Ta mig här ifrån!!!

435816-4Är evigt trött på allt regn å rusk! I dag blåser det halv storm och spöregnar ute i Göteborg (och förmodligen i resten av Sverige oxå) Längtar tillbaka till Fiji å Thailand.. där snackar vi värme och en luftfuktighet som skulle få självaste uppfinaren av bastun att svettas!

Har hittat min nya bästa vän, Åhlens BUS! Hur bra som helst enligt min mening. Dessutom så behöver man bara smörja en gång och man ser härligt fräsch ut! Ska nog fortsätta på BUS-spåret även i sommar, för att förhinda rynkor och andra hemskheter som kommer av solen.. man är väl fåfäng OCH mån om sin hälsa *hehe* Fast å andra sidan så bor vi ju i Sverige så för mycket sol brukar ju knappast vara något man behöver oroa sig för!

Dagens klädsel:
* Svarta kostymbyxor- Esprit
* Turkost tröja- ZARA (inte jättevintrigt, men what the hack, det är min favoritfärg! =)
* Svarta skor- Wedins

Nu ska jag försöka att få bloggen att se normal ut!

Köss å hej!


Konsten att sy om ett par nya byxor!

Hittade ett par jeans idag när jag va inne på H&M.. för 200 spänn! De va i precis den färgen som jag va ute efter, dock var de lite för vida för min smak. Visserligen så är detta tydligen just nu high fashion, men man kan inte va en modeslav jämt ju, bär det du trivs i är mitt måtto! =) Hur som helst så köpte jag dem iaf med planera inställda på att sy in dom och lägga ner benen lite grann.. En timmes slitade senare var de klara! Voalla!
435816-6435816-5
Innan & Efter

Lite torsdagskul för den med humor! ;)

HISTORIER OM INTELLIGENTA KVINNOR:

Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den.
Hon sa: Du använder ju byxor...

Han sa: Ska vi försöka ändra ställning ikväll?
Hon sa: Det var en jättebra idé, du stryker och jag sitter i soffan och
sover!

På en vägg på damtoaletten. . "Min man följer efter mig överallt"
Skrivet precis under. . "Det gör jag inte alls"

Varför är gifta kvinnor tyngre än singelkvinnor?
Singelkvinnor kommer hem, ser efter vad som är i kylen och går och
lägger sig!
Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som är i sängen och går till
kylskåpet!

Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?
Gud: För att du skulle älska henne
Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?
Gud: För att hon skulle kunna älska dig

Hej HOPP!

435816-3
Guuud va fyndig man kan vara då! *hihi* Har varit riktigt duktig på att träna sen efter nyår, ca fyra fem gånger i veckan.. mycket stolt över detta! *asg* Hoppas nu bara att diciplinen håller i sig!

Brukar oftast åka och träna dirket efter jobbet eftersom bussen går i princip ända fram till SATS dörr i Västra Frölunda! Det jobbiga är bara om man somnar på bussen.. då är man varken speciellt sugen eller pigg på att träna när man kommer fram! Idag var det sjuuuukt nära att jag sket i det, men efter ett litet pep-talk med Åsa drog jag dit iaf! Det roliga är att alltid när jag väl är där så har jag inga problem att ge gärnet! Idag blev det armar och axlar... går sällan (läs:aldrig) på pass... överväger dock att testa dans-arobicsen.. nån gång i framtiden.. =)

Just det ja.. får ju inte glömma att slänga in en dagen outfit ;)


* Träningbyxor- H&M *nya* Helt perfekt passform och dessutom långa i benen!
* Linne- Lacoste
* Svarta skor (ej på bild)- Puma


Hej å välkommen..

...till min nya blogg! Drev tidigare "lindisplace.blogg.se", men har nu flyttat hit... för att slippa vissa objuda gäster..hehe, som mina släktingar och föräldar! *asg*

En presentation av mig känns ganska överflödig eftersom förmodligen INGEN kommer att läsa det första inlägget iaf!

Va på första danslektionen i "Streetdance/hiphop" idag... fy fan va kul det va!!! Dansläraren va en tanig liten kille som va grym, grym på att dansa! Jävligt rolig va han oxå! Ena minuset var väl egentligen att man kände sig som en tant i jämförelse mot alla fjortisar i fula mysbyxor (what's up med dom föresten?)

Typ så här shakade vi... nåja, det va väl så det borde sett ut åtminstone!

Filmklipp: Bounce

RSS 2.0