Gårdagens afterwork + dagens shopping

Kvällen på Rumpan Bar igår va riktigt lyckad! Jag, Emelie och Åse njöt av en riktigt bra afterwork buffe och pratade om allt mellan himel och jord en massa timmar.. *himla mysigt* Framåt slutet kom vakten fram och sa att vi va tyvärr tvugna att flytta på oss lite för han skulle duka bordet åt ett sällskap.. han blinkade han lite och sa att det iaf va åtta killar.. sen stod han där och flinade när de tågade in.. så jäkla rolig! Vad som va ännu roligare var att halva gänget killar bestod av de som vi festade med för tre veckor sen.. öhmm.. då jag råkade hångla med en av dom.. vi växlade några ord sen gick vi.. Just det ja sprang på Mr T under kvällen oxå.. vi snackade lite, mysig kille.. fast jag vet inte..  =)

Nog om igår! Idag åkte jag ut till Allum för lite shopping. Jag har länge varit ute efter en mossgrön trench och tidigare i veckan hittade jag en från Vila.. tyvärr så fanns det inte i min storlek då, men det gjode den på Allum, nöjd som fan! =)
435816-140

Köpte även två turkosa plagg (min favorit färg!) på Vila, ett ribbat linne och en ribbad topp.
435816-141

På H&M köpte jag två t-shirts till träningen.
435816-142

Sitter här och funderar på om jag ska orka ta mig till SATS.. man blir verkligen inte sugen på att gå ut när det bara regnar å blåser.. misstänker att jag kommer bli kvar här *hihi* Ikväll ska jag och min kolega Anna hitta på något.. Ska bli kul att ses off-work! =) Hoppas ni får en mysig kväll!

Fredagsfika- Valbildare! ;)

Igår bakade jag sånna här havreformar med kolafyllning till fikat idag. Riktigt onyttiga och riktigt goda! Ätes helst med sked =) I receptet står det att det ska va kakao i smeten, men den här gången körde jag på utan.. faktiskt mycket godare så!

435816-137

Ikväll blir det Afterwork. Ska möta upp en gammal kär vän som jag umgicks med när jag pluggade i Växjö, ska bli riktigt mysigt! Hur kvällen slutar blir ser ut att bli ett mysterium.. Mr J (inte han som dumpade mig så fruktasvärt brutalt *asg* utan han som drog iväg till Australien efter vår första dejt) är tillbax i Sverige och Mr T som jag träffade förra veckan har också hört av sig.. plus att Johan som tog med oss på rundan i Sthlm verkar va istan.. Tänkte iaf att kvällen ska bli hyffsat lugnt för jag vill va pigg imorn för lite välförtjänt lördagsshopping! =) Nåja.. we'll see how it goes! =) Catch you later!


New shoes and dresses!

Köpte de här skorna från Vagabond igår i strl 41. Provade bara den ena i affären och den kändes lite liten, men positiv som man är så tänkte jag att dom töjer sig nog lite! När jag kom hem provade jag båda och den oprovade var verkligen aldeles för liten =( Att man altid ska va så lat att man inte orkar prova båda i affären.. big misstake! Så idag var det bara att bittert gå tillbaka med dem till äffären, kändes riktigt surt för jag gillade dem verkligen! När jag ändå stod där och skulle lämna tillbaka dom så tänkte jag att "man kan ju alltid passa på att fråga om de finns i 42", men vad är odsen lixom! DE FANNS!!! Heeeelt otroligt.. bra! =) Gillar verkligen Vagabond skor, de sitter perfekt på mina fossingar och är riktigt bekväma!
435816-139
Köpte även de här AA-liknade fodralklänningran på Gina Tricot, 129 spänn, som hittat! =) Dessutom så fanns de i turkos, min favoritfärg!
435816-138

Three Chicks out and about in Sthlm

435816-118
I fredags tog jag, Åsa och Emelie bilen upp till Sthlm för att se vad storstaden (och finladsfärjan) hade att erbjuda!
435816-121
Resan började med att vi fick motorstopp vid påfarten till färjan, men efter att ha blivit dissade hjälp av en bil fick vi napp av en annan (som Emelie tidigare ilsket tutat på..hehe). Bild: Jocke med startkablarna i högsta hugg!
435816-115
Kvällen började med att köa till taxfreen för att köpa alkoholhaltiga drycker..
435816-127
Köandet följdes av en lyxig fördrink (läs:Smirnoff) i hytten. =)
435816-122
Efter fördrinken va det dax för Påskbuffe, helt klart ätbar men inte direkt någon sensation för smaklökarna... chokladäggen va bäst.. och det säger väl endel.. ;)
435816-116
Åsa, Jocke & Jag
435816-133
Emelie och kursaren Fredrik visar kärlek.. nåja.. Fredrik iaf =)
435816-131
Karaokebaren.. tack gode gud att Dj:en drog innan det blev vår tur.. "Långa Bollar på Bengt" kanske inte va ett helt klockrent val trots allt Emelie?!
435816-130
Jag, Emelie & Fredrik
435816-129
Jodå.. vi är spiknyktra allihopa.. jag lovar.. cross my fingers.. NOT! =)
435816-128
SKÅL!.. eller nåt?
435816-123
Får ju inte glömma att vi träffade en kändis.. Mr Muscle man! Kan för allt i världen inte förstå vart han fått klösmärkena ifrån.. ;)
435816-117
Man blir trött av att festa.. ca kl 04:00.. Fredrik kramar Emelie.. och Emelie kramar det viktigaste.. väskan *hehe*
435816-119
Dag två, lördag kväll. Det är väääldigt viktigt att grunda väl innan man dricker alkohol.. detta görs bäst med en gigantisk hamburgare och stripps!
435816-132
Jag å Emelie (min hair-double=) poserar väääldigt snyggt i sängen..
435816-134
På lördga kväll tog min polare Johan med oss ut på en runda på Stureplan. Kvällen började med några riktigt riktigt goda fruktdrinkar på ett ställe som kan ha hetat något i stil med "Gourdou"? Efter det landade vi på Blue Moon Bar, där serverades det fler drinkar och en riktigt skön stämning! Gilade det stället skarpt!
435816-125
Jag & Johan på Blue Moon Bar
435816-124
Jag, Johan & Emelie
435816-126
Efter att ha svängt våra lurviga på dansgolvet ett tag gick kvällen vidare mot White Room där Johan hade fixat drinkbord.. gissa om jag blev full!?! Fast otroligt nog inte odrägligt full.. fast suddigt såg jag.. fattar inte varför alltid alkoholen ska sätta sig på synen för mig.. Att försöka läsa ett sms är inte ens att tänka på efter några glas.. så smsa inte.. ring! *asg*
435816-135
Inte så najs kort.. men ibland ska man tydligen bjuda på sig själv.. säger dom.. =)
435816-120
Sista bilden; Emelie, Johan & Åsa. Söndagen tillbringades på ett fik i stan i väntan på att spriten skulle gå ur kroppen så vi kunde köra hem..  Summa sumarum.. finladsbåten va kul men hade inte varit lika kul med aningen för mycket alkohol i kroppen.. vilket betyder att det inte är något som jag sannolikt kommer att göra om igen. Stureplan va kul.. mycket tack vare Joahn som agerade guid! Tack för en superkul kväll!

Over and out!

Party bilder på vift i Cyberspace!

435816-114435816-113
Hittade dess bilder från när jag och Åsa va på Excet för två heger sen. Tänk va förhållandevis nykter man kan se ut utan att vara det! *hehe*

Crazy nights in Sthlm!

435816-112435816-111

Finlandskryssning, Barer, Blue Moon Bar, White Room.. jag är trött och jävligt nöjd! Återkommer med en mer utförlig lägesrapport och massor av bilder imorn när jag har slutat se suddigt! *asg*
Puss å Kram!

Dumpad under en dejt och härligt våriga grejer!

435816-110435816-109

Efter jobbet, innan jag åker till Åsa tänkte jag passa på att kika om jag kan hitta ovanstående grejer på stan! Vill verkligen verkligen verkligen ha klänningen från H&M trend till höger, riktigt härlig och somrig! Väskan kommer från Wedins och kostar för tillfället 149 kr om jag inte minns helt fel! Kul med lite färg nu till våren.. eller jag tycker iof alltid att det är kul med färg, men det är EXTRA härligt nu när solen börjar kika fram att matcha humöret med kläderna och accessoarerna! =)

Dejten med Mr T igår gick riktigt bra! =) Gick först en promenad i Botaniska sen satt vi på en bar i fyra timmar å tjötade.. slog inga sparks direkt (men hur ofta gör det det under första dejten? Har iaf aldrig gjort det hittills under mitt 23 åriga liv), men han va en riktigt trevlig prick! Under dejten blev jag även dumpad av Mr J via sms. Han svamlade nåt om att han hade aldeles för mycket jobb just nu för att ge sig in i ett förhållande och att jag förtjänade nån som kunde ge mig 100%.. bla bla bla.. men jag är inte bitter, hur redan ju gått vidare! *hihi*

Marzipan babies- too cute to eat!

435816-106

Stenugnsbakad pizza, Åbo-kryssning & Party i Sthlm!

435816-104Hallå vänner!

Har precis avnjutit en aldeles utsökt stenugnsbakad pizza! Guuud vad jag hycklar! Visst va pizzan bra, men jag har kommit fram till att jag nog inte är så himla förtjust i pizza trots allt. Tycker ofta att de känns aldeles för flötiga.

Nej tacka vet jag riktigt husmanskost som fläskfilé, potatisgratäng och bearnaisesås! Säkert lila flötigt det, men det smakar lixom inte flöt på samma framträdande sätt. *hehe* I you know what I mean.. =)







435816-105

Imorn åker jag till T-hättan och på fredag åker vi ett gäng upp till Sthlm för att åka på en kryssning till Åbo. Känns inte riktigt som det kommer att vara min grej, men man vet ju aldrig förens man har provat.. dessutom så blir det ju inte roligare än man gör det! *hehe* På lördag kväll så blir det nog utgång i Sthlm. Jag har nog inte vart i Sthlm sen jag va 18... japp ni läste rätt 18! Så om ni skulle råka ha några bra tips på några schysta ställen som spelar RnB så får ni gärna hojta till!


Pöss å kram!


Härliga sommar klänningar

Liksom de flesta somrar så är blommiga mönster på tapeten igen. Sött och fräscht en solig sommardag tycker jag! Klänningarna nedan skulle jag inte ha något emot att äga! =)
435816-102435816-101435816-100
Från vänster: Halens, 299 kr. Ellos, 99 kr. ASOS, 416 kr

The down side of alcohol

Sitter på jobbet och har tråkigt och kom på att jag jue kan uppdatera lite.. =)

Ska på dejt imorgon kväll... vilket är helt otroligt!


Träffade en kille på Bliss i lördags som jag han växla några ord med innan Åsa knuffade på mig och sa att det va dags att dra vidare. Hur som helst så skulle jag skriva in mitt nummer på hans mobil... gick åt helvete skulle man kunna säga.. kom fan inte ihåg det! Pinsamt! Slutade med att han fick skriva in sitt i min.. Hade jag varit han å vise värsta så skulle jag inte hört av mig.. Nu gäller det fan att göra ett sjujäkla bra andra intryck! =) Vad han hette eller vad han sa annars har jag inte en susning om, men jag minns iaf att han va lång, snygg och trevlig.. *asg*


Crazy saturday!

435816-93Igår va jag på köttmarknadenExcet! Shit va folk är agresiva i sitt raggande! Fick fly fältet (dansgolvet) både en och två gånger för att slippa agera pålägget i en dubbelmacka *asg*

Kvällen började iaf med fest hemma hos en polare till Åsa. Festen betod av ett gäng på åtta tämligen heta singelkillar och inga andra tjejer förutom jag och Åsa.. behöver jag tillägga att vi inte klagade?! *asg*

Nån gång vid midnatt drog vi till Bliss på Magasinsgatan. Mysigt ställe och galet mycket folk! Tyvärr så stötte jag ihop, eller rättare sagt så stötte en brud in i mig så att jag fick rövin över halva klänningen! =( Sista gången som jag köpte rödvin ute det är en sak som är säker! Men efter ett ha tömt tvålpåsen på toaletten så var jag fit for fight igen! =)

Efter Bliss drog vi till Excet och utgången där har jag ju redan berättat om! Kvällen avslutades på Donken där jag blev uppraggad av en 15 årig liten mörk kille, jag har inget emot det faktum att han va mörk men däremot att han va 15! *asg*

Idag har man mått som man förtjänar, men jag har iaf vart ute en liten sväng i det fina vädret! Nu ska jag fortsätta med att göra det som jag gjort bäst idag.. nämligen ligga i soffan och glo på tv!

Gårdagens outfit:
* Klänning- Lindex
* Strumpbyxor 60 den- Åhlens
* Pumps- Vagabond
* Väska- Thailand
* Halsband- H&M
* Klocka- Vila

Eyemake up:
* Eyliner- Maxfactor
* Mascara- Maybelline
* Lös ögonskugga- Make up Store (Vanity)
* Brun ögonskugga- Isadora


435816-98435816-97435816-96435816-95435816-94

Thank's for being in my life!

435816-86Idag kommer Åsa och hennes söta hund Chico och hälsar på mig! Åsa är min allraste bästaste vän som jag har känt sen jag va fem år! Är så glad att jag har en vän som henne! Att umgås med Åsa är lika enkelt som att umgås med mig själv fast galet mycket roligare! Tro det eller ej, men under de 19 år som vi känt varandra så har vi aldrig bråkat på allvar, det har helt enkelt aldrig funnits någon anledning. Om hon vart kille och jävligt het så hade jag gift mig med henne på momangen! Men nu är inte fallet så så jakten går vidare..hehe!

Självklart så tänkte vi dra på en liten shoppningrunda och om det visar sig bli fint väder så blir det nog en riktigt långprmenad med voffsingen oxå.

Ikväll blir det slagerfest här med ett gäng vänner.. har nog potential att bli riktigt trevligt! Hejar på Chalotte eller de där tvillningarna (vad de nu hette)?! Efter det blir det en runda på stan.. lutar åt Excet för vi hade så galet kul där sist! Men man vet aldrig vart man hamnar..

Dagens klädsel:
* Svarta kostymbyxor- Esprit
* Svart linne- Palma, Mallorca
* Mingrön topp- H&M
* Halsband- I have no idea
* Guldklocka- Guess
* Pumps- Wedins






435816-91

Om en annan söt bloggerska..

435816-92

Det finns en söt tjej med en populär blogg där ute i cyberspace som inte verkar allt för intelligent. Det är självklart möjligt att detta är totalt fel, hur som helst så baserar jag mina åsikter på konfidentiell information från en säker källa, saker som hon skrivit, åsikter hon har, stavfel etc. Nu skulle man kanske tro att detta kommer att leda till en äcklig smutskastning, men där har ni fel..

Alla kan inte vara lika intelligenta som Einstein men det betyder inte att man är mindre värd för det!
Så länge man står för vad man tycker, känner empati för sina medmänniskor, inte ljuger och bedrar (vita lögner tycker jag är helt oki så länge de används för att slippa såra någon annan och inte för att man själv ska slippa lindrigare undan) Självklart är ingen perfekt.. nä, inte ens jag *asg* Men alla är vi olika och bidrar med olika saker till världen vi lever i, smart, dum, knäpp, rolig pratkvarn eller bokmal, vilken roll du än väljer att spela så bidrar du med något aldeles speciellt till universum!

Valnötsbröd is the new shit!

435816-87
Jag har en kolega på jobbet som har en inneboende som äger ett bageri. Himla tur för mig för om jag är snäll (alternativt blinkar lite med ögonfransarna och fyrar av ett sjuhelsikes leende;) så tar han med godsaker till mig. Idag la jag in en beställning på stenugnsbakat valnötsbröd. Har ni inte provat det så är det ett måste! Hur gott som helst med smör och ost på!!!

Fina klänningar hos Lindex!

435816-90435816-89435816-88
Tycker att Lindex har fått in ett helt gäng med schysta klänningar den sista tiden! Se tex bara på den jag köpte igår *hehe* ;) Klänningen längst till höger som ser ut att vara doppad i grå färg är tydligen vansiningt trendigt just nu, inte riktigt min grej, men man vet aldrig.. det kanske kan bli =). Den i mitten och den till höger är samma snitt på den som jag köpte igår. Provade även den längst till höger, men den hade något skumt tyg sytt på insidan av längst upp, antagligen för att den inte skulle vara genomskinlig.. tyvärr slutade detta "innertyg" mitt på pattarna, vilket inte va nån höjdare direkt, men den sitter säkert bättre på nån annan... mindre lång person =)

Ny retro klänning

image82Fick ett sms idag när jag va på jobbet med 30% rabatt på Lindex. Självklart var jag tvungen att åka dit för att kolla in utbudet! Köpte klänningen på bilden brevid. Blir säkerligen lördagens partyoutfit! =)


























Världens mest meningslösa inlägg..

..kommer här! Nämligen "receptet" på min väldigt goda och mättande frukost =)

435816-79435816-80435816-81

1½ dl havregryn + vatten + en massa salt kokas till en gröt, ca 3 minuter. Missade saltet en dag och det gör jag aldrig om, usch så äckligt det va! Tänk att lite salt kan göra så stor skillnad! ;) Häll upp gröten i en djup tallrik och låt svalna en stund så att den blir lite fast och klibbig. Strö över rikligt med "fusksocker" av valfritt märke. Och nu till det viktigaste av allt: Alpro sojamjölk light, 35 kcal/100 ml. Så mycket godare till gröten än vanlig mjölk. Sojamjölken är lite gulaktig och smakar aningen vanilj, väldigt god! Voalla, mätt och belåten står jag mig till luchen klockan halv tolv på jobbet. =)

Hur svårt kan det va..

435816-78

Att hitta två vinröda kuddar och två fyrkantiga vita krukor i två olika höjder? Tydligen väldigt svårt! Tog mig två veckor av frenetiskt letande innan jag hittade vad jag ville sökte! Nåja om sanningen ska fram så hade kunnat köpa den där kudden på MIO för 300 spänn i råsiden, men det kändes både för dyrt och inte speciellt praktiskt. Nu känns iaf mitt vardagsrum komplett! =) Brunt, vinrött och guld är temat.. varmt och härligt, just the way I wanned it!

12 timmar på akuten

Hej vänner.. det där magontet som jag skrev om i fredags resulterade i ett besök på akuten i fredags kväll. Efter att ha skickats runt till diverse olika avdelningar i 12 timmar, vägrat bli inlagd, fått dropp så var jag där ifrån igen halv tio i lördgas morse.. att det ska ta sån himla tid innan man får prata med en läkare.. av de tolv timmarna som jag var där gick säkert sex åt att bara vänta på att en läkare skulle finnas tillgänglig! Otroligt tröttsamt.. nåja, dom va inte riktigt säkra på vad det va till slut, men eftersom jag tydligen hade förhöjda värden så tydde det på nån form av infektion, troligen i tjocktarmen.. Fick atibiotika, så nu känns det faktiskt redan mycket bättre! =) Nog tjatat om sjukhus å annat trisst...

Ikväll kommer Mr J hit och jag tänkte bjuda honnom på lite rester från gårdagens besök av mina föräldrar och gudföräldrar. Testade en ny grej.. en gryta med kyckling, paprika, sambal olek, mangopuré och curry..  det visade sig va en riktigt lyckat! (lägger upp receptet sen) Till dessert blev det en klassiker, toscapäron med glass till.. kanske inte så kreativt, men nog så gott!

Efter som alla andra tjatar om att Forever 21 nu skippar till Sverige så vill ju inte jag va sämre ;) Här är två klänningar som jag inte skulle ha något emot av att äga! Priset, strax under 200 kr/st är ju inte heller fy skam!

image76image77

Vilken natt! =(

Va svintrött igår kväll så jag gick och la mig vid strax efter nio. Vid tolv vaknade jag av att jag hade riktigt ont i magen, brukar inte ha ont i magen.. men det här kändes lite som när jag åkte på samonella sist.. ingen skön känsla med andra ord.. Gick upp för att ta en ipren... då började världen snurra rätt rejält och flimra framför ögonen, bara att kasta sig i sägen igen för att inte svimma.. försök två gick iaf lite bättre, fick i mej iprenen och han nätt och jämt tillbaka till sängen innan det vad hej och godnatt för mig... Känner mig inte på topp den här fredgmorgonen.. trisst för fredagar är verkligen bästa dan i veckan! Hoppas att man känner sig pigg till after worken ikväll.. för den vill man ju inte missa! Annars så kan jag meddela att jag har kommmit över besvikelsen med modevisningen .. =) Bjuder på en liten egobild från Syndey i somras... tänk den som fick va brun igen!

image75

Helvetes jävla piss dag!!!

Fick precis ett jävligt tråkigt samtal från han som håller i modevisningen! Tyvärr så kan de inte ha med mig för jag är för lång! Eller som han sa... de andra är för korta! Tydligen så skulle det störa harmonin i scenbilden! Det kan jag väl iof hålla med om, men jag är jävligt förbannad/besviken ändå! Han sa att om han bara haft en kille som va iaf 187 så hade det funkar, men de längsta han hade va 183! Vad är de för fel på alla människor? Måste alla va så jävla korta!?!  Jag jag vet.. det är jag som är lång, men jag är sur! Dessutom så fick jag bara 2000 påökning i lön, inte tre som jag hade hoppats på!


Enda positiva idag är att jag fick ett VIP-kort till Lounges i Gbg.. men det väger för tillfället inte upp!


.. Mr Friidrott ringde precis oxå.. fan va jobbigt allt ska va.. va nog inte överdrivet trevlig.. Han frågade om jag ville komma över på middag.. jag sa; Tack, men nej tack! Inte alls sugen på att träffa honnom på det sättet.. är inte sugen på nåt alls för tillfället!!!


Nu tänker jag sura vidare.. återkommer när jag är på bättre humör!


Over and out!


Nordstan modevisning- Here I come!!!

435816-73Va på casting igår för vårmodevisningen i nordstan som kommer att gå av stapeln sista helgen i Mars... och jag rodde hem det!!! Ja ja.. jag vet vad somliga av er kanske tänker.. och nej, jag vet att det inte är en runway i Milano.. men det är skitkul för det! =)

Dejten med Mr Friidrott i söndags... haha, vilket skämt! Märkligare och mer säregen kille får man leta.. vi klickade INTE alls.. jag klickade inte alls iaf.. vet inte riktigt hur han såg på det hela, men det lär vi väl märka innom de närmaste dagarna..


Dagens oufit:
* Svarta byxor- Esprit
* Cerise kofta- Mandel (Vila, inhandlades under lördagens shoppingrunda!)
* Svart linne- Palma, Mallorca








Med en smak av Orienten

435816-74
Köpte den här fina lyktan på Indiska förra veckan. Är riktigt nöjd med den! Den ger ett varmt och mysigt ljus och passar in i min övriga brun-röd-guldiga inredning!

Då har man tydligen hånglat med en kändis..

435816-67Helgen har varit så jäkla perfekt! Trevlig biljard-dejt med Mr J i fredags. Riktigt stolt över att jag vann iaf  en gång av fyra.. inte så illa pinkat med tanke på att jag inte varit i närheten av ett biljardbord på säkert två år.

Igår kom Åsa hit och vi började dagen med en riktigt god shoppinglunch på Café Vallgatan bestående av krämig pasta med räkor och lax. Målet med shoppingen va att hitta precis en sån klänning som på bilden till vänster till kvällens bravader. Hur svårt skulle det kunna va att hitta en helt vanlig svart fodralklänning!?! Efter att ha gett upp hoppet efter tre timmar slank vi in på Indiska för att kolla lite inredning och där hängde den, fodralklänningen! På Indsika av alla affärer! Köpte även en svart V-ringad svart tröja och en cerise kofta.

På kvällen satt jag och Åsa här hemma hos med, käkade tacos, kollade på meodifestivalen och klunkade vin! Höjdpunkten va som väntat Björn Gustavsson! Så jäkla rolig kille!

Vid tolvsnåret drog vi in till stan och Excet. Första gången som jag va där och jag va riktitg positivt överraskad! Vi hittade ett dansgolv där de spelade ENBART RnB! We were in heaven! Shakade rumporna så gott som konstant i fyra timmar. Med lite avbrott för en rätt rejäl dos med hångel *asg* Hittade mig otroligt hångelvänlig muskulös kille.. eller va det han som hittade mig? Va lite rund under fötterna så jag minns inte riktigt hur det blev som det blev..*hihi* Hur som helst så va det nån senare som sa att han va nån höjdare innom friidrott.. där ser man! =) Vid fyra-snåret åkte jag och Åsa hem ENSAMMA..

Nu ska jag i väg och fika med Mr Friidrott *hehe*

435816-72435816-71435816-70435816-69

RSS 2.0