Lite outfits och shoppingfynd!

435816-207435816-206435816-208
Vilket underbart varmt och soligt väder det varit de sista dagarna, I love it! Över är lite olika outfits från de gångna dagarna som jag varit lite lat för att lägga upp. Har lyckats shoppa lite oxå! =)
* Svart och röd kjol från Indiska för endast 99 kr st!
* Jeans med bootcut från H&M, bootcut är och kommer alltid förbli min favoritmodell på byxa! Kul att det blivit trendigt igen oxå! =)
 * Svarta shorts från H&M, nödköp inför värmeböljan i Kina!
* Vit finstickad kort kofta från Vila, till sommarklänningarna!

Nu ska jag ta en poweralk innan Desperate Housewives, för det får man ju absolut inte missa! För övrigt så är Cashmere Mafia min nya favoritserie.. =) Puss å kram!

Roliga/smarta lösningar =)

435816-204435816-203435816-202435816-201

Reklambilder för Ronneby Brunn

Fick lite bilder på mejlen av mamma å pappa. Tydligen så åker det runt en bil i landet med mig på utsidan =) Lite skoj!

435816-196435816-195
435816-200435816-198

Väldigt proper klädsel ;)

435816-193Idag har jag stått på designingenjörernas arbetsmarknadsdag och representerat mitt konsultföretag. Hur propert och snyggt det än må vara med en tight penn-kjol så är det banne mig inte bekvämt. Dessutom så kan man ju fan inte gå normalt uten måste ta små korta ministeg, vilket absolut inte är min grej som brukar traska på så de står härliga till!

Dagens klädsel blev iaf:
* Pennkjol- ZARA
* Kavaj- Esprit
* Turkos topp- Vila
* Svarta lack pumps- Vagabond
* Strumpisar- Åhlens
* Guldklocka- Guess

* Hår- upprullat lite snabbt på värmespolar

Nu ska jag ta tag i att städa så det ser snyggt och fräscht ut till tjejerna kommer i helgen.. är såååååå osugen på att städa! Man kanske skulle överväga att hyra in en polack eller nåt *hehe*

Pöss å kram på er!

Nya frukostvanor- Smoothie

435816-192Blåbärssmoothie

1 dl frusna blåbär
½ banan
1 dl vanilj- eller blåbärs yoghurt
½ dl sojamjölk
1 msk krossade linfrön

Mixa allt med stavmixer och drick! Väldigt smaskigt! =)










Helgen som gick..

435816-185Sorry, jag vet. det va längesen det va helg nu.. men jag har inte haft tid att sitta vid datorn när det varit så skönt väder ute!

Va iaf hemma i Falköping i helgen och hälsade på en sväng.

På lördagen drog Emelie med mig till Skövde för att shoppa.. smart som jag va så hade jag råkat glöma trycka på "godkänn" när jag skulle föra över pengar till mig själv innan jag åkte.. så där stod jag på H&M när meddelandet "köp medges ej" dök ut på den lilla mackapären (hmm.. undra vad sånna heter föresten..) som man drar kortet igenom. Tuur att jag hade lite kontanter på mig så jag kunde köpa den där svarta boleron som jag letat efter så länge! =)

Tycker faktiskt inte att det är speciellt pinsamt när sånt häder.. jag menar, det kan ju bero på en massa olika saker att det saknas pengar på kontot.. som tex att något har dragits på autogiro som man glömt av... eller att man helt enkelt glömt föra över pengar.. ;)

På kvällen va det tjejfest! Grundade väl med thai-mat och avslutade med lakrtisk-shots och charader! Va faktiskt länge sen jag hade så kul på en förfest! Fast för mig så blev det faktiskt helfest för jag bangade att gå ut sen.. skittråkig jag vet, men att gå ut  i Fkp är helt enkelt inte min grej.. dessutom så hade jag inte partykläder att ta på mig.. blev lite tagen på sängen när det gällde festen.. fast att bli tagen på sängen är ju å andra sidan inte helt fel. ;)





Nu ska jag hoppa till kojs så jag är pigg som en lärka tills imorgon när jag ska stå på arbetsmarknadsdagen på Lindholmen och representera mitt konsultföretag.

Pöss å kram!


Äntligen är det vår!!!

image183435816-181
Fast jag överskattade nog värmen lite när jag tog initiativet att använda kavaj till ytterplagg idag. Men vill man va fin så får man lida pin! =)

Imorn hakar jag på Karin & Johan hem till Falköping! Va ett tag sen jag va hemma sist så det ska bli riktigt skönt att bli lite bortskämd! Har beställt tacos till i morgon kväll *hihi*

Dagens klädsel: Kjol och strumpisar från Åhlens, turkos topp- Vila, svarta pumps- VagaBond, Kavaj- H&M *ny*, handskar- Lindex, kviltad väska- Wedins, halsduk- H&M, guldklocka- Guess

Jag är helt värdelös..

..jag vet! Ja på att uppdatera bloggen alltså, inget annat! Nåja, vicka på öronen är väl kanske inte heller min starkaste sida.. men va fan, man kan väl lära sig! Linda sluta flumma!!!


De senste dagaran har bestått av mycket jobb, fika på stan och igår, grillfest med jobbet. va riktigt härligt att sitta på altanen hemma hos Bossen i vårsolen och dricka vin! Det finns verkligen inte mycket som slår grillfester en skön vår/sommar dag! =)

Jag brukar få en hel del flummiga mejl här på jobbet.. nedan ser ni ett som jag tyckte va lite roligt... iaf om man kan sin matte.. å det kan man ju! =)

435816-180

Ta hand om er och ha en bra dag i det underbara vädret!!!

Dagens outfit/klädsel/utstyrsel =)

435816-179Kärt barn har många namn.. några som brukar användas på mig är pucko, tönt och fjant.. Undra vad det säger om mig.. förmodligen och förhoppningsvis att jag är en person som folk känner att de kan driva med.. brukar inte va sen att driva tillbaka.. är nog därför man får så många ljuva smeknamn.. Fast ibland kallas jag även ställa saker.. tar detta som ett bevis på svaghet *asg*

Bra på att svamla om ingenting det är iaf nåt som jag kan skriva upp på mitt CV.. ;)

Dagens klädsel består av:
* Skjorta- ASOS
* Kort Kavaj- H&M *ny*
* Leggings- H&M
* Skor- De nya vita från Wassens
* Väska- Wedins
* Skärp- Cubus
* Guldklocka- Guess

Hoppas ni får en mysig måndagskväll!








Torkad Mango- 335 kcal/100 g och supergott!

435816-175

När jag va i Nya Zeeland smakade jag för första gången torkad mango. Har försökt hitta det i Sverige, men det har inte vart helt lätt! Antingen så är jag helt blind eller så finns det inte där det torkade snackset brukar vara. Hur som helst så sprang jag idag på det på Överskottsbolaget! Happy! =)

På cykeltur längs kusten..

435816-178435816-177435816-176

Idag har jag varit ute och cyklat en rejäl runda ner mot Särö. Riktigt härligt att trampa på längs havet! Längtar verligen ut på sjön! Blir lite vemodig när jag tänker på att det förmodligen kommer att dröja ett tag tills jag sitter i en seglbåt igen. Mammm å pappa har sålt den sista båten efter 25 på sjön och köpt en husbil istället. Lite trist, men kul för dom för jag tror de behövde lite omväxlig. Dessutom så hoppas jag på att få låna den nån dag och bila ner genom Europa till Italien.

När jag blir stor och skaffar familj är verkligen drömmen att bo i ett hus vid havet nära stan!!! Detta mina vänner innebär att jag antingen måste skaffa en snuskigt rik man eller uppfinna något helt enastående! Bäst av allt hade förståss varit en kombination av de två! =)

Längtar till sommaren!!!

Nothing to do!

435816-174Igår va jag Emelie och några vänner till henna på afterworkBerså Bar (som det tydligen nu mera heter, sist jag var där hette det Bers å Bar, här händer det grejer vill jag lova *hehe*) Kvällen arundades ganska tidigt eftersom Emelie skulle jobba dagen efter.. själv va jag ganska seg så jag hade inget emot att åka hem å krypa upp i soffan till Sin City, somnade tyvärr efter 20 minuter av filmen. Men som den rutinerad soff-somnare man är så hade jag redan tvättat bort sminket och borstat tänderna så det va bara att krypa in i sovrummet *hihi*

Uch har lite ångest.. klarar inte av en hel helg utan några specifika planer.. blir deppig! Ännu mer patetiskt är att jag är lite sugen på att gå ut och festa ikväll, men jag har ingen att festa med! Så går det när man flyttar till en stad där man inte känner så många.. Skyll dig själv Linda! Iof så borde jag inte ens gå och och festa utan spara pengar till Kina resan.. fast man vill ju alltid ha det man inte kan få.. right!?

Har iaf gjort lite nytta idag och stortädat lägenheten, våttorkat, dammsugit och putsat.. om vi säger så här.. en damm-alergiker hade inte kunnat sätta sin fot i min lägenhet inan jag städade.. tuuur att jag inte känner några sånna då! *hihi*

Fick reda på att en kille på jobbet som bjöd ut mig några gånger i höstas (precis efter jag gjort slut med Daniel och verkligen ville vara singel ett tag!) nu har flickvän =( Synd för jag hade änna börjat span in honom lite igen *hehe*

Nog svamlat för den här gången..

Gårdagens outfit:
* Kjol- Åhlens *ny*
* Linne- Zoul, MQ
* Svarta pumps med kilklack- Vaga Bond
* Svarta strumpbyxor- Åhlens
* Halsband- Indiska
* Väska- Koh san Road, Thiland

Ännu en AA-klänning från Indsika

image172I förra veckan köpte jag ännu en sån här AA-liknande klänningIndiska. Älskar verkligen modellen på den här klänningen. Den är längre i modellen än klänningarna från Gina Tricot vilket passar en lång skånk som mig perfekt! Den finns i svart, rosa, off-white och varm orange och kostar ynka 149 kr! Hoppas att den kommer att komma in i fler schysta färger för då är det jag som köper fler!




Out on a walk with Mr J..

435816-171.. ja ni vet han som drog till Australien å nu är tillbaka. Vi köpte var sin Latte och sen strosade vi runt i Slottsskogen i 1½ timma. Han är verkligen (som jag misstänkte!) en helskön kille och vi delade verkligen samma knäppa fantastiska humor ;) Hade faktiskt riktigt roligt, inte bara trevligt... Vi gick till djurparken och drog dåliga skämt med (nä.. inte om.. MED) djuren och klagade på vår ångest över alla som va ute å sprang *hehe* Varför varför varför.. ska han va så himla normalbyggd (klen i mina ögon) för! Inte första gången som jag träffar och gillar en kille som är too small... Varför kan jag inte bara komma över mina issues!? Men jag kan inte komma bort från att jag känner mig så himla stor med normalbyggda killar! Hur som helst så hamnar han lätt i kategorin "Sköna-människor-som-jag-mår-bra-av-att-ha-i-mitt-liv"!


Liten concealer skola =)

435816-163435816-170435816-169
Om det något som jag tycker är tråkigt att lägga pengarna på så är det nödvändigt ont som concealer. Blev riktigt nöjd när jag sprang på en concealer från märket "Viva la Diva" för bara 75 kr på Lindex. Nästan lika bra som de dyra varianterna från "Face of Sthlm" (längst upp till höger, ca 185 kr) och "Make Up Store" (lägnst ner till höger, 255 kr). Helt klart ett riktigt bra budgetalternativ!!!

Nedan kommer en liten guide vad färgerna användas till:

* Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc.
* Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen.
* Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet.

Källa: Make up Store

Småblommiga klänningar is da shit! =)

435816-168435816-167435816-166
Gomorron gomooooorron!!! Igår damp ytterligare en katalog från Halens ner i brevinkastet. Är riktigt sugen på den vita klänningen ovan, somrig, sockersöt och dessutom är det ju vansinigt trendigt med blommigt nu till sommaren! Den är min och din för den ringa summan av 249 kr (kod:1170 ger 25% rabatt)


Btw: Ska gå en promenda med Mr J imorn (han som drog till Australien), ser det inte riktigt som en dejt, mer som en träff en med riktigt skön och rolig kille som tyvärr känns aningen för klen för mig *asg* Men man kan väl va vänner, right! =)


Ny mp3-spelare, Iriver Clix2 8gb! =)

435816-161Om två dagar är jag en stolt ägare av den här mp3-spelaren från Iriver! Som den mäster-googlare man är så har jag kollat upp vad andra tycker om den och de verkar vara mycket nöjda! Hoppas att jag blir det oxå!

Så här beskrivs den:

Att se film i 30 FPS (bilder per sekund) är en ren njutning med Clix2. Den använder sig också av en ny världsledande skärmteknik kallad AMOLED vilket gör den otroligt ljusstark och kontrastrik, samt ger dig en betraktningsvinkel på hela 180 grader! Trots detta är spelaren bara 8 mm tunn.

Låter bra, right!?

Om ni undrar varför jag inte körd epå en iPod som alla andra så är just en av anledningarna att ALLA andra har det, kan det bli tråkigare!? Dessutom så tycker jag personligen att den här är snyggare!


Glassbilen = Sommar!

435816-160

Läste en artikel idag, tror det va i .SE om en kvinna som tyckte att glassbilens signal var rena rama tortyren. Jag blir alltid på bra humör när jag hör signalen för då känns det som att sommaren är på väg! Tycker det är ett väldigt gnällande på endel över småsaker, sen att tidningarna faktiskt publicerar åsikterna är ju nästan ännu värre! Ska man gnälla så kan man väl göra det på något som verkligen förtjänar det, som till exempel att stripsen på McDonals ofta är aldeles för mjuka. Skriv en insädare om det ni! ;)
Idag kommer Hemglassbilen (finns det någon annan glassbil?) till min gata och jag tänkte slå till på de här Splitisarna! Goda och inte så fasligt onyttiga heller! =) Ska bara bereda lite plats i frysen först! Om ni vill veta när glassbilen kommer till er så kan ni klicka här.


Kläder och skor är det som betyder mest!

435816-159

Inatt drömde jag att det brann i min lägenhet, ve och fasa! Har en teori om att det eventuellt kan ha något att göra med att jag tänkte på att jag va tvungen att köpa en brandvarnare precis innan jag gick och la mig (?). Hur som helst så fick jag panik i drömmen! Men vad känner jag promt att jag måste rädda först? Datorn? Fotoalbumen? Icke! Jag började packa ner alla kläderna i lådor (det brann väldigt långsamt), sen gick jag igång på skorna.. Vad säger det här om mig? Organiserad och väldigt kläd- och skofixerad kanske.. *hehe* Men håll med om att det vore hemskt om alla ens favoritplagg som man inte kan köpa längre skulle försvinna!


Inte helt nöjd...

435816-158...med helgen som gick. Fredagen med bowling och Lounges va helt oki. Emelies 25-års fest i lördags va trevlig och det va supermysigt att träffa huvudpersonen i fråga igen! =)

Utgången på Buttlers i Trollhättan va nog top fem bland de tråkigaste utgångarna jag vart med om, ever! MEN kan inte helt skylla på stället för jag (dumt nog!) gick in med inställningen om att Buttlers nog inte skulle bli så kul, men 45 åriga drgäggfulla människor är helt enkelt inte min grej... hmm inte 25 åriga heller iof.. se det som ett val mellan pest eller kolera. *tihii*

Kvällen avslutades med en äckling hamburgare på MAX, som jag tror att jag blev magsjuk av.. för klockan fem på söndag morgon vaknar jag av att jag har ont i magen.. går in på toan å spyr! *blää* Hatar verkligen att spy.. och nej, jag vet vad ni tänker! Det va inte alkoholen. drack max 4 glas vin under hela kvällen!

Tåget tillbaka till Gbg missade vi och fick åka buss i 1½ timma
istället (dubbla fucking tiden jämfört med tåg! Inte undra på att ingen åker buss när det dessutom är dubbelt så dyrt!)

På söndagkväll (igår) kom Mr T över, filmkväll stod på schemat. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men magkänslan säger att starkt nej till att fortsätta träffa honom och den här gången tänker jag faktiskt INTE igorera den! Han är trevlig snäll å allt det där, men det känns ändå inte bra!

Nu har jag klagat färdigt! Lovar! =)

Idag är det superfint väder här i Gbg! Äntligen! Ska jag mig ut på ännu en cykeltur.. kan nog bli min nya hobby känner jag! *hihi*

Lördagens outfit:
Klänning- H&M *ny*
Halsband- H&M *nytt*
Strumpisar- Åhlens
Pums- Vaga Bond
Smink- Massor! *asg*

435816-157

Bowling, Lounges, guys and lunch!

435816-153435816-152Igår va vi på Star Bolwing med jobbet på kvällen. Riktigt kul att bowla, men jag sög verkligen *haha* Men man kan ju inte va bra på allt! Efteråt gick jag och Anna vidare till Lounges (de andra bangade, tråkmånsar!) Schyst ställe, men väldigt kallt uppe på takterassen! Träffade lite blandad konfetti av folk. På vägen hem sa jag hej till Mr T som va på Excet. Fick även ett kryptiskt meddeland av Mr J (ni vet han som dumpade mig för sitt jobb) under kvällen..

Nu ska jag snart iväg och luncha med Emelie å Emily, sen bär det av till Trollhättan och en annan Emelies 25-års fest! =)

Dagens outfit:
* Svart kjol med fickor från Åhlens *ny*
* Turkos topp- Vila *ny*
* Svarta strumpisar- Åhlens
* Svarta pumps- Vaga bond *nya*
* Kofta- Vila
* Turkos borch- Gift

Hoppas ni får en trevlig helg!


Nya pumps och klänning!

435816-154





Igår mellan jobbet och after worken gick jag å Anna på stan en sväng. Jag hade verkligen bestämt mig för att inte köpa något.. gick sådär! *hehe* Kom hem med de här pumpensen i skinn från Wassens, en block-färgad klänning från H&M samt ett halsband. Klänningen, svarta strumpbyxor, svarta pums och halsbandet får nog utgöra kvällens party outfit =)

Gårdagen dejt och helgens planer!

435816-150
Igår va jag och Karin och käkade på Manana. Riktigt mysigt och väldigt gott! Bäst av allt är att man kan sitta å mumsa lääänge! =) Ovan är en bild på det vi åt:

* Saltrostad potatis med mojo rojo
* Små grillade paprikor fyllda med basilikafärskost
* Friterade spanska smördegsrullar med het dip
* Kryddiga spanska köttbullar i tomatsås
* Baconlindade dadlar
* Marinerade kycklingspett
* Potatisomelett med grillad chorizo
* Tigerräkor med vitlök och heta kryddor
* Hemlagad äpplekaka med vaniljglass

Om ni inte testa baconinlindade dadlar så måste ni verkligen göra det! Jag vet det låter äckligt som fan, men det är verkligen supergott! Karin va skreptisk, men hon gillade det.. =)

Imorn ska jag på nån utvecklingsdag med jobbet, sen på kvällen är det middag och bowling. Ska faktiskt bli kul att träffa kolegorna off work och se hur de är då. Han som är projektledare och han "högra hand" (hihi.. va snuskigt det blev!) är riktigt sköna. När dom kommer ihop så haglar skämten och sarkasmerna, jävligt kul men man måste verkligen va på sin vakt så man inte blir dit satt! (snuskigt igen.. herregud, vad är det för fel på mig?!) *hehe*

På lördag blir det lunch i Gbg med gamla vänner Emelie och Emily! Ska bli hur mysigt som helst, va jättelänge sen jag träffade den sista Emilyn! På kvällen drar jag till Trollhättan och Emelie (en annan Emelie.. hon som va med i Sthlm.. vad är det för fel på folk.. kan de inte döpa sina barn till lite olika namn så man kan hålla isär dom!) Hon fyller iaf 25 och ska ha fest! Hipp hipp hurra för Emelie!!!

Söndagen ska ägnas åt att va bakis å kanske (om jag får som jag vill) träffa Mr T!  =)

Prisa Gud! Här kommer skatteåterbäringen!

image151Fy fan va gött! Ursäkta det dåliga ordförådet, men är så jä*la nöjd! Trodde jag skulle behöva betala tillbaka femsiffrigt men det blev bara fyrsiffrigt.. så nu helt plötsligt så har jag den där bufferten som jag förjäves har försökt spara ihop till de senaste månaderna! =) Trivs inte alls med att bara ha lönen och inga pengar undanstoppade, speciellt inte nu när man bor i en bostadsrätt.. tänk tex om kylen.. eller ännu värre, datorn! skulle sluta funka å man måste köpa en ny på stört.. då är det bra att ha lite cash på kontot! =)



The day I meet my EX again!

Gissa vem jag mötte imorse? Daniel! Mitt ex som jag va tillsammans med i 3½ år.. tog slut i september och sen dess har vi bara hörts väldigt sporadiskt men inte setts.


Som vanligt så är jag totalt blind och såg honom inte alls... hoppade av spårvagnen och hade siktet inställt på Metro-hållaren när jag hör någon ropa "Linda". Min spontana reaktion när jag såg honom va "Nejmen hej!" (kram) "Va kul att se dig!" Skumt det där.. man vet aldrig innan hur man ska reagara i sånna läget för än de inträffar! Trodde han skulle va asbitter, men han va faktiskt riktigt trevlig! Kallpratade lite om ditten och datten tills hans buss kom. Till saken hör att innan vi gjorde slut så bråkade vi ganska mycket om att jag va sugen på att flytta till Göteborg men att han inte va det.. Gissa vart han bor nu? Nåja, alla kan väl ändra sig! =)


Dejten igår med Mr T...

435816-147..fick en väldigt trevlig utgång.. Glöm vad jag skrev igår om brist på energi! *asg*

Ikväll ska jag träffa Karin på Manana för att käka lite tapas, ska bli himla mysigt! Det bästa med tapas å vin.. ja förutom att det är gott och att man slipper välja bara en sak är att man kan sitta och äta läääänge och snacka!

image149

Tricked? I wouldn't think so! =)

435816-145Hej vänner! Då va det första april då.. har ni blivit lurade? Det har inte jag, men dan är ju inte slut än!

Helgen va riktigt bra.. för en gångs skull (känns det som) så innehöll den endast små mängder av alkohol *hehe*
Myskvällen med Anna va riktigt trevlig! Vi såg "27 dresses" Okej film, men inte mer än så.. trodde nog att den skulle va roligare än den va, så lite besviken blev jag allt..
image146

Tänkte jag skulle inviga cykeln för i år och ge mig ut på en liten runda. Man får ju passa på när det är fint väder.. för det är det inte varje dag här i Gbg vill jag lova!

Ikväll kommer Mr T hit.. tror det bli vår tredje dejt.. det är nu avgörandet faller *haha* Känns det inte 100 nu så kan man lika gärna skita i det... Han verkar va en riktigt bra kille, men jag saknar lite energi.. kanske har jag bara lyckas träffa honnom vid fel tillfällen.. vad vet jag? We'll see...

Dagens klädsel består av:
* Kjol med fickor från Åhlens *ny* köpte även en lika dan i svart.
* Brun tröja- H&M
* Bruna strumpbyxor- Åhlens
* Moccastövlar- DonDonna
* Halsband- Pieces

Hej hopp gummis snopp!

Snygga pumps i härliga färger!

Färgglada enkla pumps kan man aldrig få för många av! Sen att de har lite lagom låg klack, finns i strl 42 och har ett pris (279 kr) som slår det mesta gör ju inte saken sämre! Jag tänker slå till på ett par gula och ett par röda!
435816-144

Och för er som vill bli lite längre finns det även en variant med högre klack i lack i en massa härliag färger =)
435816-143
Pumpsen finns hos LaRedoute


RSS 2.0