Bloggen tar semester

Imorn åker jag till Åre och därefter till Norge! Är tillbax om knappt två veckor! Jag vet att det kommer bli svårt, men försök att inte sakna mig för mycket! ;)

Puss å kram!

Dagens shoppingfynd, shorts och myskläder

* Supersköna stretch shorts från Gina Tricot. De va så sköna att jag va tvungen att köpa ett par svarta oxå! Oopsi!

* Sov/myskläder från H&M, mjuka och sköna. Fanns i massa färger, ville egentligen ha svarta men de va helt slut (om man borser från en lite pyttaliten sak i strl 34, hade nog inte fått i ena benet ens!)


Dagens shoppingoutfit

Idag mötte jag upp Karin istan för en liten fika. Jag avnjöt en té rabarber grädde (min favorit) och en seg ljus cookie med chokladbitar i, väldigt smaskigt! Sällskapet var inte heller att klaga på. Vi avslutade med att gå en liten kortis på stan, självklart slutade det med att jag köpte ännu mer grejer, dumma Linda!

Dagens klädesel:
* Vit tunika i linne- ZARA (såg att den fanns på rean nu för 299 kr i vitt, turkos och aprikos. Jag var väldigt nära på att slå till på en i turkost oxå, men det va ganska många kvar så jag håller tummarna för ett de sänker den lite till *hihi*)
* Svarta leggings- H&M
* Kort svart topp- Ullared för ca fem år sen! (hur bra som helst, måste åka dit igen för att köpa fler, i fler färger!)
* Vita pumps- Wasséns
* Väska- Mulberry bayswater

Måste bara passa på att gnälla lite oxå.. Ibland så önskar man verkligen att man hade bil och slapp åka spårvagn med en massa konstiga och störande människor!

Idag klev först ett gäng på ca 10 barn in i vagnen och skrek och gapade så man knappt hörde vad man själv tänkte, sen att dagens ungdomar (är fullt medveten om att jag låter som en knällig gammal kärring!) har sånt fruktansvärt ovårdat språk gör ju inte saken bättre.. kalla varandra hora å grejer.. tragiskt!

Sen när jag byter till buss så sitter ett freak och apglor på mig hela resan! Stirrar surt tillbaka men men utan effekt. Otroligt tröttsamt! GE MIG EN BIL, NU!

Jodå, det finns faktiskt naturliga dildos!

På onsdag åker jag och fem vänner upp till Åre! Vi ska bla forsränna, rida islandshästar, vandra och eventuellt prova på paragliding. Alla de här sakerna, bortsett från den sista aktiviteten som vi bytte ut mot fallskärmshopp, gjorde vi när vi var i NZ för drygt ett år sig! Ska bli kul att se hur Åre står sig mot NZ! Nedan är lite bider från aktiviteterna vi provade på..


Vandring i Noosa nationalpark. Om natuen har fixat låtasas- penisar så måste det ju vara meningen att vi ska använda sånna.. (Linda-logik!)


Vandring i Blue Mountains en bit från Sydney, utsikt över "The three sisters"


Ridning i Queenstown


Forsränning i Taupo på nordön. Gryyyymt kul!

Gissa om jag längtar tillbaka!?!

Misstag man gör när man är ny i Sverige

Igår va jag ju som sagt på myskväll hos Anna. Det blev faktikst bättre än vad jag hade trott! =)

Vi såg filmen HITCH med Will Smith, även fast jag sett den förr så tycker jag att den är lika kul varaje gång! Speciellt när Hitch ska lära sin polare/klient att dansa, så jävla kul!

James (den nya kinesiska kolegan) delade med sig av några misstag som han gjort när han först kom till sverige.

Många kineser tar sig internationell namn, James som egentligen heter något helt annat outtalbart tänkte iaf ta sig efternamnet "Chain" (tror jag att det va, hans uttal är ju som sagt inte det bästa) men när han skulle registrera sig så hade tydligen killen skrattat och sagt att det betydde homosexuell på franska.. tycker iof att det va lite elakt att skratt, vem vet, Linda kanske betyder bajs eller nåt annat otrevligt på något avlägset språk, vad vet vi om det lixom!

Misstag två var att min chef hade sagt till honom att det var mycket "guys" som jobbade på vårt jobb, han missuppfattade det som "gays" hon trodde för en vecka att det var väldigt vanligt med homosexuella på vårt jobb...

Nummer tre var att han försökte tillaga en hel kyckling på högsta effekt i micron, det hela slutade med att det började ryka som attan, brandlarmet gick på och brankåren kom med bil och allt!

*hehe* Det är minsann inte lätt att vara ny i ett land..

Lördagens partyoutfit!

Igår va det inflyttningfest hos Emma. Guuuud vilken underbar lägenhet! Så jäkla fräsch! Emma agerade dne perfekta värdinnan och hade dukat fram med bål, pastasallad, parmaskina, olivtapenad, kex och kladdkaka och glass till efterrätt, mucho gott! =)

Framåt midnatt rullade vi in till Nivå, grymt lång kö, men nån snackade in oss och utan att jag visste ordet av det så va vi inne! =) Det märktes att det vart lönehelg för stämningen va på topp OCH de hade mage att ta 140 kr i inträde, brukar alltid kosta 100 annars, dålig stil tycker jag! Inte för att jag bryr mig så mycket om ynka 40 kr, men det är principen att de försöker blåsa folk på pengar som stör mig. För självklart så vet dom att har man stått och köat i en halvtimma så vänder man knappas och går ut igen för att ställa sig i en annan krogkö...

Kvällen blev ganska lugn för min del, va ganska nykter, fast det va rätt skönt faktiskt som omväxlig! *hihi* Va hemma vid fyra tiden. Sov djupt till klockan ett idag så nu är jag som ny igen! =)

Ikväll ska jag till Anna på lite mys.. tyvärr (så här får man egentligen inte säga, men what the hell!) så råkade en manlig kinesisk kolega av misstag bli medbjuden så nu blir det ingen tjejkväll längre =( Dessutom så suger han på engelska så det finns nog risk att det kan bli lite stelt, men va fan, får väl göra det bästa av situationen och babbla på i vanlig ordning..

Ja, jag vet, jag ser skitsur ut på bilden.. och det va jag oxå! Hade en sån där dag när allt jag satte på mig kändes fel! Tillslut blev det det på bilden. Kände mig på tok för propert klädd väl på Nivå! Nästa gång är det klänning a la kort kort som gäller! =)

Gårdagens:
* Svarta byxor- Esprit
* Creme färgat linne med sidenrosett- Mango
* Svarta pumps- Vaga Bond
* Svart väska- Köpt i Kina
* Guldklocka. Guess


Ännu en kjol från Indiska!


Igår blev det lite shopping, va ju tvungen att fira att jag går på semester nu! *hihi* Blev iaf ännu en kjol från Indiska, den här gången i mossgrönt. Är helt såld på de här kjolarna, sitter som en smäck och är väldigt bekväma för att vara pennkjolar! Har redan en röd och en svart. De finns även i kleinblue, rosa och vitt. Sen köpte jag en ljusgul långärmad tröja på Cubus, väldigt mjuk och skön. Har även denna i blått! Hade en gul förut, men den lyckades jag så försmädligt missfärga till sunkgrå! =( Men 99 kr för en ny sved inte så mycket!

Apoteket säljer sexleksaker

Jajemen ni läste rätt, Apoteket har börjat sälja sexleksaker. Bra tycker jag, då kanske alla insnöade gamla männsikor fattar bara för att man är kvinna så är det inte tabu att tillfredställa sig själv! Mer sexleksaker åt folklet! Men helt ärligt, visst massagestaven till vänster är väldigt romantsik och fin, men varför betala 999 kr för den när man kan få nedanstående för bara 699 kr? =)





Fixa franska manikyren hemma!

För att göra fransk manikyr hemma så behöver du endel grejer:


1. Fil att polera med
2. Nagelfil
3. Verktyg att ta bort de hårda kanterna precis där nagelfästet slutar på sidorna
4. Verktyg att peta ner nagelbanden med
5. Sax att ta bort hård och död hud med
6. Genomskinligt nagellack som jag hällt lite vitt nagellack i
7. Vitt agellack från Mavala (täckande och lätt att få jämt!)
8. Skål med ljummet tvålvatten
9. Helsosan hudsalva

Börja med att fila naglarna, tydligen så ska man bara fila åt en håll, men vem orkar!? Mina har iaf inte tagit nån skada av at fila fram och tillbaka som en galning =) Håll händrna i vattnet en stund så att huden blir mjuk. Använd verktyg 4 för att peta ner nagelbanden med. Använd verktyg 3 för att ta bort hård hud (se vart på bilden nedan #10), nummer 4 för att försiktigt klippa runt om nagelfästet för att få bort fnasig hud (detta vågar jag bara göra på mig själv, klipper man fel känner jag på mig att det kan bli väldigt smärtsamt! Se vart på bilden nedan #11) Använd fil 1:s gröve sida och fila på hela naglen med, vänd sida på filen och polera dem blanka. Måla vitt på tipparna, låt torka väl och måla sedan två lager med nummer 6. Avsluta med att smörja in händerna väl med helosansalva när nagellacket torkat.


Bild: Mina, Åsas och Helenes naglar som jag fixade till under midsommarhelgen

Detta är en beskrivning på hur jag brukar fixa mina naglar och absolut ingen profesionell beskrivning, men det är i stora drag hur de brukar göra där jag fixat mina naglar förut.

Somrig lunch


Dagens luch bestod av en lätt potatissallad, rökt makrill, senapssill, gröna oliver och Wasas oli-knäcke. Väldigt gott och väldigt lättfixat! =)

Gårdagens SATC klädsel + heta pics på "Dante"

Igår va det äntligen min tur att se Sex and the City filmen. Och den var verkligen så bra som alla sa att den skulle vara! Däremot så hade jag inte förväntat mig att den skulle vara så rolig! Älskar filmer med kluriga och klatchiga kommentarer! Sen får vi ju inte glöma den härliga uppenbarelsen av Dante i duschen! =) Lite sliskiga scener, men jag klagar inte! *hehe* Speciellt som att man fick se lite av hans dick oxå! =) Gissa om den karln kommer att få många brudar på kroken i framtiden!?

Gårdagens outfit:
* Svart kjol i stretch- Indiska
* Turkos topp- Vila
* Svarta strumpbyxor- Åhlens
* Svarta pumps- Vaga Bond
* Svart bälte- Hermes
* Stor herrklocka- Okänt märke

På tal om Dante.. va tvungen att googla lite på honom och tydligen så heter han Gilles Marini och är en fransk modell och skådespelare. Här kommer lite minst sagt heta pics på honom som iaf fick mig att dregla!












Jävla bussschaffis!

En haltimma efter att jag publicerat inlägget om snälla och bittra bussschauförer så stöter jag på den värsta av alla!!!

Kilver på bussen som vanligt med musik i öronen, sätter mig längst bak i bussen (va en sån där extra lång stombuss), hör någon säga något i högtalaren men tar ingen direkt notis om det, bussen står kvar och någon säger något i högtalaren igen, den här gången hört jag något om att stämpa så jag misstänker att det är riktat till mig efter som jag aldrig stämplar mitt månadskort efter som det är giltigt ändå. Hur som helst så plockar jag fram det och stämplar det. Då ser jag bussschaufören komma gåendes, bitter som fan säger han att jag måste stämpla kortet. Jag svarar att det faktiskt är giltigt ändå! En diskussion är igång, det slutar med att han går fram igen, kommer tillbaka och har med sig en broschyr om ordningsregler! Säger till honom att han kankse ska koncentrera sig på att köra bussen så folk slipper vänta! Han går tillbaka fram igen och vi kör...

Väl framme på slutstation så går jag fram till honnom för att lämna tillbaka broschyren som han så vänligt lånade mig. Klämmer till med "Du måste vara en väldigt olycklig människa som lägger så mycket energi på att skälla ut folk" Han svarar något i stil med "Det handlar inte om det, men du kom där med näsan i vädret och man måste faktiskt stämpla kortet" NÄSAN I VÄDRET! Va fan! Jag har aldrig näsan i vädret! Jag gick i min egen värld och lyssnade på musik! Sen när då blev det att ha näsan i vädret?! En ny diskussion uppstår. Den slutar med att jag går därifrån.

Stackars människa, han kan inte ha ett kul liv när han lägger så mycket  energi på en sån futtig incident! Och inte fan kommer Västtrafik att tacka honom för att han är otrevlig mot sina resenärer!

Thank God for happy buss drivers!

Har ni tänkt på att många dagar så är den första personen man möter en busschaufför (iaf för den del av oss som är singlar och som färdas kommunalt =). Därför känner jag alltid att jag får en bra start på dagen om de är possitiva.

Som idag till exempel när busschaufför sa "Hoppas att ni får en trevlig dag" i speakern innan vi gick av! Like that! Vissa dagar möts man av helt klart buttrare versioner. Tex sånna som vägrar att släppa av folk i framdörren, trots att ingen ska kliva på! Samtidigt som de muttrar surt att "Ni minsann får ta dörren där bak som är avsedd för avstigning!" Thank God for happy buss drivers! =)


Varför krångla till det?!

Dagens lunch blev stekt lax med kall sås, dill och färskpotatis. Så enkelt och så gott!!! Flådiga rätter och fantasifulla kombinationer i all ära, men ibland är man bara sugen på något simpelt! Luchrestaurangen vi åt på heter Tilda's krog och ligger vid Kvilletorget i Gbg, inget lyxhak, men ett väldigt bra lunchställe som alltid har god husmanskost till bra priser!


Två favorit make-up produkter!


Make up Stores Eye Primer (145 kr) tillsammans med Face of Stockholms Eye dust (ca 185 kr) är verkligen en vinnande kombination! Eye primern agerar som lim och får ögonskuggan att sitta längre samt ger en bättre intensitet i färgen. Eye dust finns i massor av underbara färger! Känner mig som en barn (eller vuxen för den delen..) i en godisaffär när jag står framför alla underbara nyanser och ska försöka välja! Det blir verkligen ett jättefint skimmer med den här ögonskuggan, rekomenderas varmt!

Idag är det äntligen min tur..

...att se Sex and the City filmen! Hoppas nu verkligen att den är så bra som alla säger!


<--- så såg jag ut igår:
* Orange kjol- Åhlens
* Brun topp- H&M
* Bruna mönstrade strumpbyxor- Åhlens
* Bruna skor- Vaga Bond
* Halsband- Pieces
* Väska- Mulberry bayswater (oak)
















Efter filmen ska vi gå till Heaven 23 och dricka drinkar och äta räkmacka! =) Tror det lutar åt en frozen martini, min nya favorit!

 


JA TACK!


Har Systembolaget oxå rea? I så fall slår jag till direkt på en sån här! =)

Två nya klänningar =)

Idag kom äntligen min klänning från Ellos! Jag gillar den skarpt.. den känns sådär sommrig och skön.. så nu väntar jag bara på varmt och fint väder så jag kan börja använda den!

Den svarta klänningen köptes på ZARAs rea för nån dag sen. Känns som en perfekt LBD- klänning! =) Gillar egentligen inte att bära svart på sommaren, men 199 kr va för bra för att stå emot! *hihi*










Jag kom på en sak..

...bara sådär.. =)

What the fuck happened to Eminem?


En annans dagens..

Hittade den här outfitbilden från förra veckan nån gång som jag glömt publicera.. kan ni tänker er va? Jag? Glömma? Jodå, det kan hände även den bäste! *hihi*

Mr N som jag dejtede förra onsdag (ekonomen ni vet) ringde igår.. vi ska försöka styra upp något i helgen.. Än så länge ser jag två nackdelar med honom.. 1. Han verkar jävligt upptagen jämt! Och 2. Han är trevlig och lättpratad, men verkar ha lite svårt för att släppa den coola ytan.. gillar inte killar när det känns som att de gör sig till.. varför inte släppa muren och va sig själv.. nåja vi får se.. det kanske kommer..

Hur som helst.. this it what I'm wearing:
* Chinos- GAP
* Ljusblå skjorta- Ellos
* Vitt ribbat linne- Esprit
* Bruna gladiatorsandaler i skinn- Ellos
* Väska- Mulberry bayswater

Ikväll har jag inga palaner.. inga alls! Känns som det va en evighet sen det var så! Jag har STORA planer på att enbart ligga i soffan och slappa hela kvällen! =)

Imorn är vi ett gäng som ska gå och se Sex and the City! Har höga förväntningar efter allt gott jag hört om filmen! Efteråt ska vi gå till "Heaven 23" och äta den berömda räkmackan och dricka Cosmpomolitans =)

Varför hatar kvinnor andra framgångsrika kvinnor?


Läste precis den här artikeln på Aftonbladet.se och jag kunde inte hålla med mer! Att kvinnor så lätt känner hat mot andra kvinnor som är framgångsrika tror jag beror på en bristande självkänsla, vilket resulterar i ett behov av att hävda sig. Att trycka ner någon annan får förmodligen endel att känna sig bättre och inte lika misslyckade. Varför kan vi inte istället stötta varandra? Sluta ge varandra eleka blickar på krogen och istället uppmuntra varandra och hålla ihop? Då skulle vi alla få en bättre självkänsla!!!

Så här vill jag se ut en varm sommardag!



Ljusblå randig skjorta från Ellos 119 kr (får gärna vara lite oversize!), Shorts från Halens 199 kr och gladiatorsandaler i äkta skin från Ellos för ynka 269 kr!

H&M vs ZARA


Ingen har väl missat att både H&M och ZARA har startat sin sommarrea?! Själv tycker jag att ZARA:s slår H&M:s med hästlängder.Till skillnad från H&M så rear ZARA faktiskt ut plagg som är från denna säsongen tillskillnad från h&M som plockat fram grejer som fanns i butik för flera år sen (åtminstonne så känns det så!) Va inne på ZARA igår och slogs med allt folk, naturligtvis så lyckades jag inte kliva ut ur dörrarna tomhänt (tror ingen va chockad! *hihi*). Det blev en väldigt fin LBD i lite sofistikerat stuk, men ändå sexig! Tror den kan bli användbar, om inte annat så passar den finns i min ständigt växande klänningssamling. *hehe*


Tycker det är lite kul hur man kan ändra sig.. för tre år sen så tror jag inte att jag ägde mer än MAX tre klänningar.. nu har jag säkert runt 30 där hemma! =)


Lördagens outfit!

Japp, jag ägnar ett heeelt inlägg åt enbart min klädsel i lördags.. varför då kanske ni nu undrar.. varför la hon hon inte bara upp bilden under förra inlägget? Jo det ska jag berätta för er.. För att jag är en så himla organiserad kvinna och jag vill att man ska kunna klickan in på "Dagens outfit" och hitta alla outfits där och inte behöva leta sig gråhårig under en massa andra kategorier efter just den där bilden på klänningen från Gina.. och nu till alla er som undrar om jag inte är riktigt klok så har jag bara ett svar.. och det är NEJ! *hihi*

Lördagens klädsel betod alltså av följande:

* Klänning från Gina Tricot (den jag letede efter!)
* Svarta tjocka strumpbyxor- Åhlens
* Svarta pumps- VagaBond
* "Linda-halsband" i silver- Present från Emily
* Stora svarta ringar i öronen- Indiska
* BUS- Åhlens egna (vad gör man inte när det inte är någon sol!?)








Bilder från helgen som gick!

Midsommar firades med picknick i Slottsskogen med Åsa, Helene och Chico! Egentligen så tänkte vi åka ut till nån ö, men när vi stod där och väntade på spårvagnen så började det regna (som vanligt på midsommarafton!). Hur som helst så satt vi oss under ett träd käkade, lite småkyligt men ändå mysigt!
 

Åsa och Chico


På kvällen va vi bara hemma och tog det lugnt, käkade tacos, kollade på film och snackade en massa skit. Inte så midsommaraktigt kanske, men väldigt slappt å gött! =)


Den perfekta tacosen! *hehe* Måste erkänna att jag är grym på att vika bröden.. hade det funnits en tävlig i "vik-den-perfekta-tortillan" så hade jag förmodligen kammat hem segern *asg*


På lördag va det fest!!! Vi va ju tvugna att ta igen lite efter den slappa fredan! Nedan: Alle och Helene


Jag och Åsa.. ingen jättecharmig bild, men va fan! Gillade verkligen klänningen från Gina.. men vaför varför.. ska alltid sömen hamna mitt på boobsen.. det är ju inte direkt så att jag ag är utrustad med ett par gigantiska!


Jag och Chico.. världen gosigaste vove!


Lugna och sofistikerade.. tidigt på kvällen..=)


Senare på kvällen.. inte lika lugna längre!


I väntan på bussen.. som senare visade sig bli en taxi.. jävla Västtrafik!


Söta Alle!


Inget är så gott som lite nattamat runt fem-tiden på morgonen. I lördags blev det schebab! =)


Det va min helg det! Hoppas att ni oxå hade en toppenhelg!

Over and out!

Dejten igår.. =)

.. gick bra.. eller hur man nu ska säga.. *hehe* Hur som helst så va han va väldigt trevlig och lättpratad, 31 bast, det enda jag störde mig på var att han såg lite gammal ut. Men det kanske hade varit annorlunda om han inte kommit direkt från jobbet och inte hade haft full stridsmudering på sig, dvs kostym, slipps å hela kittet, han matchade till och med slipsen med sockarna (röda), det är ju värre än mig för tusan! Han jobbade med något innom ekonomi, måste erkänna att jag inte hängde med riktigt på hans förklaring av hans jobb, men sen är jag ju ingenjör oxå, inte ekonom. Tror inte han hängde med riktigt om vad jag babblade om heller.. *hehe*

Fick iaf ett mess av honom sen efter matchen och att "vi borde styra upp något igen".. och det är ju bra.. om jag skulle vara sugen på det =)

Dagens klädsel blev följande:
* Vit tunika i linne- ZARA *ny*
* Leggings- Lindex
* Vita pumps- Wassens
* Pärlor- från Kina

Har blivit aldeles för lite sömn de senaste nätterna så idag när jag kom hem från jobbet så satte jag på lite lugn musik (Sade) och la mig och sov i två timmar.. sååå skönt! Finns inget som är så skönt som att ta en liten tupplur när man är trött och det samtidigt känns att man har tid och att det faktiskt är helt oki att bara slöa =)

Sen kompenserade jag ju faktiskt upp det med att handla, dammsuga hela lägenheten, torka golven, städa toan (HATAR att städa toan!), måla naglarna, göra tårta och potatissallad =) Mucho nöjd med mig själv! *asg*

Imorn kommer Åsa och Helen hit.. då ska det firas midsommar minsann! =)

Somrig lätt potatissallad (recept)

Till morgondagens picknick så gjorde jag den här potatissalladen. Riktig fräsch och god till skillnad från sån där mastig vit gegga ;)


Ingredienser:
800 g små färskpotatisar
Ruccolasallad 80 g
Blandade salladssorter 200 g
1 ask cocktail tomater
1 röd paprika
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
½ dl balsamvinäger
1½ dl olivolja
2 msk av saften från en citron
salt & peppar

Gör så här:
Skölj och koka potatisen i saltat vatten. Dela potatisarna och tomaterna i hälften. Kärna ur parikan och skär den i tunna strimlor. Hacka rödlöken fint. Blanda potatis, tomater, rödlök, paprika och sallad i en skål. Rör ihop citronsaft, vinäger, olja, kryddor och vitlök. Slå detta över salladen. Om man vill kan man även tillsätta oliver och fetaost, men eftersom jag är en sån fin vän så gjode jag inte det för vissa av oss är liiiite kräsna ;)

Bästa jordgubbstårtan- enligt mig!

Den ultimata jordgubbstårtan enligt mig ska innehålla MASSOR av svenska jordbuggar och inte för mycket grädde! Den här slängde jag ihop idag, receptet och beskrivning hittar ni nedan..


Ingredienser:
2 ägg
2 dl socker
1½ dl mjöl
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
rivet skal av en ½ citron
1 dl hett vatten

Gör sä här:
Vispa ägg och socker tills det blir vitt och fluffigt. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dessa. Häll sist i vattnet och rör om. Smörja och bröa en rund form. Häll i smeten och grädda ca 30 minuter i 175 grader. När kakan börjar få färg och släppa från kanterna är det dax att ta ut den. Låt svalna.

Och nu till det viktiga, självaste garnityret. Lärde mig en del knep när jag pryade på ett konditori för en herrans massa år sen.. efter det har jag utvecklat dem lite efter egen smak.. =)

1. 2. 3.
(klickbara bilder)

1. Skär bort kanterna från sockerkakan och dela den i tre lager. Det översta lagret lägger du i mitten med ovansidan ner, detta för att tårtan ska bli saftiagre och inte få en hård yta.
2. Mellan varja lager ska det vara MASSOR med mosade jordgubbar och lite grädde. Avsluta med ett "lock".
3. Smeta lite grädde runt hela tårtan, detta hjälper till att få grädden man spritsar att fästa! Spritsa sedan runt kanten med en sprits. Avsluta med ett gäng jordgubbar på toppen!

Ät och njuuuut ! =)

Det här med Spraydate..



Den senaste tiden har jag roat mig med Spaydate. Måste erkänna att utbudet av heta killar med något innanför pannbenen inte är det största! Men jag har väl mejlat med en och annan som verkat åtminstonne lite intressant, oftast har det slutat med att intresset dött bort från min sida.. vet inte men möter man någon, face to face så vet man lixom direkt om personkemin stämmer.. över nätet så missar man det helt och någon som skriver jättebra och kul kan visa sig vara värsta nervösa tönten in real life..

Hur som helst så träffade jag iaf en kille förra veckan.. vi satt i Slottskogen en stund sen gick vi till en pub där han bjöd på vin och snacks innan matchen.. han va jättetrevlig och social men jag kände lixom ingen gnista (som vanligt!) Bör man inte iaf känna nånting på första dejten? Vet inte, tror häften av mig trivs aldels för bra med att vara singel för att ge utrymme för någon annan..

Har en annan dejt ikväll... den här snubben har jag meljat med lite sporadiskt i cirka två månader, typ ett mejl i veckan i snitt kanske, jag har fått intrycket av att han är trevlig, social och jordnära, men om jag ska se till tidigare erfarnhet så kommer jag säkert inte känna DET med honom heller. Tror egentligen min grej är mer att träffas live direkt, eftersom jag uppenbarligen går mycket på känslan.. We'll se..


Räkfrossa med M/S Poseidon



Igår åkte vi med M/S Poseidon med jobbet på räkfrossa. Älskar räkor! Dessutom så fanns det även kräftor och krabbor, en massa goda såser och annat kraffs *me like a lot* Nygräddat baugettbröd fullproppat med räkor och gravlaxsås på är sannerligen inte fel! Förutom mat så bjöds det på "ta mig till havet" musik som några trubadurer stod för, riktigt mysigt! Dock är jag liiite seg idag eftersom det kanske eventuellt blev något glas vin för mycket.. *hehe* Men skoj va det!


Jag och min kolega Rulle


Anna och vår nya Kinesiska medarbetare, Alice


Allas vår Martin


Dagens outfit
















* Jeans- H&M
* Topp- MQ:s rea =)
* Flätat brunt skinnskärp- Okänt ursprung
* Armband i guld och brunt- Bl a H&M
* Skor- Vaga Bond
* Väska- Mulberry Bayswater (köpt i Kina, ingen aning om den är äkta eller ej, men den är iaf jävligt fin! =)

Recept på brownies med vitchoklad!


Till fredagsfikat förra veckan spontanbakade jag sånna här brownies! Utgick från Leilias recept, men uteslöt valnötterna och strödde över hjärtan istället. Kan lova att de var väldigt uppskattade av kolegorna! =)

Tips! Värm dem i micron en kort stund så att fudgeglacen nästan smälter så blir de sjukt mycket godare än vanligt!

Receptet hittar ni här!

Kanonbra tandblekning för hemmabruk!



Vill du få vita tänder på tre nätter? Köp då kitet från Dentaworks så har du allt du behöver! Kitet innehåller instruktioner, två skenor samt blekmedel.


Här kommer en kortfattad beskrivning på hur man gör:


1. Värm skenorna i kokande vatten i några sekunder.

2. Pressar dem mot tänderna så att de formas.

3. Klipp längs kanten där tänderna möter tanköttet, om får man blekmedel på tänderna så kan det ila lite, men går över efter nån dag.

4. Tryck ut LITE blekmedel i skenan.

5. Sätt fast den mot tänderna.


Man ska bara använda en skena åt gången och först bara prova några timmar. Jag sov med skenorna (en i taget) i tre nätter och efter det var jag nöjd! Jag tycker det här kitet fungerade kanon och tänderna blev verkligen vitare!!! Fast om man vill ha riktigt onaturligt vita tänder så ska man nog prova ännu starkare grejer.


Här köpte jag mitt kit.. fick det inom några dagar!


Lördagens outfit + smink

















* Klänning- Indiska *ny*
* Skor- Vagabond
* Halsband- Indiska *nytt*
* Flätat brunt skinnskärp- Okänt ursprung
* Armand i guld och brunt- H&M + lite andra ställen

Eftersom alla andra bloggare verkar vara väldigt förtjusta i att lägga upp en massa egobilder på sig själva så vill ju inte jag va sämre.. so here you go! =)



Försökte ta en bild på ögonskuggan.. gick väl sådär om ni frågar mig, Den är mörkt grön och mycket glansigare i verkligheten.


Nedan är det smink som jag använt mig av. Är ni skulle vara mer specifikt intresserade av vilka produkter så är det bara att fråga! =) 


Party Pics- Konsten att vakna vid rätt hållplats..


Kvällen började med EM-matchen Sverige- Spanien, som vi förlorade i tilläggstid! Borde vara straffbart enligt mig! Oerhört irriterande men Spanien va ju faktiskt bättre trots allt.. Lägg speciellt märkte till de mycket vackra tröjorna.. är det EM så är det det fan fullt ut! =)


Jag och min Åsa! Drinken i min hand (som för övrigt fick det att se ut som någon spytt i glaset när den va slut) var iaf grymt god och och en mix av vodka, jordgubbslikör och sprite, enkelt och väldigt gott! Sen om man haft en blender så man kunde gjort den frozen så hade det ju såklart varit ännu bättre! (namnsdags-present till mig.. någon?)


Två söta Emelisar och jag! Eftersom det här ska föreställa någon typ av modeblogg så kan jag meddela de intreserade att tunikan längst till höger köptes i Kina för ynka 30 sek, Emelies klänning är från Carins i Australien och min från Indiska, allt hämtat ur min garderob! Ja jag vet.. det är kankse på gränsen till skryt.. men jag kan inte hjälpa att tycka det är lite kul att mina vänner tycker om min garderob! =)


Ibland är man vääääldigt lättroad.. eller så beror det på att man har så fantastiskt roliga vänner! =)


Om ni undrar hur jag ser ut när jag är heeeelt oförstående så har ni svaret på det ovan! =)


Sist men inte minst.. Åsas KLÄNNING och halsband kommer från Gina Tricot.. och byxorna från Supré i Australien.. vet inte huuuur många gånger jag försökt övertala Åsa att ha åtminstonne strumbyxor och flasha sina grymma ben.. hittills utan resultat! =( Men skam den som ger sig.. some day I will succeed! *muhahaha*

Kvällen avslutades på Excet, blev rätt sent, tror inte vi va där förän halv två, men har man kul på förfesten så har man! =) Excet är för tillfället mitt favoritställe, massa små rum, schyst terass och grym musik enligt mig!

Träffade bl a en trevlig kroat som inte va helt fel, men jag varken hånglade upp honom eller gav honom mitt telefonnummer... hur duktig är inte jag?! I mitt något berusade tillstånd minns jag att jag tänkte nåt i stil med "Nej, Linda han är inte din typ gör nu inget dumt för i helvete som du kommer att ånga dan efter" Å jag måste säga.. "Fy fan va jag är bra på att lyssna på mig själv"! Vaknade upp helt ångestfri! *asg*

På spårvagnen hem så somnade naturligtvis alla tre, Åsa och Emelie med telefonen i hösta hugg (här i Gbg kan man nämligen betal resan med sms.. om man inte är för snål det vill säga.. no offence!) Det måste hur som helst sett väldigt roligt ut! På något sätt så lyckades vi iaf mirakulöst vakna precis lagom tills det var dags att kliva av! Heeelt otroligt att det ska vara så svårt att hålla sig vaken de 19 minuterna det tar att åka hem!

Vackra naglar!


Nagellacket ovan är min nya favorit! Har tjatat så mycket om den de senaste dagarna att om Åsas hör "visst är dom fina.." en gång till stryper hon mig förmodligen.. därför är det ju en himla tur att jag kan mala vidare om den fantastiska färgen här på bloggen! *hihi* Färgen heter Hongkong och kommer från Mavala!


När jag va i Kina så passade jag på att göra manikyr, visst blev det fint!? Guldmönstret är målat för hand.. gör om det ni! =)

Bilder från Åsas 25-års fest!

Bättre sent än aldrig men här kommer lite bilder från festen för två veckor sen!

Gamla plugggänget från Växjö: Emily, Helene, jag, Vildana, Åsa aoch Emelie. Visst är vi matchade å fina! Nästan så man kunde tro att vi planerat det.. *hihi*


Ingen fest utan dans! Emelie- you go gril! =)


PARTY!


Jenny å Emma!


Väldigt mätta och belåtna efter en usökt måltid bestående av axotiskt planka med maräng sviss till efterrätt!


Emelie och ..Emelie.. Det va tre Emelie på festen.. gissa om man fick många svar när man ropade "EMEEEEELIE"!


Vidana, Emily och Åsa


Blommig tunika från Gina!

Vill verkligen ha den här tunikan från Gina Tricot (149 kr!) som KLÄNNING!
Underbart somrig och härlig! Har ju tyvärr det lilla problemet med att jag är rätt lång så klänningar som funkar som kort kort på andra slutar på halva rumpan på mig.. och rumpflashande är inte rikitg min grej! Hmm.. man kanske kan köra med hotpants under, just in case lixom om den skulle vara precis på gränsen.. känner på mig att jag nog måste åka in till city efter jobbet å kolla in den! =) Hade varit läcker till morgondagens utgång!

Btw: Planerar att skriva inlägg liiite oftare än en gång i månaden i framtiden! Fast det e klart.. blir det tokfint väder så kan det kanske bli lite färre.. jag menar hur kul är det att sitta framför datorn/tven när solen skiner och man kan vara ute och ha det gött?!


RSS 2.0