Ja, jag vet.. jag skulle inte..



.. shoppa mer.. men nu va det så här ;) När jag va på Frölunda Torg och skulle handla mat så kom jag på att jag VERKLIGEN behövde klacka om de skorna jag hade på mig, speciellt som att de eventuellt kommer att vara ute och dansa i helgen! Kom på den brilijanta idén att kolla in skorean på Wedins (som ligger granne med mataffären) för att hitta att par billiga skor som jag kunde gå i hem om jag lämnade in de jag hade på mig för lagning. Ja jag kunde ju inte gärna ha traskat runt barfota som en annan lodis eller hur?! Hur som helst så hittade jag de här! =) För ynka 40 kr så funkar de fint för mig, dessutom så hade jag faktiskt inga röda innan =) Kan med all säkerhet säga att jag ALDRIG har köpt så biliga skor innan (om man inte räknar flippflopps förståss, å det gör man ju inte!). Inte så pjåkiga eller?!

GI mellis!


Jodå jag håller fortfarande på med GI. Är inne på andra veckan av rivstarten nu. Hur går det då kanske någon där ute undrar. Det går bra! Jag är inte lika sugen på sötsaker längre, fast visst fan blir jag sugen ibland, men jag står emot! Jag ska inte ljuga och säga att jag är proppmätt jämt, men jag kan hålla med om att man står sig längre på fett och protein än snabba kolhydrater.

Just det ja håll på att glömma skriva resultatet hittills i siffror. Har som bekant inte vägt mig, dock tg jag mina mått innan jag började (1½ vecka sen). Midjemåttet har minskat med 6 cm, höfterna med 2 cm och studsen även den med 2 cm. Att jag minskat mest i midjan va ingen större chock eftersom jag vet att jag lätt svullnar upp runt magen om jag äter mycket snabba kolhydrater, dvs godis! Något som det blivit lite mycket av i sommar.. *hehe*

Ovan har ni mitt favorit mellanmål som består av turkisk yoghurt (den med 10% fetthalt är helt klart godast, men den med 3,5% funkar faktiskt oxå), ett gäng hackade cashewnötter, några torkade hackade aprikoser och för att lyxa till det hela så ringlar jag över lite flytande honung! Väldigt smarrigt om ni frågar mig! =)


Dagens klädsel & svammel

God morgon på er och hoppas att ni har sovit gott eller kanske fortfarande gör det! Själv så har man varit uppe sen sju.. =)

Är riktigt stolt över mig själv idag, jag shoppade nämligen inget igår när jag bytte buss i city! Vilket framsteg va! Fast egentligen så berodde det nog mest på att jag va så dödligt trött efter jobbet igår, somnade till och med på bussen. Skumt det där, ibland är man hur pigg som helst och ibland så är man skittrött till synes helt utan anledning.. Tog mig iaf i kragen sen när jag kom hem damsög upp damråttorna och fixadelite matlådor, det blev ugnsbakad lax med chilipesto (min nya favoritingrediens) sallad och kall sås till det.

Dagens klädsel:
* Turkos topp. H&M *ny*
* Svart kjol med fickor (perfekt att lägga mp3:en i!)- Åhlens
* Svarta pumps- Vaga Bond
* Väska- Mulberry Bayswater
* Klocka- KAFFE
* Halband- Fixat själv
* Turkosta örhängen formade som en druvklase- Skitgamla! =)
* Silverring med stor svart sten- Basar i Kina




Fenomenet Project Runway

Självklart så såg jag på Project Runway igår. Det ä lite kul med det programmet för folk som man absolut inte skulle kunna tro titta på det gör det! Pappor som pojkvänner! Undra varför det är så? Gårdagens challange var att göra att plagg enbart av produkter från godisaffären Hershey´s Store på Times Square i NY. Detta var resultaten:
1. 2. 3.
Min favorit va helst klart Ramis (2)! Även om klänningen (3) som var gjord helt i godis också var rätt imonerande . Underbart va det iaf att Elisa åkte ut (1. Längst upp, tredje från vänster)! Tycker inte någon av hennes kläder har varit speciellt tilltalande!

Nu är stövlarna på väg till mig!

Nåja, dom ska tydligen inte komma förän den 25 augusti, men det gör ju faktiskt inte så mycket för inte vill man börja använda stövlar än! Detta verkar dock vara något som paserat vissa människor på stan obemärkt förbi som glatt traskar runt i stövlar i alla de möljiga färger.. What's wrong with them?

Hur som helst så kommer jag säkert glömma av att jag beställt dom och bli glatt överraskad när de väl kommer! =)







Hösten 2008 ska vi tydligen klä oss i rutigt..

..säger dom som vet. Tycka vad man vill om det kan man ju alltid göra.. Jag är väl inget jättefan av rutigt, men en rutig skjorta i nån skön färg till ett par jeans kan säkert vara snyggt! Däremot så såg jag den gräsliga saken (tunikan?) från Gina Tricot nedan live igår.. Fy tusan för att springa runt och se ut som ett hästtäcke säger jag bara! *fniss* Men smaken är ju som bekant som baken.. jävligt olika och delad!

Bilder: Tunika från GT, 249 KR samt skjorta från H&M för 198 kr.

About me! =)

1) Vad åt du till frukost?
Scrambled eggs and bacon
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
Se inlägget nedan =)
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Från Alle som klagade på värmen i bussen, jag är beredd att hålla med!
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Grå
5) När var du arg senast?
Hmm.. brukar inte va arg så ofta.. va väl kanske när jag åkte husbil med mina föräldrar i en vecka i Norge, tre pers på ca fem kvadratmeter inbjuder lätt till lite konflikt.
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Då jag klarade "slingan" i Falköping under 14 minuter.
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Kommer inte på något speciellt så jag får väl säga, på tok för mycket läxor.
8) Yoga eller löpning?
Hatar löpning, men jag skulle gärna testa yoga.
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Äter allt! Oki kanske inte allt, men det mesta. Men oxfilé smäller nog högre än pasta bolognese.
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
Det varierar, just nu prenumererar jag på Cosmopolitan
11) Favoritkaraktär i deckare?
Mikael Blomqvist i Stieg Larssons böcker.
12) Teveprogram du aldrig missar?
Deseperate houseviwes
13) Vem är du avundsjuk på?
Folk som har semester och kan ligga vid en strand och njuta.
14) Din bästa revansch?
Ingen specifik, men kanske när man vinner en diskusion med en gammal besservisser till gubbe som tror han vet allt. Då känns det gött!
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Avstår från att svara här med tanke på dåtida, nutida och framtida arbetsgivare.
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
Söta djur som hundar och katter, never!
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Inte en aning.. aldrig tänkt på..
18) Kaffe eller te?
Både och!
19) Skostorlek?
41, nästan 42
20) Hur ofta är du på IKEA?
Inte tillräckligt.
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
En stor lägenhet istan med takterass, en bil, en segelbåt, kläder och några dyra väskor (tveksamt om fem miljoner skulle räcka till allt det...

Dagens oufit + en massa svammel, som vanligt! ;)

Grillningen igår va jättelyckad och trevlig som tusan! Dock blev det inte Slottsskogen utan hos Anna på grillplatsen inne på gården. Riktigt fin grillplats med fåntän, stolar, bord och en stor bra grill utrustad med diverse verktyg. En sån skulle man ha tillgång till! Har iof grillplatser inne på min gård oxå, men de är inte lika flådiga *hehe*

Jag grillade kyckling som faktiskt blev riktigt tiktigt god. Gjorde en marinad av olivolja, kinesiska soja, flytande honung, grillkrydda och färsk timjan. Färsk timjan is da shit! Gör det så mycket godare, ska använda den till allt från och med nu! *hihi*

Tunikan på bilden är ny! Köpte den på ZARAs slutspurts rea för ynka 150 kr. Har en lika dan fast vit som jag trivts väldigt bra i, den köpte jag till orginalpris för 400 kr. Det är fullständigt livsfarligt för mig att byta buss inne istan. Det slutar altid med att jag kommer på att jag måste ju bara köpa tex ett läppsyl, sen slutar det med att jag åker från stan med händerna fulla av kassar. Tror jag har nån gen i mig som gör att jag inte kan lämna ett fynd kvar på galjen i en butik, utan måste ta med det hem.. jag skyller ALLT på mina kära föräldrar! =)

Dagens:
* Mint grön tunika i linne- ZARA
* Svarta leggings- Lindex
* Svarta pumps- Vaga Bond
* Väska- Mulberry Bayswater
* Mintgröna örhängen- Jättegamla!
* Armband av glaspärlor- Basar i Bejing

Hitta nya spännande artister på LAST.FM!


Dagens tips är sidan last.fm där man skiver in namnet på en artist som man gillar, sen spelar radiokanalen upp låtar inom samma kategori. Ett perfekt sätt att upptäcka ny spännande musik på!!!

Snygga stövlar från LaRedoute

Fynderar på att klicka hem de här svarta mocca stövlarna från LaRedoute, 649 kostar de. Dom är rätt höga i skaftet, närmare bestämt 58 cm. Det står att de är lårhöga, men jag misstänker att de skulle bli precis lagom på mina långa skånker och sluta precis vid knät.. =)

What to do?!









 


Jag vill inte se ut som Carolina Gynning..

.. däremot så vill jag ha hennes hårfärg på den här bilden!!! Åker till Mexico City senare i höst och då kan det kanske vara bra att smälta in lite mer och därmed minska den överhängade risken att bli rånad iaf något. Dessutom så har jag funderat på att färga håret ljusbrunt väldigt länge.. Och den här gången tänker jag banne mig göra slag i saken! =)









Billigare att gå till tandläkaren!

Läste på Aftonbladet att den nya regeringsformen trätt i kraft och alla över 20 år tilldelas ett bidrag. Är man mellan 20 och 29 år får man 300 kr i bidrag per år och är man över 30 får man 150 kronor. Pengarna betalas ut till din tandläkare. Det enda man behöver gör är att säga till i kassan att man vill utnyttja bidraget!





Nyshoppad outfit!

Dagens outfit:

* Vit och blå randig body. GT *ny*
* Jeansshort- H&M *nya*
* Vita ballerina- Nilsons
* Väska- Wedins
* Namn halsband- Present från Emily
* Armband- Miss Dee
* Silverring- Min första ring som jag köpte när jag var runt tio år, måste haft väldigt feta fingrar på den tiden eftersom den fortfarande passar..
* Silverring med ljusrosa stenar- Köpt i Australien
* Kristall örhängen- Thailand

























Har dom inte hört tals om AC?

Tjohoo i värmen! Jisses vad varmt det är ute! För att inte tala om på bussarna och spårvagnarna! Har dom inte hört talas om AC? Varje gång som jag väntar på en spårvagn så håller jag tummarna för att det är ny för de har nämligen den ovan nämda effekten! =)

Sticker till Slottsskogen och grillar om en liten stund.. hoppas nu bara att det inte blir regn och åska, hörde den mullra på håll!

På lördag är det MM Sports årliag brännbollsturnering, vilket innebär en massa heta boys and girls (för de som går igång på det) att spana in. Kanske kan va nåt töser om det inte skulle bli bad väder?! Vilket vi naturligt vis hoppas att det blir... bättre att spana heta killar på stranden jue ;)

Puss och kram

Äntligen är jeansshortsen mina..

.. plus lite andra grejer som jag såklart inte kunde hålla fingrarna ifrån *hihi*


Voalla! Är de inte snygga?! =) Jag skäms nästan över att berätta att jag hittade dem på H&M efter mitt tjat om att de va såååå svårt att hitta ett par snygga jeans short.. Ahja, här är dom iaf =)


Turkos topp med lite puffärm från H&M till fyndpris! Behöver jag tillägga att jag älskar turkost!?


Oki, inte skitkul bild kanske, men det ska föreställa ett par bruna leggings från Gina Tricot. Tycker det är ungefär lika tråkigt att köpa leggings och strumpbyxor som det är att köpa ny mascara- ett nödvändigt ont!

Dagens GI lunch- Wasabi kyckling med wookade grönsaker


Igår gjorde jag ett gäng lunchlådor, det här är resultatet:

Ingredienser till 3 portioner:
2 stora kycklingfileér
wasabi
olivolja
flytande honung
sesamfrön
tandpetare

frysta wookgrönsaker
kinesisk soja, balsamvinäger
sötsur sås
en del turkisk yoghurt
en del kesella lätt

Gör så här:
Dela kycklingfileérna med en vass kniv så att du får totalt tre tunna fileeér. Bred på wasabi efter smak. Rulla ihop dem och stick en tandpetare igenom så att de håller ihop. Stek dem snabbt på ganska hög värme så att de får lite färg. Lägg därefter över dem på en plåt, pensla med honug och strö över sesamfrön. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter eller tills de är genomstekta. Wooka under tiden grönsakerna. När de är vamra smaka av med soja, vinäger och sötsur sås. Tag ut kycklingen och tag bort tandpetarna. Blanda till sist kesella, turkisk yoghurt och sötsursås till en kall sås att servea till.

Söta nageltatueringar!


Köpte de här små stickerserna som man ska fästa på naglarna på Kicks. Passar bra till fransk manikyr tycker jag! Snyggast anser jag att det är om man inte sätter blommor på alla naglarna utan håller sig till några få. Med ett lager av genomskinligt nagellack över så sitter de som bergen! Med lite tur en hel vecka! =)

Bra produkter för solbränd hy!

Tänkte tipsa er om de här produkterna:

Liten tub med solkräm från Nivea sp 20, perfekt för oss som inte anväder solskydd så rikligt, dessutom så satt den kvar väldigt bra när man hade badat, stort plus för det! Rich caring milk från Nivea är verkligen kanon! Superfet och gör verkligen undervärk för torra solbräna kroppar! Billig, men väldigt bra!


Det man ågrar när man dör..

Spenderade ju som sagt helgen vid Smithska udden i Gbg. Underbar plats med underbar utsikt och trevligt ögongodis! ;) Det vill säga, massor av heta välpumpade boys! Me like a lot! *asg* Låg 10 meter från en riktigt hottie, hade planer på att fråga om han ville hänga med och bada, men jag bangade.. för feg! Fan oxå! Vad hade jag att förlora? Att få ett nej! Det hade visserligen svidit, men va fan.. dom säger ju att det man ågrar när man dör är inte sånt man gjort utan sånt man inte gjort! Nu tror jag iof att detta kommer vara sen länge glömt när jag ligger på min dödsbädd, men ni hajar säkert poängen.. =)

Här kommer lite bilder..


Söta Emelie!


En kille sprang runt på klipporna med stora tunga väskor och såld läsk och glass.. tyckte det va så sött när jag såg att dom köpt en alldeles egen glass till hunden.. =)


30 grader i luften, en lätt bris och runt 20 grader i vattnet, underbart!


Massor av folk!


Dagens lunch: Ceasarsallad med bacon, mums!


På kvällen va jag hos Karin å hennes sambo Johan och shillade. Grillad kyckling, sallad, het sås, potatissallad (inte för mig dock =) och rött vin, kan det bli bättre!? I don't think so! Väldigt mysigt att sitta på deras stora altan (väldigt avundsjuk på den för övrigt!) och se solen gå ner!

Det va min lugna helg det, hoppas att er va lika underbar! Nästa helg kommer Åsa och Helene hit och då blir det party! Ska bli riktigt roligt att gå ut nu, har inte känt för det på några helger, men nu är jag på G igen! *hihi* Sen håller vi såklart tummarna för att vädret håller i sig så jag kan ta mer er till Smithska udden oxå tjejer! =)


Uppraggad och uppknullad av okända män

Tjohoo! Då är man tillbaka på jobbet efter helgen då, uppvilad och aningen för solbränd på ryggen. =) Men det är smällar man får ta när helgen va så grymt underbar! Spenderade så gott som hela ledigheten på klipporna vid Smithska udden i Göteborg. Det är först nu som jag inser hur bra det var att bosätta sig på västra sidan av GBG, cykel-avstånd till havet jue!

Hela förra veckan så hjälpte jag min kinesiska kolega in på området för att han inte har accsess ännu. Idag när jag kom till vaktporten satt det en brud som jag inte sett förut)bakom spakarna. Hon visste inte att vi gjort en liten deal förra veckan om att min kolega skulle få komma in trots att han inte har accsess. Killarna bakom henne säger "det är lugnt, vi körde så hela förra veckan" Hon svarar: "Allt för Linda, right?!" och kikar på boysen. Hur i hela friden visste hon vad jag hette? Jag hade ju inte ens dragit fram mitt paserkort! *mycket skumt*

Överhörde att samtal mellan en gammal tant och hennes man när jag va på Hemköp igår.. Hon sa till sin man (förmodligen om hennes dotter): "Måste träffa folk på internet hela tiden, kan hon inte gå på nån dans eller nåt?" Blev lite smått upprörd. DANS! Vem tusan går på "dans" numera i den bemärkelsen som hon menar!? Om hon nu syftade på dans ute på krogen så borde hon nog vara enbart glad för att hennes dotter inte hänger där och bli uppraggad och uppknullad av okända män! *hehe* Vissa gamla människor är så sorgliga och trångsynta! Jag ser inget fel med att träffa folk över nätet, as good as any place as far as I'm concerned!

Lessen för den dåliga bilden! Normalt brukar jag inte gå klädd i korta short och linne på jobbet, men eftersom det är så in i helvete varmt och det knappt är någon här så tog jag tillfället i akt! =)

* Linne- SUPRÉ, Australien (ljuva minnen!)
* Mossgröan shorts- Gina Tricot
* Svart bälte- Hermes
* Armand- Miss Dee
* Kristall örhängen- Thailand (ännu mer ljuva minnen!)
* Svarta pumps- Vaga Bond

Fredagens shoppingfynd!


Randig ribbad topp med gulddetaljer från GT


Blå och vitrandig body från GT, skulle va så fin under ett par jeansshort!




Stora solglasögon från Indiska


Gymskor från Reebok, för det första så passade damstorlekarna mig dessutom så va det halva priset, ett riktigt fynd med andra ord! =)

Tredje-hjulet-dag =)


Åker stax ut till havet med Emelie å hennes pojkvän för lite välbehövlig sol och bad, ska bli så skönt! Ikväll ska jag till Karin å henns sambo och grilla, har inte träffat tösa på ett bra tag så det ska bli riktigt mysigt! *haha* Snacka om tredje-hjulet-dag eller vad *asg* But I don't mind really! =) Känns som träffar folk mindre på sommaren än i vanliga fall, har man inte själv semester och är ute och flänger så gör vännerna det.. Saknar faktiskt en vanlig hederlig fredags after work lite *hehe* Nu ska jag slänga ihop lite picknick mat så man inte tynar bort där på stranden, tror det lutar åt ceasarsallad med krispig bacon =)

Förgiftad av min egen fotsvett!


Jag tyckte att jag va så smart i morse när jag tog på mig gympaskor eftersom jag skulle gå ut och gå en runda på lunchen. Det hade nog varit ett bra beslut om jag inte sen bestämde mig för att kolla in utbudet på stan lite.. Fy faro va äckligt det luktade i prorummet när man va tvungen att ta av sig dojorna! Ännu värre va det när jag skulle prova gympaskor inne på STADIUM, jag fick be personalen inta säkerhetsavstånd för tusan!

Samma problem är det när man är utomland och ska gå på pedikyr eller fotmassage. Tycker så synd om den stackars människan som tvingas ha näsan 20 cm från mina stinkande fossing!

Vill bara tillägga att mina fötter luckar så gott som ingenting vid normala temperaturer, men kombinationen använda dojor och 30 gradig värme är helt enkelt inte någon vinnande kombination!

Hittade en massa bra saker på rean istan föresten! Visar det imorn..

Helgens projekt (förutom att ligga å pressa vid en strand) är att hitta ett par jeansshorts. Jag vill ha ett par korta, lite slappa och lite smått löst sittande, men det verkar vara omöjligt att hitta! =( Ser så många möjliga kombinationer i min garderob som skulle matcha fin fint med att par jeansshort så nu måste jag bara ha ett par!

75% of the population just don't get it!

Något som har varit på allas läppar samt även endels kroppar i sommar är playsuits. Jag tycker att detta kan vara jättefint på vissa som passar i det, som tex på Therez (vars blogg jag läser varje dag) Däremot så tycker jag verkligen att man ska avstå från trender som verkligen inte klär en och inte tillför utseendet något positivt. Men jag måste erkänna att det kan vara lätt att glömma det där sista ibland och då slinka dit och köpa den där trasan som är sååå inne just nu.

Självklart så klär jag absolut inte upp mig enbart för mäns skull, men faktum är att jag tror att många konstiga trender ser i killar ögon helt vansinniga ut. Sen om just den där trenden inte klär dig så blir det ju bara ännu mer fel. Så mitt tips är att strunta helt i alla trender som inte passar dig och din kroppsform, och satsa på de som verkligen gör det och lyfter ditt utseende. För face it 75% av befolkningen har förmodligen ändå ingen koll på att du är superinne i din illasittande playsuit...

Exempel nedan:

Första playsuiten där höfterna är markerade får mig verkligen att se ut som en säck potatis efterom jag har breda höfter och smal midja. Detta plagg tar därför definitivt inte fram det bästa hos mig. Den blomiga playsuiten skulle nog förmodligen göra sig bättre där den framhöver de bra sakerna hos mig, midja och axlar. Plaggen kommer från Topshop.

Tillåt mig skryta lite..


.. men jag är så jävla bra! *tihii* Började ju med hela GI-grejen i måndags och jag har inte slunktit dit en enda gång än! Har till och med tackat nej till både tårta och glass när alla andra åt! Det ni, det kallas diciplin det *hehe*

Sen om jag lyckats tappa något i vikt det har jag faktikst ingen aning om och jag skiter faktiskt fullständigt i det oxå! Det som är målet är att känna mig mer iform och att kunna komma i mina gamla kläder igen! Sen om det innebär att jag på något mystiskt (och kanske övernaturligt sätt) skulle väga 80 kilo så spelar det faktikst igen roll! Det är hur man känner sig som spelar roll, inte hur mycket vågen visar.. =)

Däremot så tog jag mina mått innan jag började, så lite koll har jag iaf om det händer nåt =)

Snart är det helg och aldeles underbart väder! Gör mig så glad!!! Tänkte spendera helgen vid havet med näsan i en bok så gott som hela helgen, ska bli riktigt skönt!

Föresten: Här och här hittar ni dieten som jag tänker följa de första två veckorna (som de tydligen valt att kalla rivstart). Receptet på GI-pizzan ovan finner ni här.

Dagens outfit 24 juli- fake all the way through

Eftersom det är i princip folktomt på jobbet och de enda som jag stöter på under en dag är min kinesiska kolega och två vakter så känns det hyffsat meningslöst att klä upp sig allt för mycket. Dessutom så finns det en liten promenadslinga här i närheten som man kan gå på lunchen och då är det ju väldigt behändigt att ha på sig sneekers och inte pumps.. =)

Dagens oufit:
* Persikorfärgad piké-  possibly Polo Sport
* Jeans- possibly  Diesel
* Vitt skärp- possibly  Guess
* Vita sneekers- possibly  Converse
* Armband- Miss Dee

Tänk va mycket trevliga saker som man kan hitta i Kina! *hihi* Fake eller ej, bekvämt va det iaf =)







Snajsig och praktisk blomlåda =)


På bilden: timjan, gröslök, persilja, och bladsallad

Titta så fin min blomlåda är! Kan knappt tro det själv att den fortfarande lever efter två månader. Inte visste jag att jah hade så gröna fingrar! =) Hur som helst så är det himla kul att kunna gå ut på balkongen och plocka åt sig lite kryddor när man ska laga mat! Känner på mig att detta kommer att bli en favorit i repris till nästa år.. då kanske man till och med skulle slå till på ytterligare en blomlåda.. Såg på Leila bakar igår (där hon för övrigt slängde ihop en massa goda tårtor, gissa om jag blev sugen!), där tipsade dom om att man kunde odla jordgubbar i en blomlåda.. kanske något som man skulle testa nästa år! =)

Jag sover naken..



..sådär ja, då va den djupa hemligheten avslöjad *asg*

Vad jag ska komma till är min dröm som jag drömde inatt.. riktigt läbbig! Först så drömde jag att jag blev fastbuden och nästan våldtagen av en kille som inte kan ha varit större än en normal 10 åring (hur nu någon så liten person skulle lyckas med den prestationen i verkligheten det är över mitt förstånd! Men man får ju inte alltid välja sina drömmar..) Hur som helst så låg jag sen där naken i sängen (i verkligheten och i drömen). I verkligheten så var det väldigt varmt under duntäcket och jag kände för att flasha asset lite för damråttorna (fortfarande verkligheten) men min dröm hindrade mig från detta hela natten eftersom jag drömde att jag inte var ensam och någon kunde se.. Det hela slutade iaf med att jag vaknade halvsvettig eftersom jag inte fick lufta rumpan i drömmen.. och därmed inte heller i verkligheten.. Det är läskiigt vad drömmar kan göra med den!

Ps: Det är inte jag på bilden ;) Ej heller är det någon i min närhet.. I wish it was.. eller att jag iaf hade kunnat få drömma om en läcker bit som han och inte om en liten tanig ful kille.. men som sagt, man får inte alltid välja! =)


Nya LÅNGA träningsbyxor från Röhnisch

Hittade äntligen ett par träningsbyxor som var tillräckligt långa! Glöm Nike, Puma och Adidas! De enda som funkar längmässigt är endel av Röhnisch byxor! Dessa var dessutom på rea, ynka 300 spänn! =) Har ett par gamla byxor från samma märke som jag köpte för säkert två år sen och de ser nästan ut som när jag köpte dem, snacka om bra kvalite! =)


Het i spets!

Ja jag vet.. jag är absolut inte först om att blogga om att spets kommer att vara riktigt hett nu till hösten, MEN eftersom nästan bara mina vänner läser den här bloggen (vad jag vet iaf..) och för hoppningsvis uppskattar lite trendtips så kommer ett här.. SPETS KOMMER ATT BLI HETT! *hehe*

Klänningen nedan från ASOS skulle jag inte säga nej till!


Bild: Klänning från ASOS, 492 kr.

Nytt armband från Miss Dee

Köpte det här armbandet från Miss Dee i fredags när jag va i Trollhättan.. på lördagen köpte jag ett till.. Varför?! Jo för jag tappade bort det första redan på fredag kväll! Gissa om jag va sur när jag upptäckte det när jag kom hem! Men skam den som ger sig.. dan efter gick jag och köpte mig ett nytt! Here it is, lovely ha?!?!?!

Egentligen så är jag lite anti att blanda guld och silver, men här tycker jag att det är riktigt läckert! Dessutom så fukar det ju att matcha till både metallerna! =)

Höstnyheter hos H&M

Följande plagg funderar jag på att klicka hem!


* Känning med avtagbar krage 298 kr. Hade vart perfekt med att par tjocka strumbyxor och stövlar eller ankelboots till!
* Småblommiga blusar i höstiga färger 149 kr/st. Snyggt unde ren kofta, eller instoppas i ett par byxor med lite högre midja.

* Mysig kofta 349 kr. Skulle kunna på extraknäcka som jacka tidigt på hösten.. ser väldigt gosig ut!
* Hanky Panky liknande string 39,50 kr (varför ska de envisas med att alltid sätta på en liten ful rosett på alla trosor? Whats up with that?!

Jag vill ha en clubkavaj!

Gärna exakt en sån från Yves Saint Lauren som Carolina har på bilden intill! Men även en annan av okänt märke går fin fint! =)

Känner mig ofta lite för damig och uppklädd när jag har på mig kavaj.. Har kommit på en att clubkavaj skulle sitta fint eftersom de känns lite ungdomligare på nåt vis..

Nu är bara frågan vart man i hela friden ska hitta en! Har googlat men utan resultat.. =(














Pix från Fallens Dagar i Trollhättan

Godmorgon! Då sitter man på jobbet då och försöker att fördriva tiden.. inte det lättaste efterom mitt jobb mestadels går ut på att koordinera folk och det är så gott som tomt här! Men men.. hade ett snack med bossen igår och hon praktiskt taget förbjöd mig att sitta och rulla tummarna i åtta timmar och sa åt mig att jag gärna fick kila tidigare.. kommer nog göra så, men är väl kanske lite för väluppfostrad för att det ska kännas helst ok.. *hehe*

Slutet på sista semesterveckan spenderades i Trollhättan hos Åsa. På torsdagen drog vi till mitt nya favoritmys ställe SMÖGEN. Så himla mysigt att strosa runt på bryggan, kika i små butiker och äta glass!

Fredag till Söndag var det Fallens Dagar i Trollhättan vilket innebär att hela stan invaderas av massor med folk. Fredagen blev ganska lugn, vi käkade och kryssade runt bland lite olika öltält. Kvällen avslutades med att vi kollade på fallen. Riktigt effektfullt med cool ljussättning och spännande musik!

I lördags va det fest hos Emma. Killarna som va med i Åre kom ner från Norrköping och festade. Riktigt kul att se dem igen! =) Redan vi halv elva tiden drog vi till Butlers för att slippa kön, vilket vi med nöd och näppa gjorde! Det dröjde inte länge förän det va grymt mycket folk och en temperatur som närmade sig 30 strecket. När vi fått nog av att bli trampade på fötterna så drog vi till MAX och köpte käk =)

Outfit:
* Svart fodral- ZARA
* Lackpumps- Vaga Bond
* Skärp- H&M
* Halsband- Guldfynd
* Örhängen- Present från Emelie (tack gumman!)
* Massa guldarmaband- H&M och Indiska
* Väska- köpt i Kina

Btw: Bossens pojkvän tittade precis förbi och lämnade en bärbar hårddisk till mig! Jihooo!!! Äntligen kan jagt föra över allt från min gamla laptop till min nya! Gissar på att jag har att göra hela kvällen för att föra över alla filer och ominstallera alla program.. Ibland så önskar man att man hade pojkvän.. men bara ibland *hehe*


Smögenbryggan


Fredag kväll, lugna och sansade =)


Fallen i Trollhättan på kvällen..


Lördagkvällen inleddes med lite shots, ovan med banansmak.. inte helt fel faktiskt =)


Jordgubbs shots *jummie*


Hos Emma: Sabina, Johan, Martin, Åsa, Emily och Peter


Söta Åsa och Martin..


Sabina och Johan


Grabbarna drack tjedricka hela kvällen, Bacadi Breezer. Men för att göra det hela lite manligare så spetsades den med rom. Inte helt fel faktiskt =)


Emma, Åsa, Jag, Emily och Sabina

Allt eftersom tiden gick så invarderades lägenheten med mer folk.. fast av någon märklig anleding så lyckas jag alltid glömma av att jag har kameran med mig när jag bli lite för friskad *asg*

Bilder från Åre och Noge kommer.. ska bara fixa nya datorn först!

Puss å kram!

GI- Here I come!

Nu jäklar ska det GI:as! Känns som jag har pluffsat till mig rejält den senaste tiden och detta är något jag INTE trivs med! Hur kul är det när man knappt kommer i de byxor man köpte för fyra månader sen!? Inte särskilt kan jag lova! Så nu är det proteiner och helst så lite kolhydrater som möjligt som gäller ett bra tag framöver! Wish me luck! =)

Bilder från senaste Kina resan- Köttmarknad i Chongqing.. inte riktigt som hemma..

Överarmas-armband..

..where did they go?! Minns när de va jätteinne för en si sådär 10 år sen..

..lite Xena över det hela.. undra om det någonsin kommer att bli "inne igen..*hmmm* Förutsatt att man har  välsvarvade armar och det inte bli kasslerlook över det hela så kan det kanske va rätt fint.. rätt matchat.. =)

Slut på semestern..

..trots detta och trots det faktum att det känns som att alla andra precis ska börja sin semester på känns det faktiskt helt ok att vara tillbaka på jobbet. Dock är det väääldigt tomt! Av ca 20 pers så är vi bara fyra här, jag, en mexare, en hålländare och en kines, så det är internationellt så det står härliga till! *hihi* Nu ska jag med gott samvete efter att ha betat av ungefär hälften av 165 olästa mejl bege mig en runda ner till stan! =)


RSS 2.0