Julpyssel!




Nu är min lägenhet julpimpad, ren och fin! Känns mysigt att få plocka fram julsakerna igen! Det är skumt det där.. det är precis lika roligt att plocka fram dem som att få bort skiten när julen är över! *hehe*

Idag har jag och Karin julpysslat. Pepparkakor, tryfflar och pepparkashus blev det! Attan va svårt det ska vara att limma ihop huset. Skorstenen råkade hamna på fel håll, men jag försökte väga upp det med lite hjärtan.. =)

Btw: Min danspartner från igår ringde.. här går det undan vill jag lova..! *hmm*

Glöggfest!


Igår va det glöggfest hos Anna. Massor av trevligt folk och ett överflöd av mat och julgodis! Tiden sprang iväg otroligt snabbt och vi kom inte ner till stan förän klockan va kvart i två. Parklane blev slutstation för kvällen. Grymt mycket folk! Va faktiskt riktigt skoj.. om man bortsåg från alla taffsande idioter som jag skälde ut efter noter både en och två gånger! Vad är det för fel på det manliga könet som gör att de ibland  tror att det är fritt fram att klämma både här och där!? Hur som helst, hittade mig iaf en trevlig danspartner som kunde hålla händerna istyr..=)

Kvällen outfit blev följande:
* Klänning med pajletter- Åhlens
* Strumpbyxor- Ullared =)
* Svarta pumps- Vagabond
* Svart väska- Kina
* Silverfärgade örhängen- H&M (huuur gamla som helst!)

Körde även på lösögonfransar igår (kvällen till ära *hehe) Brukar köpa H&M´s och sen klippa isär dem och bara fästa dem på ytterdelen av ögat. Tycker det ser lite mer lagom ut än om man kör på hela. Dessutom så är det bekvämare.. eller man man nu ska säga.

Testa torrschampot igår oxå. Vilken hit! Håret kändes tjockare och luktade jättegott! Känner på mig att det kommer att bli en favorit!

Nu ska jag ladda inför lite jul pyssel med Karin, dvs ligga i soffan och nyktra til!

Torr schampo, chai te, julmarknad etc..




Hade egentligen bara tänkt att köpa ett sånt där adventsljus med datum på ni vet, men jag kom hem med det här istället.. Ljuset glömde jag helt bort! *asg* Han med även med lunch med Johan å hans nya tjej samt en sväng till Julmarknanden i Haga. Marknaden var mycket mysigare än väntat med en massa små stånd, rostade mandlar och lussekatter varje gathörn! Kommer definitivt att traska omkring där igen innan jul!

* Rött vin till ikväll "Sangre de Toro" Riktigt gott och fylligt, stor favorit!
* Ännu mer grönt Chai Te som jag hittade i en teaffär i Haga.
* Torrschampo från Lee Stfford. Har inte använt torrschampo förut, men det här verkade vara riktigt bra!
* Korsett från H&M. Va först inne på en vanlig axelbandsös BH, men kom på att sån här fömodligen sitter bättre. =)
* Halsband från Gina Tricot till nyårsklänningen!
* Mossgrön lång poloklänning från Gina Tricot.
* Jullöpare från Indiska
* Pepparkakskrydda till mitt och Karins julbak imorgon. Ni vet väl att man ska gra dagen innan! Mucho viktigt! ;o)

Jisses! Å jag som bara skulle köpa ett ljus!

God morgon på er!

Idag när jag vaknade och kolla på klockan så var hon bara nio. Hatar att behöva ställa klockan på helgerna, men samtidigt så vill man ju inte siva bort hela dagen heller!

Började dagen en med riktigt engelsk frukost med scones, ost, fikon marmelad och GRÖNT CHAI TE, är helt kär i det här teét! Smakar lite juligt och underbart gott! Dessutom så är det hälsosamt OCH Rättvisemärkt! Rättvisemärkt eller Fair Trade innebär att:

* Odlare och anställda får förbättrade ekonomiska villkor.

* Barnarbete och diskriminering motverkas.

* Demokratin och organisationsrätten främjas.

* Lokalsamhället utvecklas socialt och ekonomiskt.

* Miljöhänsyn och ekologisk produktion främjas.

Nu tänkte jag ge en sväng till Haga, har för mig att det ska vara julmarknad där idag. Sen blir det lunch med Johan och därefter Glöggfest!

Hoppas ni får en skön dag!

Welcome to my place! =)



Då har man spenderat 3½ timma av fredagskvällen med att sy sex gardiner! Jäklar va lång tid det tog, men har jag väl fått för mig något så kan jag inte sluta förän det är klart. Dessutom så hade jag faktiskt sett fram emot en lugn hemmakväll. Veckan har varit ganska packad och imorn är det glöggfest så jag kände kort och gott för att bara vara hemma, helt själv! Call me crazy, men jag tycker faktiskt om att bara vara med mig själv ibland. Det är den biten som är jobbig när man är i Kina med jobbet, då får man NADA egen tid!

Nåja.. guldgardinerna är gamla, de vita är de jag sydde idag. Riktigt nöjd om jag får säga det själv! =) Visst ser det tråkigt och omysigt ut med blixt?!

Dagens casual Friday.. eller nåt =)

Gud så skönt det är att det är fredag! Veckan har gått galet fort! Kan knappt fatta att det bara är tre arbetsveckor kvar innan det är julledighet?! =)

Dessutom så har jag köpt klart alla julklapparna så nu slipper man iaf fäktas med alla julbesatta människor på stan in jakten på den perfekta julklappen.

På tal om julklappar så är jag riktigt nöjd med årets klappar, de känns träffsäkra och personliga. Om jag får säga det själv så är jag ganska bra på att köpa julklappar *hihi*

Om någon skulle misstycka så är det nu det är läge att lägga in en liten anonym kommentar.. ;o)

Dagens klädsel:
* Lång skjorta- H&M
* Leggings- H&M
* Mocca stövlar- Nilssons
* Väska- Mulberry
* Svart väst- Lindex
* Svart skärp- Cubus
* Stor herrkolocka- Kina

Ledsen för de suddiga bilderna, men det är inte mitt fel att det är så in i helskotta mörkt på morgonen och städbelysning är nåt som aldrig kommer att existera hemma hos mig, här kör vi på mysbelysning till 100%! =)

Ibland blir jag så trött på mig själv.. tänkte bara skriva i princip helt kort vad jag hade haft på mig idag, men vad händer? Jo jag börjar sväva ut om både det ena och det andra.. måste jobba på detta! *hehe*

Nepp nu ska jag defenitivt sluta babbla och ägna mig åt tv:en för första gången ikväll.. =)

Puss å kram!

Onsdagens- och dagens klädsel


Svarta jeans köpta i Kina. Sweetshirt från Cubus. Väst från H&M. Mocastövlar från Nilsons. Stor herrklocka, köpt i Kina.

Svart skjorta från Lindex- Grå stickad kjol från H&M. Stövlar från Nilsons. Herrklocka, Kina.


Ny hårfärg! Efter 24 års klurande på att bli brunett så slog jag äntligen till! Kändes lite tråkigt i början på nåt vis, men nu har jag börjat vänja mig! Plus att jag hittade löshår som passade perfekt som man sätter in på två minuter med clips, hur bra som helst! *hihi*

Varför krångla till det!?!

Va inne på Indiska idag och skulle köpa en adventsstjärna (en sån där i papp ni vet..) Gick fram till kassan och stod där i godan ro när kassörskan skriker "Det är en kö här!" Var på alla i min kö ställer sig i den andra kön. Vill påpeka att det va väldigt välorganiserat innan hon började gorma! Nån minut går och kön växer och det bildas lixom en stor halvcirkel runt kassan. Då tar initiativet och säger "Det här funkar inte" Kassörskan muttrar bittert "Ja det är väl bäst att ni får som ni vill.." Hur bitter får man va! Vad är föresten grejen med att ha två kassor öppna men bara en kö? Fullständigt idiotiskt enligt mig eftersom det alltid är nån som inte vet att det bara är en kö..

Jul pyssel!



Igår gjorde jag och Anna tryfflar! Blev huuuur goda som helst! =) Vi följde det här receptet och blandade i Baileys. Fast vi doppade dem i mörk choklad och dekorerade med en massa söta saker istället för att rulla dem i kakao.

MÄTT!

Kom precis hem från en underbar middag på Cyrano med några kolegor och vänner. Guuud va gott det va! Speciellt förrätten, min nya favorit, varm chevreost (getost) på ciabatta men lite flytande honung och en nypa havssalt på. Gudomligt gott, ni som inte testat MÅSTE göra detta! Sen åt jag tunn italiensk pizza och två supergoda tryfflar till efterrätt och till detta två glas vin.. snacka om tisdagslyx! =)









Jag lever, men...

..jag är numera brunett! *hihi* Har inte riktigt bestämt mig för om jag har lust att börja blogga igen, men det tjatas från höger och vänster så jag överväger det.. =)

Voalla! Så här ser jag iaf ut numera.. nästan iaf, införskaffade löshår på Salong Safari i Gbg för några veckor sen som jag i stort sett blivit beroende av.. har man en gång börjat så är det svårt att sluta ni vet..hihi! Känns så tunt och tråkigt utan!

<-- Jag och Vickan på Parklane för några veckor sen..




RSS 2.0