Dagens outfit.. Mot after worken!

Hallå vänner, bekanta och annat löst folk! Äntligen är det fredag, underbart! Ikväll blir det AW och sedan förmodligen middag med några gammla kursare!

I helgen kommer mina föräldrar och hälsar på. Ska faktiskt bli riktigt mysigt! På lördag kväll så tänkte jag ta med dem ut och käka på Linné Terassen. Mina föräldrar hör till den sorten som så gott som aldrig går ut och äter (tror det beror mest på att det är lite bekväma av sig..), hur som helst så tänkte jag att jag skulle skämma bort dom lite! =)

Dagens klädsel:
* Grå kjol- Uppsydd i Kina
* Topp med stor rosett på axeln (syns väldigt dåligt på bilden tyvärr)- Köpt i Kina
* Svarta strumpbyxor- Åhlens
* Knästrumpor- Indiska
* Svarta pumps- Vagabond 

Hoppas ni får en skön och rolig kväll!!!










Dagens outfit

Hoppsan vilken gryning liten futtig helfigursbild det blev.. nåja, man kan inte lyckas jämt! Vill bara tillägga att kavajen INTE gör sig rättvisa på bilden!

Idag va en bra dag.. av en massa olika anledningar. En av dem var att en kolega va söt och sa att jag såg fin ut och hade fina kläder (kläder.. en man sa detta, kan ni tänka er!) Sen två minuter senare kommer Anna och hälsar från en person jag pratat med tidigare på dagen att jag verkade ha stenkoll (vilket jag absolut inte hade, men jag spelade väl bra och ansträngde mig verkligen för att få till det rätt!)

Sånt gör en glad! Varför är vi generellt så dåliga på att berömma varandra? Tänk va glad man kan göra en annan männsiak med lite positiv feedback! Ska försöka bättra mig på den fronten! =)


Dagens klädsel: Kavaj från H&M, kjol från Åhlens, strumpbyxor från Åhlens, svarta skinstövlar från Vagabond, sötvattenspärlor från Kina (känner mig alltid väldigt sofistikerad när jag bär pärlor..hehe)

Perfekt höstkappa!

Jäklar vad det går undan ibland när man beställer! Tror det va max tre dagar sen jag beställde den här kappen från Halens.

Har länge letet efter en ENKEL svart kappa som är LÅNG i ärmarna, men inte riktigt hittat någon som jag gillat. Så jag gjorde en chansning och beställde en. Jag tänkte att "den passar nog inte, men va tusan det skadar ju inte att testa.." =) Men den passade, perfekt!!! Jag är helnöjd!

Dessutom så kan den knäppas ända upp i halsen om det skulle visa sig bli en riktigt kylig vinter.. Vilket iof verkar väldigt osannolikt eftersom jag bor i Göteborg och här slaskar det mest..



Blir ni lite sugna nu?!? =)


Passade på att baka brownies när jag va hemma för några veckor sen Sjukt goda! Dreglar bara jag tänker på dem! Här hittar ni receptet.


Igår blev jag akutsugen på äppelkaka. Slängde ihop de här som jag bjöd på på jobbet idag. Va inte helt ouppskattat om man säger så.. =) Här hittar ni detta receptet.

Ett helt inlägg bara om fisar..

Jag vet, oerhört moget inte sant?! ;) Men ibland så måste man faktiskt vara sig själv, slappna av och släppa ut.. *hihi*

Läste precis i Cosmo att det har gjorts en undersökning och om en man och en kvinna äter exakt samma saker så kommer kvinnans fisar att lukta äckligare än mannens.. orättvist!

Känner att jag vill dela med mig av min jävligt roliga nattliga upplevelse. Vaknade mitt inatten av att jag behövde kissa. Halvsover när jag uträttar mina behov och när jag är på väg tillbaka till sängen så hör jag ett främmande ljud. Stelnar till! Och får för mig att någon annan är i lägenheten. Det tar ca 10 sekunder innan jag fattar att det va jag själv som fes.. *asg* Fnittrandes lägger jag mig och somnar om.. Så här i efterhand så kan jag inte låta bli att dra lite på mmunnen när jag tänker på min skräckslagna reaktion av mina egna fisar! =)

Det va bara det jag ville säga.. Hej och tack för idag! =)

Ny shoppat!

Nej, det är ingen synvilla, det ÄR ett nytt inlägg! =) Sorry för att jag varit lite frånvarande de sista.. två veckorna?! Förra veckan var det fullt ös medvetslös både på jobbet och privat så då fanns det lixom ingen tid.. och i helgen och denna veckan har jag... helst enkelt bara varit lat!

Visst är det mysigt att det börjar blir höst! Jag älskar den höga och klara luften, känns befriande att andas! Jag gillar hösten och alla fina färger.. det är resten av de fem grå trista månaderna innan våren kommer som gott kunde strykas ur kalendern och ersättas av något trevligare.. jag föreslår sommar! Eller iaf en vit vinter.. =)

Tänkte visa lite vad jag shoppat den senaste veckan.. here it goes!


Jag hittade den, en klubbkavaj som jag letet efter! Och på H&M av alla ställen =) Gillar den skarpt, tyget är fint och den känns välsydd, lite synd bara att den inte är fodrat.. men för 350 spänn kan man väl kanske inte få rubbet..

Klänning från Gina Tricot. Jag kan hålla med om att den ser dötrist ut på bilen, men jag tror det kan bli riktigt nice med ett svart skärp till och svarta strumpbyxor! =)

































Skinstövlar med kilklack från Vagabond och knähöga stövlar i mocca från Laredoute, love them both! *hehe*

Mössa och vantar från Indiska. Man måste ju vara beredd, vem vet när vintern kommer?!

















Bästa underlagskrämen enligt mig!!! Och ett part gråa overknee strumpor från Indiska.

Dagens outfit + svammel

Just när man har packat upp.. då ska man packa ner sakerna igen! Fast det är ju iof väldigt självförvållat! *hehe*

Åker hem till mor och far imorn. Ska bli såååååå skönt att ta det lugnt och komma ut i naturen lite! Emily försökte få med mig till Jönköping och shoppa på lördag, men jag känner att jag behöver ta det lite lugnt och tillbringa lite quality-time med mina föräldrar.. Sorry gumman! Men det vore superkul att mysa lite på kvällen å laga nåt gott!

På tal om laga.. och min GI-diet.. Gick hur bra som helst de tre veckorna jag va i hemma.. de två första i Kina gick oxå helt ok, men den tredje blev jag lite halvförkyld och asseg vilket resulterade i att jag inte kände för att träna och då sket sig kosten oxå. Skumt det där.. om man inte kan träna så borde man ju tänka ännu mer på vad man stoppar i sig, men för mig går det lixom hand i hand.. tränar jag så äter jag nyttigt och tränar jag inte så skiter jag i resten oxå.. apdumt I know! Men så är det! Ska börja träna på SATS igen med Johan (tatuerade myskillen ni vet) nästa vecka och då ska det förhoppningsvis bli ändring på saker och ting.. men ett träningsfreak som pushar en har jag iaf odsen på min sida!

Idag fikade jag med Karin.. mysigt! Hade massor att prata om som vanligt, plus att hon fick grejerna som jag köpt i Kina... =)

Dagens klädsel blev följande:
* Svarta kostymbyxor- Esprit
* Mossgrön tröja- H&M
* Nit-skärp- Köpt i Kina
* Svarta pumps- Vagabond
* Väska- Mulberry

Nu ska jag packa.. Take care boys and girls!

Dagens outfit

God kväll!

Är piggare idag! *skönt* Känns verkligen som att det är höst i luften idag.. lite myisigt faktiskt!

Ska iväg och fika med Johan nu.. va ett tag sen vi sågs så det ska bli kul! Vi brukar alltid ha massor att prata om!

Johan en riktigt tuffing med tatueringar över hela kroppen (dock inte så att det syns med kläderna på..), men han är den största mjukisen innuti som jag känner! Nästan blödigare än jag ibland. Välbetald och eftertraktad! Dessutom så har han hjärtat på rätta stället. Vad vill jag säga med det här då? Jo, gör ditt bästa för att inte döma folk för hur de ser ut utan hur de beter sig! =)

Dagens klädsel:
* Jeans- Köpta i Kina
* Linne- SUPRÈ i Australien
* "Kavaj-hodie"- Köpt i Kina
* Väska- Mullberry
* Svarta pumps- Vagabond

Ciao!





Dagens outfit

Äntligen hemma! Gick en liten runda på stan efter jobbet.. hittade inget kul.. Letade efter en rosa midjekort tweedkavaj, men jag hittade ingen. Där emot så hade de en fin grå på ZARA och en på Lindex.. men jag har fått för mig att jag vill ha en rosa så jakten går vidare..

Är rätt nöjd med klädseln idag.. Köpte "tröjan" på H&M för nån dag sen, like it a lot! Är såld på grafiska mönster.. mer sånt till folket! =)

Nu ska jag ta mig i kragen och packa upp!!! Får inte banga idag oxå! Fattar inte att de ska kännas så otroligt jobbigt att tömma resväskorna..? Slår vad om att det tar max 20 minuter när jag väl börjat.. SE, nu svamlar jag för att dra ut på det! *asg*

Dagens outfit:
* "tröja"- H&M
* Svarta leggings- H&M
* Låååångt svart skärp med "nitar"- Köpt i Kina
* Stoooor herrklocka- Köpt i Kina
* Ring med svart sten- Köpt i Kina
* Svarta pumps- Vagabond



Mot resväskorna!

Köss!

Dagens svammel..

God morgon!


Sitter på jobbet och försöker att inte somna.. tror jag har fått nån kina-sjukdom för jag känner mig konstand trött! Somnade i soffan klockan nio igår, detta är väl iof inte så konstigt med tankte på att min hjärna befann sig nån stans vid tre tiden på natten.. Vad som är skummare är att jag sover som en stock hela natten tills klockan ringer halv sju. Min första tanker var "Det kan fan inte vara möjligt!" Kändes som att nån väckt mig mitt i natten, va så jävla trött! Brukar iof inte vara speciellt pigg på mornarna, men det här är löjligt!


Dessutom så har jag lyckats bita mig i underläppen vilket har resulterat i att den svullnat på insidan så nu fortsätter jag att bita mig så fort jag försöker tugga på något! =( Jävla skit!


Jag vet, jag är inte så positiv idag, men man kan inte va på topp jämt.. det vore ju helt omänskligt!


Ska försöka bita ihop nu och vänta på att klockan blir elva så man får en liten lunchpaus.. =)


Humor på låg nivå!

Precis i min smak! *asg* Fnittrade så tåraran rann när jag läste det.. =)

Höjden av kvinnlig  kåthet!!
När dom sitter nakna  på golvet och får vattenplaning!! 

En uppgiven man  sade:
Man skulle ha varit  dammsugare. Då hade man blivit tagen på slangen,
fått påsen tömd och  blivit utlånad till grannkärringen.

Kvinnan i  affären:
Varför i allsindar är  denna lilla handväska så dyr?
Expediten: Ååh, den  är gjord av kuk-skinn, smeker du den blir det en  resväska! 

Sexlivet i ett  förhållande kan förkortas till MMA.
I början: Morgon,  Middag och Afton.
Senare: Mars, Maj,  Augusti.
Till sist: Möjligtvis  Mitten av April. 

En man ligger med en  oerhört ful kvinna. Efter ett visst tag säger kvinnan:
-Visst finns det  något underbart i mig också?
-Visst! säger mannen,  men den drar jag snart ut! 

Om mitt ena ben vore  julafton det andra vore nyårsafton,
skulle du då kunna  tänka dig att hälsa på i mellandagarna? 

Vad är störst  en pressenning eller ett nattlinne?
Svar:  Nattlinnet.
Under det får det  plats 2 mjölkmaskiner, en dyngspridare och ett  nöjesfält. 

Du vet att killar  brukar ha pungsvett va? Men vad kallas det på  tjejer?
Svar:  Läppglans 

Vad är det för likhet  mellan att stå väldigt nära ett stup och att bli avsugen av en  90-åring?
Jo, man känner suget  , men man vågar fan inte titta ner.

Anledningen till att  kvinnor är födda med två par läppar;
det ena paret är för  att slänga käft, det andra för att ställa allt till rätta  igen...

Hur botar man  huvudvärk hos en blondin?
Man sätter en alvedon  under förhuden och frågar om hon vill ha en sugtablett eller ett  stolpiller 
 
Det medelålders äkta  paret gör sej i ordning för att gå till sängs.
Frun ställer sej  naken fram för den stora sovrumsspegeln:
- Älskling, säger  hon, jag ser en gammal kvinna i spegeln här.
Ansiktet är rynkigt,  tuttarna hänger nästan till midjan, och min rumpa säckar en  kilometer,
jag har feta ben och  armarna är sladdriga.
Hon vänder sej till  sin man och säger:
- Säg nåt positivt så  jag mår bättre.
Han tänker allvarligt  en stund och så säger han:
- Det är i alla fall  inget fel på din syn...


RSS 2.0