My new tailor made skirts!

2 timmar sen va skräddaren! En halvtimma efter utsatt tid så ringde jag till vår kontakt här på hotellet och bad henne ringa upp honom. Även om jag haft hans nummer så hade jag inte kunnat ringa för han kan nada engelska (men med teckenspråk och några enstaka kinesiska ord så kan man komma långt!) Han påstod att han varit här klockan sju, men att jag inte hade öppnat, bullshit! Jag va här 20 minuter innan utsatt tid! Hur som helst så bestämde vi klockan nio istället och då kom han faktiskt! (han träna emellan oxå! *hihi*)

Är störtnöjd med resultatet! Kunde inte ha blivit bättre. Verkligen jättefint gjort med underkjol och allt. Jag bad honom att sy upp exakt samma modell som
jag har på en annan kjol med hög midja som jag trivs jättebra i. På så sätt minskar risken drastiskt för att det ska bli fel eftersom de har noll koll på vad som är trendigt och smakfullt här nere. Valde ett grått lite tunnare tyg och ett rutigt/hundtands-mönstrat tjockare!



Klassiskt och snyggt!


Den gråa.. =)
Kommentarer
Postat av: Alexandra

Fint :)

Postat av: Dilek Isabelle

båda var lika fina!

2008-08-26 @ 16:53:24
URL: http://izmir.blogg.se/
Postat av: Amanda

fin blogg, kola in denna sida, helt fantastisk tycker jag som inte tackar nej till gratis presentkort på tex HM, JC och Gina Tricot

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=3790

2008-08-26 @ 19:45:36
URL: http://amaandajohansson.blogg.se/
Postat av: Petra Bloggar

RIKTIGT snygga! vad kul att få precis efter sin egen kropp! :)

2008-08-27 @ 13:02:58
URL: http://petraodaniel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91