) vilket slutade med att två var spritt språngande nakna! Vad är grjejen lixom?!? När vi töser festar så finns lixom inte en tanken att vi skulle börja slita av varandra kläderna.. inte hos mig iaf ;)

Känns som att endel har ett så jävla tråkigt liv hemma så när det kommer hit så måste de leva ut till max.. Men ibland går det faktiskt lite väl långt!

Fredag kväälen outfit:
* Svart LBD- ZARA
* Svart Hermés skärp
* Svarta pumps- Vagabond
* "silver halsband"- H&M
* Armband i guld & silver- Miss Dee

Här kommer lite bilder från kvällen..



Plockmat!!! Me like a lot! *tihii* Speciellt desserbordet ovan!


Kvällen börjar med att vi hälsas välkomna och personalen med vänner sjunger en sång. De va så söta hela tiden och såg så glada ut!


Johan och Kristian... Kanska ska "förklara" hattarna.. De skulle nämligen spela golf dagen efter klockan halv åtta på morgonen.. hur de över huvudtaget kommer ur sängen kommer för mig förbli en gåta! Hur som helst så va det Sverige mot Rest-of-the-world, därför köpte de snygga teamhattar med matchande skrikrosa piké till.. Antar att de ville inviga dem dagen innan..

Jag och den andra Linda (som bor här) Hyffsad längsskillnad! =)


Jag, Anna och Rovina som har fixat festen! Grabben i bakgrunden är ett av mina "hat-objekt".. jag vet man ska inte hata, men han är sååååå dryg och mans-gris-aktig!


Johan försöker få bartenderna att fixa en Pink Panther till mig.. gick inte alls.. fick ta saken i egan händer..


..och blanda till den här! Blev riktigt bra faktiskt! Innehåller cointreau, mjölk, sprit och Bailys typ.. =)


Choklad-drink och grillspett med marshmallows på doppade i vit och mörk choklad *jummie*


Johan, Anna och Linda


Jag sjunger fejk-kareoke.. ja asså det fanns ingen rullande text utan bara ett papper att titta på med texten.. tack gode gud för att den trevliga tösen i bakgrunden hjälpte mig! =) Minns att jag sjöng nån Abba-låt utan text.. gick faktiskt över förväntan.. so I heard *asg*


Johan och Jessica dansar...


..och här nåsn stans börjar det urarta *asg* Vilken pose va! =)


Efter festen (runt tolv-tiden) gick de flesta vidare till Biergarden, det är här alla västerlänningar hänger på kvällarna!


Jag och Kjell va de enda som gick vidare.. han tog med mig runt på en club-runda! Riktigt schysta clubar.. om man bortser från det faktumet att det bara är kinerser där under 1,60..  Om man sägr så här.. man sticker ut lite! *hehe* Fast jag är såklart lika blind som vanligt och ser inte ALLS när folk vänder sig om och glor! Är nog rätt tur att man har den egenskapen när man är här.. =)

Nu ska jag möta upp töserna.. vi ska ha tjejmys-kväll hos Linda som bor i en lägenhet här på hotellet med kök å allt! Vi ska laga mat, dricka vin och kolla på film! =) Ska bli mysigt!

Thank God it´s friday! (outfit)

Hej sötisar!

Det är så kul att veta att ni läser vad jag pysslar med här borta.. då slipper jag ju berätta nåt när jag kommer hem, eftersom ni redan vet allt (nästan iaf..)! *tihii*

Nu ska jag "slip into something more comfortable" som man brukar säga.. i detta fallet blir det "den lilla svarta" (och inte enbart undies). Är fest på hotellet ikväll.. känns lite som att det kan sluta hur som helst.. *asg*

Förra gången jag va här så lyckades jag ju hitta en brasilianare att hångla upp.. och vad är oddsen för det i ett land där det är 99,99% kineser.. som sagt.. anything can happen! =)

Sen måste jag bara tillägga... FY FAN VA UNDERBART DET ÄR ATT DET ÄR FREDAG!!! Förra helgen kändes jättelång och skön, hoppas att denna blir lika dan!

Dagens (dag klädsel):
* Svart kjol med fickor- Åhlens
* Turkos topp- Vila
* Qviltad väska- Wedins
* Svarta pumps- Vagabond
* Armband i guld &  silver- Miss Dee

Ta hand om er så hörs vi snaaaaart!

Köss!

Another day in China

God kväll på er! Jag har försökt jämna ut glasen vin med kaffe.. så här i efter hand vet jag inte rktigt om det va en så bra ide *fniss* Nåja.. det är nästan svårt att inte somna i den här gudomliga sängen så det ska nog gå bra.. en sån skulle man ha hemma! =)

Hur som helst.. efter jobbet tog jag med Issa till en restaurang som heter Tapanjakie (eller nåt sånt..). Han åker hem imorn så jag ville visa honnom något som man inte får missa när man är här. Man sitter runt ett stekbord och har en personlig kock framför sig. Sen väljer man ur en meny, allt man vill, hur mycket man vill ink sprit för 100 spänn. Sen tillagar kocken det mitt framför ögonen på en. Riktigt gott käk! Men fy farao vad jag är mätt nu! *hehe*

Sen mötte vi upp Anna och Linda på Starbucks och tog en Latté å satt och tjötade ett tag.. mucho mysigt! =)

Nu är jag hyffsat seg, efter att ha varit igång sen klockan sex imorse! Men imorn är det fredag och då är det fest för oss på hotellet.. hur jag ska orka med det vet jag inte just nu.. men det ordnar sig nog! =)

Dagens:
* Jeans- köpa på fake-marketen (tror det ska va 7 jeans)
* Blommig skjorta- H&M
* Vit kort topp- Lindex
* Vita ballerinas- Nilsons
* Vit väska Wedins
* Armband i guld & silver- Miss Dee

Nu ska jag suzzzzza.. Puss å kram på er!


Stekbordet på Tapanjakie.


Jag, Linda och Anna på Starbucks.

Konsten att koka ägg i en vattenkokare


Som ni kanske har förstått av allt mitt tajt så är det skapligt varmt här i Kina! Vi snackar ångbastu! Därför orkar vi inte gå till Hålet-i-väggen utan har börjat ta med oss mat. De andra kör på nudlar på burk, men efter som jag måste vara lite annorlunda ;) och på grund av att jag försöker köra GI så kör jag på  tonfisk på bruk och imorgon även ägg, som jag kokade i vattenkokaren på rummet, gick finemang! Man tager vad man haver lixom! *hihi*

Idag har vi än en gång varit nera på fake-marketen och shoppat lite. Köpte ett par jeans och ett gäng Lacoste- sockar *tihii*! Bilderna nedanför är tagna med utsikt över floden.

Efter shoppingen blev det träning igen! =) Har kommit igång på riktigt nu! Synd bara att min träningspolare Issa åker hem på fredag.. =( Han va kul att snacka med och bra att träna med!

Måste bara tipsa er om en sak: Extra Delight, caramell & choklad karameller som är sockerfria och supergoda! Synd att de inte finns att köpa här.. eller det kanske är tur om amn tänker efter! *hehe*

Nu ska jag skutta in i duschn och sen hoppa i sängen (ja alltså inte bokstavligt talat förstår ni väl..! ;)

Hoppas ni har det bra där hemma! Skriv gärna nån rad så jag vet att ni läser.. =)

Puss å kram!

Gårdagens & dagens outfit i Kina


Valet av kläder igår va väl kanske inte helt genomtänkt i och med att vi började bygga och man är tvungen att ha långbyxor och skyddsskor i fabriken. Men lite smart va jag iaf och tog med ett par leggings till som jag kunde dra under kjolen.. sjukt hett det såg ut till de ofantligt klumpiga skyddsskorna! *asg*

Gårdagens: Orange kjol från Åhlens, brunt linne från H&M, bruna pumps från Vagabond, halsband från Lindex och guldklocka från Guess.

Dagens: Svarta kostymbycor från Esprit, svart kort topp från Ge:kås, mossgrön skjorta från ZARA, svarta pumps från Vagabond, qviltad väska från Wedins, armband i guld & silver från Miss Dee och "Linda-halsband" i silver från Emily.

Fy farao va varmt!

God kväll! Idag har det varit helt otroligt varmt! 42 grader och fuktigt som fan! Smälter bort! Tack gode gud för att de iaf har hyffsad luftkonditionering på jobbet =) Grejen är bara att närmste "restaurang", som av förklaringa anledningar heter "Hålet-i-väggen" ligger typ 500 meter bort.. låter kanske inte så farligt, men att gå en kilometer i den värmen är inte kul! Imorn blir det tonfisk på burk med grönsaker för min del.. =)


Hålet-i-väggen.


Inne på Hålet-i-väggen. Lunch ink dricka för 8 personer går på ca 90 kr.

Va skitseg efter jobbet, men tog mig iaf ner till gymmet. Körde ben så nu känns dom som spagetti! Även gymmet va rätt varmt idag, ca 30 grader... Guuuud vad jag klagar! *asg* Efter gymmet blev det middag i Loungen, ingen orkade gå ut och svettas.. så det är faktiskt inte bara jag som tycker det är varmt förstår ni! =)

Här är lite bilder på lite av det som jag shoppat den senaste veckan..

CC-plånbok med en massa bra fack för kort. Saknade det i min gamla och försökte typ trycka in tre i varje..


En massa DVD filmer! Vill hitta Batman oxå! Såg en film som hette "Good luck Chuck" igår, den va riktigt rolig och en riktigt feel-good film! Rekomenderas varmt! Sen hittade jag ett jättefint sett med ögonskuggor oxå i bruna-, guld- och koppar- nyanser!

Nu ska jag slänga mig i sängen å kolla nån film. Hoppas ni haft en bra dag och får en skön kväll!

Puss å kram!

God mat, massage och manikyr i Kina!

Idag va det varmt ute, ca 35 grader, men andra ord väääldigt svettigt! Drog iaf ut på stan efter träningen. Gick till Donken och käkade en kycklingwrap, något de verkligen borde införa i Sverige: grillad chilikryddad kycklingfile med crisp runt, sallad, dressing och tortilla runt, väldigt smaskigt! Sen kikade vi runt lite bland Gucci och Armani butikerna, dyrare än i Sverige och inte riktigt min prisklass. På nedre plan så hade de massagestolar, så jävla skönt, en sån skulle man ha hemma! Synd bara att de gick på 50 papp! =( Sen drog en sväng till fake-marketen istället *hehe* Köpte en CC-plånbok, jeans, pumaskor och en asfin ögonskugga! =) Efter shoppingen drog jag och Issa å fixade naglarna, mina blev grymt fina! Glittar mer i verkligheten! =) Sist men inte minst så smet vi in på en helt obeprövad snabbmatsrestaurang, väldigt modigt av oss med andra ord! *hihi* Maten va riktigt god, kyckling i nån hott sås med ris!


Jessica får massage.. ska tetsa ögonmassagegrejen som hon köpte, den va tydligen riktigt skön!


Maten jag och Issa beställde, 12,50:- kostade kallaset, hutlöst eller hur!? ;)


Mina naglar.. som sagt, glittar mer i verkligheten! Sist satt det som bergen i två veckor så jag hoppas på nåt liknande denna gången.. fast nu är det typ små utstående guldkulor på så det kanske inte håller lika länge. Men för 50 kr så kan man ju utan tvekan göra om det en gång till innan man åker hem! =)

Fest i Kina! =)

Här kommer lite bilder från i fredags kväll som blev ganska blöt.. rullade in vid halv fyra snåret =)


Allt börjar lugnt och sansat i Lindas lägenhet..


Issa, min nyfunne träningskompis! En sak som är kul med att komma ner till Kina är man man får träffa folk face to face som man bara snackat med i telefon innan och inte har haft nån aning om hur de ser ut.. Issa är ett sånt exempel =)


Någonting är tydligen väldigt kul.. =)


Jessica och Åke, Jessica ska bo i Kina i ett år.. jag är INTE avundsjuk!


Jessica och Kristian.. showin´som love! =)


Daimdrink! Strak och lite plastig smak, men helt klart effektfull!


Vissa hade lite svårt att behålla kläderna på.. *asg*

Jag kan ju säga så här.. här festar man med folk som man i normala fall inte alls skulle umgås med över huvud taget! Konstigt nog så funkar det faktiskt bra och är riktigt kul! På ett sätt är det ganska givande för man lär sig anpassa sig till olika situationer och att ta människor på ett bra sätt. Sen behöver man ju inte heller sätta sig brevid de som man kanske inte gillar så mycket heller =)

Livet i Kina- Söndag (del 1)

Godmorgon där hemma! Själv så har jag varit uppe i ett antal timmar, käkat en gudomlig omelett till frukost och kört ett hårt pass på gymmet! Känns bra och träningsvärken i benen börjar släppa lite. Kvällen igår blev förvånansvärt lugn, kan kanske ha något att göra med att det blev en ganska hård fredag för endel *hehe* Käkade spare ribs på hotellet igår, helt oki, men magen gillade de nog inte riktigt om ni förstår vad jag menar.. avundas inte den städerska som städade min toa imorse.. luktade inte hallon om man säger så *asg* Ska duscha av mig lite nu och sen gå en runda på stan, fixa lite manikyr etc.=) Hoppas ni har det bra där hemma! Har ni fint väder eller har hösten kommit?


Markand i Chongqing. Här ligger hönerna och väntar på att bli upptjoppade rak framför ögonen på alla, hyfsat vidrigt! Fanns även små söta kaniner i burar *snyfft*


Grönsaksmarkand. Inte lika vidrigt!


Köttmarknad. 30 grader vamt och luktade dött! *blääääää*


Liten kattunge som satt bunden på golvet bland köttslamsorna. Såg väldigt hjälplös ut!


Gata nån stans istan..


Välbehövlig fikapaus på ett fräsch och luftkonditionerat Starbucks! Latté med jordgubbs scones! *jummy*


Vårat hotell... nää, skoja bara! Ett av de sämre bostadshusen. Stackars människor som tvingas bo så!

Måste kila nu.. lägger upp mer bilder när jag kommer tillbaka! Puss å kram!

En dagens outfit i Kina

Hallå vänner! Nu är det äntligen helg! Iaf för mig som är sex timmar före er suckers där hemma i Sverige *hihi*

Ikväll blir det lite fördrinkar i Loungen (där det är fri alkohol och mat varje dag mellan sex och sju.. det ni! =) sen bär det förmodligen iväg till nån restaurang och sen 88:an club, ChongQings enda vettiga nattclub. Skillnaden på nattklubbarna här och hemma är..
1. Shottsen innehåller typ noll alkohol.. vilket förmodligen beror på att Kineser är väldigt lättepåverkade.
2. Dansgolven är så gott som obefintliga bortset från några små mindre "scener" (där brukar jag shaka asset *hihi*)
3. Besökarna på klubbarna är till 99 % svarthåriga, spinkiga och under 160. Not my cup of tea med andra ord..

Trots det sista faktumet så lyckades jag förra gången jag va här hångla upp en brasilianare som va i min längd.. så man vet aldrig! *hehe*

Dagens klädsel blev följande:
* Chinos- GAP (L.A)
* Topp med broderi- MQ
* Bruna pumps- Vagabond
* Brunt flätat skinnskärp-?
* Halsband- Lindex (17,50-: på rean =)
* Armband i guld&silver- Miss Dee (favorit!)

Hoppas att ni får en skön helg där hemma!

Skriver snart igen!

Puss å kram!

Dagens outfit

Va inte så jävla pigg imorse efter att ha sovit i tre timmar, men så här blev iaf dagens klädsel:

* Kjol- rean på Lindex (50 kr!)
* Turkos topp- H&M
* Svarta pumps- Vagabond
* Qviltad väska- Wedins
* Halsband- H&M
* Armband i guld & silver- Miss Dee


















Världens underbaraste lilla hund finns inte mer..


Vaknade inatt och kunde inte sova.. kollade på mobilen.. hade fått ett sms från Åsa som skrev att hon hade varit tvungen att avliva sin älskade lilla hund. Kändes som att någon slet tag i mitt hjärta när jag läste det! Dels för att gosigare och keligare hund omöjligt kunde ha funnits och dels för att jag visste hur jävla lessen Åsa var! Chico var henns lilla älskling, mannen i hennes liv, hennes ögonsten. Hur läker någonsin såren helt efter förlusten av ens mest tillgiva vän? Även fast vi visste att den här dagen förr eller senare skulle komma så gör det inte mindre ont för det..

Dagens outfit

Så här såg jag ut idag:
* Mossgrön kjol- Indiska
* Blommig topp- H&M
* Vitt kort linne- Lindex
* Bruna skinnpumps- Vagabond
* Armband i guld & silver- Miss Dee


Nu ska jag strax kila upp till laungen å käka lite. Va precs på gymmet. Japp det finns ett väldigt välutrustat sådant på hotellt som vi tränar gratis i! =) Är sjukt trött i armarna, kan knappt skriva! Känner på mig att det kommer att resultera i en grym träningsvärk imorgon! Men ohhooo, vilka fina armar jag kommer få! *asg*

















Middag (Hot Pot) i Kina= Levande mat!

Igår va vi ut et gäng och käkade Hot Pot. Det går till så att man har var sin gryta mede kokande buljong sen beställer man in en massa rå mat som placerat på ett mindre bord i mitten som kan rotera, sen är det meningen att man ska fiska upp maten med pinnarna och slänga ner den i sin egen gryta. Något som inte är det lättaste i alla lägen vill jag lova! Speciellt inte när nån jävlas och snurrar bordet PRECIS när man fått grepp om en liten godbit!

Restaurangerna här i Chongqing är som sagt inte de lättatse att hitta. För att komma till den här så går man in i en skoaffär, tar bakdörren ut till lagret och åker sedan en varuhiss upp fem våningar och DÄR är restaurangen!


Så här sitter man på restaurangen och fajtas om maten.


Räkor.. LEVANDE räkor som sprattlar! Gissa om man tappar matlusten eller!

Framme i Kina- Komunikationsproblem, big time!

*jäsp* Fy farao vad trött jag är! Lyckades inte sova nåt på flighterna, så nu känner jag mig som en zombie ungefär. Innan jag gick på semester så fick jag ett mejl av en kollega där han skrev att han är kär i mig. Trodde att det kanske hade lagt sig över sommaren, men icke! Hade ett väldigt djupt samtal med honom på vägen ner där han upprepade vad han skrivit i mejlet. Måste erkänna att det känns lite småjobbigt med tanke på att han är en väldigt viktig person för mitt jobb! Why god, why me?! Skitsamma, ingen idé att älta.. bara att hoppas att det går över..

Hur som helst så är vädret bättre än vad jag trott att det skulle vara, dvs 26 grader istället för 40! Men det är väldigt fuktigt så man är ändå konstant klibbig. Har precis varit ute och käkat på KFC, där vet man iaf vad man får. Tyvärr så går det inte helt smärtfritt att beställa mat här! Först försökte jag beställa cola light/diet, men det va helt omöjligt att få dem att begripa så jag siktade in mig på vatten istället, gick till slut efter att typ fem personer till ur personalen ryckt in.. nåja, de va hjälpsamma iaf! =) GI, kan ju slänga sig i väggen, för här finns inget anna vettig mat än typ donken, nudlar och ris!  Å jag som va på G! Jävla bajs! Efter käket gick vi och köpte ett gång dvd:er, bla Hancock med Will Smith.

Nu ska jag slappa lite, kolla nån film och sen gå till Loungen runt sex-tiden för att möta upp de andra! (vi är sex timmar före här i Kina)

Här kommer lite bilder på hotellrummet, inget att klaga på! =)

Badrummet


Min underbara säng!


Kontorhörna och tv + dvd-spelare


Badrummet med dusch och badkar.


Utsikten från 30:ånde våning över ett disigt Chongqing är däremot inget att hurra för! Tur att man kan dra för gardinerna!

Btw: Trodde att internetuppkopplingen skulle vara värdelös, men den visade sig vara riktigt bra, åtminstonne iaf för tillfället. Gör att man inte känner sig riktigt lika långt bort! =)


Dagens shopping!


Halsband från Lindex, 17.50:- , nageltatueringar från Kicks, 50:-  och ett spetslinne från Rut m fl, 49,50:-! =) Efter att jag tagit kortet på linnet inne i provrummet så kommer en tjej fram från personalen och säger (på ett bra sätt) att "man får inte får ta kort här"  WHAT!? Why? Kan verkligen inte begripa varför! Om bilderna är till ett reportage eller blogg så är det ju bara bra reklam för dom.. I don´t get it!
Kjol från Lindex, 49,50:-!

Provade även en clubkavaj på Gina Tricot, men jag gillade den inte riktigt, dels så va den i filt och dels så var den inte speciellt figursydd, satt inte som jag ville helt enkelt. Så jakten på en snygg clubkavaj går vidare!


Bild: Gina Tricot


Hittade även ett par stövlar från Vagabond som jag vill ha i vinder! Perfekt med låg klack till en långis som mig! Runt tusenlappen kostade de. Jag skule kunna tänka mig både ett par svarta och ett par bruna! =)

Dagens GI lunch- Thailändsk kyckling med cashewnötter


Ingredienser till 2 pers:
200 gram kycklingfileér (en gigantisk eller två små)
1 msk maizena ljus redning
1 msk olivolja
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk riven färsk ingefära
ca 250 gram fd frusen broccoli som delas i små buketer
1 msk fisksås
1 msk soja
0,75 dl vatten
ett gäng cashewnötter

grönsallad

Gör så här:
Fräs vitlök och ingefära i olivoljan i en minut. Tillsätt kyckling som du delat i mindre bitar. Låt fräsa tills kycklingen är genomstekt. Lägg  brccolin. Strö över maizena och rör om försiktigt. Häll i vatten, soja, fisksås och cashewnötterna. Låt puttra några minuter, rör försiktigt så inte broccolin blir mosig. Serveras med sallad (och ev råris om man inte går på strikt GI diet som jag gör för tillfället =) Enjoy!

Dagens klädsel + Livet i Kina

God morning folkes!

Jösses vad det öser ner här. Nu känns det verkligen som att hösten är här! Helt ok med mig eftersom jag åker till Kina imorn och är borta hela augusti. ;)

Att jobba i Kina är bra och vi är ett riktigt skönt gäng som är där! Just nu är det det är djävulskt varmt där, ca 40 grader och en luftfuktighet på 80%! Fatta att jag kommer vara konstant svettig och ofräsch i tre veckor! *bläää*

Staden som jag ska till ligger "mitt i Kina", heter ChongQing, har 33 miljoner invånare och är så långt ifrån en turiststad som man kan komma! Stan består av skitiga skyskrapor så långt ögat når och inte ett träd i sikte. Det finns knappt finns några restauarnger i normal bemärkelse och de som finns har ingen meny på engelska och inte heller personalen kan engelska, så det är att chansa på maträtter som gäller! Förutom en massa fake-market så finns alla normla affärer som Esprit, French Conection osv, men priserna är samma som hemma.

Maten i Kina är en historia för sig. Beställer man tex nudlar eller ris med kyckling så får man inte en härlig kycklingfilé uppdelad i fina små fina bitar som man kan äta med pinnar (kniv och gaffel finns bara på hotellet), Nix! Man får en halv kyckling med skin, ben och med lite otur även inälvor som man sen ska försöka fiska upp med pinnarna, vilket är i stort sett omöjligt! Är man Kines så stoppar man hela kycklingen i munnen, tuggar runt och spottar ut det på bordet som man inte kunde svälja, detta är INTE en överdrift! Dock så ska det väl tilläggas att bordsskicket är något bättre på riktigt fina restauranger (som det knappt finns några i ChongQing) Förstår ni nu att man saknar svensk mat när man varit i Kina ett tag!?

Är medveten om att det låter som att jag vantrivs i Chongqing alls, men låt oss säga så här. Det är definitivt igen stad som jag skulle vilja bo i någon längre tid, men i och med att man är där med en massa sköna människor så blir tillvaron riktigt kul ändå! =)

Dagens klädsel:
* Svarta kostymbyxor- Esprit
* Mossgrön skjorta- ZARA
* Svarta pumps- Vagabond
* Armband- Miss Dee

Nu ska jag til stan och fixa lite smågrjejer innan jag åker..

Nyshoppat- jeansshorts & "baddräkt"



Både jeansshortens och "baddräkten" från Ellos va riktigt bra! Tycket att aset blev ganska snyggt i shortsen*hehe* jag har definitivt inte världens put-arsle tyvärr, men i de här så tycker jag faktiskt att den fick sig ett litet lyft! *asg* Skjortan var ful som stryk och åkte tillbaka idag, den va jättestor och oformlig, så den får ni inte se! *hihi*

Någonting är definitivt fel!


Kolla in örhänget! Hur vanligt är det att man har hål "i" örat?! Någonting gick nog lite fel när de skulle försöka att få det att se ut som att hon var upp och ner! *hihi* Eller vad tror ni, vad det medvetet?

Dagens outfit + svammel

Ibland suger det verkligen att inte ha nån bil! Man blir så himla beroende av att andra kan hjälpa en! Ville åka och köpa en mexicougn och en tv-bänk på IKEA. Även om jag teoretiskt sett hade kunnat ta ugnen i en taxi så hade jag knappast kunnat släppa en 40 kilo tung lerklump uppför trapporna själv! Egentligen så kan jag ju lika gärna vänta med att köpa grejerna tills jag kommer tillbax från Kina. Men när jag får för mig något så vill jg alltid ha det direkt! Tålamod är väl kanske inte en av mina starkaste sidor  *hehe*

Så här ser jag iaf ut idag:
* Utsvängda jeans- H&M
* Vit och blå randig body- GT
* Vit väska- Wedins
* Vita ballerinas med kilklack- Nilsons
* Guld och silver armband- Miss Dee

Åt godis igår för första gången på 3 veckor! Tror det är nytt personligt rekord! Jag tänker inte påstå att det inte va gott, men jag överåt väl kanske lite så det slutade med att jag mådde illa *hehe* Har nån inbyggd spärr som gör att jag MÅSTE äta upp allt.. med andra ord är det en väldigt dålig idé att köpa för mycket. Grejen är att jag kan ju inte slänga bort det som jag inte "orkar" och sparar jag det så måste jag ju äta det dan efter och då förstör jag ju den dan med.. Jag är inte riktigt klok, I know! *asg*

Slänger upp bilder på det jag fick hem från Ellos igår, inklusive en baddräktbild ;) *hehe*

C you later.. nu ska jag till stan å fixa lite grejer!




Dagens GI lunch- Kyckling med sallad


Kycklinggryta: Dela en kycklingfilé i mindre bitar. Stek den i lite olja, krydda med salt, peppar och cayennekrydda. Häll i en skvätt Milda Mat Extra (ni vet den som det blir lite tjockare av). Tillsätt en halv kycklingbuljongtärning och lite soja. Låt puttra några minuter. Servera med en grönsallad!

Irriterande jävla människa!

Godmorgon på er! Sitter på jobbet och har tråkigt.. är grymt trött idag! Känner bara för att slänga mig i soffan som står bakom mig och sova en liten stund.. är nog dock ingen bra idé om projektledaren eller bossen skulle råka titta förbi.. Ska till Anna på grillfest ikväll med utgång efter det.. just nu känns det som att jag är mer sugen på en lugn myskväll, men men det kanske ändrar sig till ikväll.. =)

Eftersom jag redan är i gång och gnäller så är det väl lika bra att fortsätta.. Ibland hatar jag verkligen att åka spårvagn! I förrgår sätter det sig en kille brevid mig som beter sig helmysko, sitter och hysterisk kollar sig omkring, vrider och vänder på sig, stirrar på mig typ 20 cm framför ansiktet! Blev helt nervös av hans beteende, så jävla irriterande! Idag sätter han sig berevid mig igen, trots att jag har min väska på stolen brevid och det finns en massa andra platser! Har ett utsett mig till sitt mission att irritera eller!?

Nog tjurat för den här gången! Mitt paket från Ellos är på väg! Jihooo! =)

Over and out!

Väldigt billig beställning från Ellos! =)


Satt och klurade lite på hur jag skulle göra med träning i Kina. Hotellet har ett gym i toppklass problemet är bara att de inte har nån AC där och nu är det ca 40 grader! Med andra ord så tänker jag inte sätta min fot där! Däremot så har de en 25 meters basäng! =) Förmodligen så är basängen rejält klorerad och jag kom därför fram till att jag inte vill använda mina bikinis där och förstöra dom. Då kom jag på den brilijanta idén att beställa en baddräkt från Ellos (som jag ändå alltid har varit sugen på!) När jag ändå beställde så kunde jag inte låta bli att köpa en rutig shorta (kommer att bli hett i höst!) och ett par jeans shorts. Samtliga plagg kostade bara 99 kr/st! Dessutom så va det fraktfritt, 20% på dyraste varan och så fick man en vinterjacka på köpet! *hihi* Tog express leverans, så nu håller jag tumarna för att grejerna hinner dyka upp tills imorn, annars får jag inte med med det till Kinaland! =(

Kom på en sak.. Tycker att Ellos webshop är väldigt bra eftersom man kan läsa kommentarer (bra och dåliga!) från personer som köpt plagget innan. På så sätt får man en bättre uppfattning om hur plagget tex är i storleken, kvalité passform etc. Tycker fler butiker borde införa det här systemet! Dessutom så är det ju en win win situation eftersom butiken slipper få tillbaka färre felköpta plagg som de eventuellt inte kan sälja vidare.


Mamma Mia & Inställd dejt

Va och såg Mamma Mia igår med Jossan. Måste tyvärr erkänna att jag är lite besviken. Efter allt gott jag hört om den så trodde jag att den skulle va jättebra! Visst Sophie var supersöt och Maryl Streep va jättebra i rollen som mamma, men allt fånigt sjungade blev bara lite för mycket ibland.. Jag är nog helt enkelt inte någon musikalfilms tjej så är det nog bara. Action och Thrillers är mer min melodi! =) No I know for sure!

Bestämde på dan igår att jag skulle träffa den där läkaren en gång till, ändrade mig sen på kvällen och skrev ett väldigt diplomatiskt sms till honom och ställde in. Fick "Ok, ha det bra" tillbaka, snacka om bitter! *asg* Anledningen till att jag bestämde mig för att inte träffa honom igen va dels att han var 39 bast plus att jag fick lite skumma meddelanden sen under dagen från honom.. Går inte in på vad, för jag misstänker att ni inte sliter ert hår av nyfikenhet.. ;)



Gårdagens klädsel...

..han inte slänga upp den igår.

* Svarta kostymbyxor- Esprit
* Vit och svart randig topp med guldknappar- GT
* Svarta pumps- Vaga Bond
* Väska- Mulberry Bayswater
* Armand i silver & guld- Miss Dee

Ikväll ska jag äntligen gå och se Mamma Mia med Jossan! Hoppas att den är lika bra som alla säger nu! Musikaler är inte riktigt min grej egentligen, känns som att de lätt blir lite fånigt ibland när de sjunger istället för att prata..


















Dagens GI lunch- Korv med bönmix


Ingredienser:
Bönsallad: svarta bönor, stora vita bönor, kidneybönor och rödlök.
Dressing: olivolja, vitvinsvinäger, saft från lime, salladskrydda, hackad gräslök, pressad vitlök, salt och peppar.  Dressingen hälls över bönorna och blandas runt.
Sallad: ruccula, isbergssallad, tomat och gruka
1 chorizo 9% fett

Nya hörlurar till MP3-spelaren!

Köpte de här hörlurarna till min iRiver igår. Fattar inte varför jag inte köpt sånna tidigare, blev grymt mycket bättre ljud än med de som följde med! Dessutom så stängde de ute nästan allt annat ljud eftersom man bokstavligt talat stoppade i dem i öronen. Underbart att slippa lyssna på alla idioter på spårvagnarna! *hehe* Satt som berget gjorde de oxå! =)





Dejten igår på SOHO


Va på dejt igår på SOHO med Mr Läkare. Vi satt och snackade i drygt tre timmar och han kändes verkligen jättebra. Trygg i sig själv, social och rätt kul. Dessutom så var han lång och manlig. Allt kändes jättebra tills han kläckte hur gamal han var! 39 bast! Visst jag hade väl räknat ut att han förmodligen måste ha varit runt 32 i och med att han va läkare, men 39! Fick en smärre chock, han såg ut som 30! Så nu vet jag inte hur jag ska göra! Skita i åldern och träffa honom igen, eller stunta i honom helt...

What the fuck to do?!?!

SOHO är för övrigt ett sjukt mysigt ställe! Supergod mat och fika underbar relaxed atomsfär! Söndagsbuffen för 150 kronor är inte heller att leka med kan jag lova! =) Väl värt ett besök!

Update: Fick precis ett sms.. han vill ses igen..  What the fuck to do?!?!

Tröstshopping!

Blev så sur över att semesterplanerna sket sig så jag bestämde mig för att trösta mig med lite online shopping! Det här klickade jag hem från H&M: En blå och vit randig klänning och två par spetsstring, rosetten ryker så fort jag får tag i dem! Varför sätter man över huvud taget på en ful liten rosa rosett?! Bitter? Jag? Näää... =(

Semesterplanerna som gick i stöpet...

Jävla bajs! Jag och Helene hade så gott som bestämt att vi skulle åka till Mexico i drygt två veckor i höst! Idag kollade jag lite med min projektledare hur mycket tid jag kommer att behöva spendera i Kina i höst, trodde att resan nu på måndag eventuellt skulle bli den sista, men icke! Tydligen så ska jag spendera i stort sett hela hösten/vintern där fram till jul! Där gick våra härliga semesterplaner upp i rök kan man lugnt säga! Jävla skit! Visst, det är rätt kul att jobba i Kina, men det är fruktansvärt varmt, skitigt och hektiskt!

En härlig strand med kristallklart vatten eller en smogig storstad på 33 fucking jävla miljoner invånare!?

Helgens shoppingfynd!



Spettstopp från Monki med rosmönster, 180 kr


Ribbat linne från Esprit, 129 kr. Förhoppningsvis superbra kavlité, mitt gamla ribbade linne från Esprit har jag använt flitigt i ca två år och det är fortfarande helt ok!

Smoothie med lågt GI

Smoothie med lågt GI och hög proteinhalt, ca220 kcal/port:

1 dl naturell yoghurt 3%
1 dl sojamjölk light
1 dl frusna blåbär
1 rått ägg
1 msk krossade linfrön
1 tsk sötningsmedel

Mixa allt med en stavmixer och häll upp i ett glas. Drick och njut!

FYI: Man känner absolut inte smaken eller konsistensen av ägget. Däremot så tillför det protein vilket gör att man känner sig mätt längre!












Ny vinnande raggningsreplik: Rädda mig! ;)

Lagom tills måndag och tills man ska börja jobba igen så spöregnar det, helt oki med mig! Då känns det inte lika trist att vara instängd på ett kontor. Helgen som gick var verkligen superkul!!! Sent i fredags kom Åsa och Helene så då slappade vi bara. I lördags shoppade vi istan, jag köpte minst av alla *väldigt stolt* Där emot så är jag väldigt nöjd med de köpen som jag gjorde: ett vitt ribbat linne från Esprit (man kan ALDRIG ha för många vita ribbade linnen enligt min mening!) och en superfin tröja i spets från Monki! Lunchade gjorde vi med Emelie och hennes pojkvän. Käkade fylld kycklingfile´med fetost och en bönsallad till det, bönsallad var verkligen supergott! Ska göra en egen i veckan!

På kvällen så var vi hemma hos mig och drack alkoholhaltiga dricker och käkade väldigt GI anpassade snacks *hehe* Runt halv ett tiden så tog vi spårvagnen in till stan. Vi såg spårvagnen komma och sprang som idioter (i klackar å allt) och vi han med! MEN tydligen så skulle just den spårvaganen till vagnhallarna i Majorna så vi fick hoppa av där och byta till en annan, snacka om maximal otur!

Nåja, vi drog till Excet. Riktigt kul och mingelvänlig kväll! Träffade på mitt EX för andra gången sen vi gjorde slut (ca 1 år sen). Kändes väldigt bra! Dvs, jag kände det inte ens fanns en liten bit av mig som ville ha honnom tillbaka. Fast det va faktiskt kul att se honom och snacka lite, även om han va väldigt full!

Sen stötte jag ihop med en kroat oxå som tydligen va barnläkare, hur sött är inte det! Han va riktigt lång och trevlig.. Vi ska fika imorgon! *hihi* Va faktiskt jag som raggade upp honnom, vilket iof inte är så ovanligt, de få gånger som jag ser någon som verkar intressant är jag inte sen att ta konatkt *hihi* Gillade min spontana raggningsreplik: "Rädda mig!" Han svar va oxå rätt bra: "Så gärna!" *haha* Hade nämligen en full idiot efter mig som vägrade fatta att jag inte va intresserad så jag grabbade tag i första bästa långa kille som gick förbi..

Här kommer lite bilder från helgen som gick:

Åsa och Helene på stan med händerna fulla av tunga kassar!


Luchade gjorde vi på Sweet Coffeebar på Södra Hamngatan. Riktigt bra ställe om man vill käka en god lunch i city till ett vettigt pris!


Johan och Helene


Åsa i ett jättefint linne som hon köpte på Mango samma dag!


GI snacks: jordnötter, cashewnötter, ölkorvar och mörk choklad.


På väg in till stan.. vart i hela friden kom den cidern ifrån?


Äntligen på RÄTT spårvagn!


Hetaste bilden på Åsa ever! Det är väldigt viktigt att gapa stort när man ska dricka när man är lite förfriskad så att man inte missar munnen ;) Sorry Åsa, men jag va tvungen, de ser så jävla söt ut!


Love you girls!

Lördagens två outfits!


Så här såg jag ut igår. Åsa och Helene var här så vi gick på stan och på kvällen festade vi så klart! Bilder från det och på shoppingfynden kommer sen! Tro det eller ej, men jag va faktiskt den som shoppade minst.. fast å andra sidan så skulle jag inte ha något plus att jag redan shoppat en hel del under veckan =)

Dagens outfiten: Ribbat linne- Vero Monda, chinos- GAP L.A, jeans jacka- köpt på Smögen, vita pumps- Wasséns i Nordstan Gbg, väska- Mulberry Bayswater.

Kvällens outfit: Mossgrön klänning- Indiska, halsband- Indiska, bruna pumps- Vaga Bond, en massa armringar från bla H&M, brunt flätat skärp.

Frukostmuffins med lågt GI


Gjorde precis de här muffinsen, tänkte ha dem som mellanmål på jobbet istället för till frukost. Lätt och enkelt att ta med! Vet inte om det va meningen att de skulle bli fluffiga, det blev iaf inte mina, men de va helt oki ändå, inte så söta, men helt klart goda! Kan tänka mig att det hade varit gott att ha lite nötter i oxå, något att testa nästa gång kanske. =)

Ingredienser till 12 stora (eller 17 mindre som jag gjorde):

170 g torkade och hackade aprikoser
170 osötad müsli
4,25 dl mjöl (jag tog 2 dl soljamjöl och 2,25 dl dinkelmjöl fullkorn för att få så mycket protein som möjligt!)
1 tsk bakpulver
2,5 dl osötad äppeljuice
3 msk vegetabilisk olja
1 dl flytande honung
1 stort ägg

Gör så här:
Blanda aprikoser, müsli, mjöl och bkpulver i en bunke. Blanda juice, olja, ägg och ägg i en annan bunke. Rör snabbt ihop allt. Fördela i muffinsformar. Grädda i 20 minuter i 190 grader.

Dagens klädsel- Time flies by..

Tänk att det redan är fredag och jag har jobbat två hela veckor efter semestern! Har gått hur snabbt som helst, men det kanske beror på att det varit väldigt fint väder och man har gjort en massa saker och njutit riktigt ordentligt. Idag verkar tyvärr vara sista dagen på att tag med strålande sol och 25 grader. Därför passade jag på att ha klänning. Eller ja, egentligen så ville jag inviga mina nya skor och det enda med rött i i hela garderoben va den här klänningen.. Fattar inte varför jag inte har mer röda plagg egentligen, jag menar.. jag gillar ju rött! =)

Ikväll kommer Åsa och Helene! Ska bli skitkul att träffa töserna! De stannar hela helgen så jag gissar på att shopping och party står på schemat =) Är riktigt sugen på att gå ut så det ska bli skoj! Dessutom så hade ett par glas rött vin inte heller suttit fel, känns som det va ett tag sen sist (nåja, vid närmare eftertanke så va det väl kanske bara en vecka sen, men då va det bara lite mys så det räknas inte!)

Vet i katten vad jag ska sätta på mig när vi går ut, men har ju lite att välja på så nån intresant outfit ska jag nog lyckas skrapa ihop! =) Lite kul det där med "club-kläder" eller hur man nu ska uttrycka det. Oftast så slutar det med att jag bara anväder samma plagg en gång, även om jag verkligen trivdes i det. Tror det beror på att  tills nästa gång man ska festa så har man alltid lyckats köpa något nytt.. Men den här gången så tänker jag faktiskt va duktigt och försöka shoppa enbart i min egen garderob! Men vi får väl se hur det går med det.. *hihi*

På mig idag har jag:
* Klänning med fickor- H&M
* Vitt band- Köpt i nån tygaffär
* Röda peeptoes- Wedins *nya*
* Namn halsband i silver- present från Emily
* Armband av glaspärlor- Basar i Kina
* Kristall örhägen- Thailand
* Silverring- Min första äkta ring jag köpte när jag va ca 10 år


RSS 2.0