Det man ågrar när man dör..

Spenderade ju som sagt helgen vid Smithska udden i Gbg. Underbar plats med underbar utsikt och trevligt ögongodis! ;) Det vill säga, massor av heta välpumpade boys! Me like a lot! *asg* Låg 10 meter från en riktigt hottie, hade planer på att fråga om han ville hänga med och bada, men jag bangade.. för feg! Fan oxå! Vad hade jag att förlora? Att få ett nej! Det hade visserligen svidit, men va fan.. dom säger ju att det man ågrar när man dör är inte sånt man gjort utan sånt man inte gjort! Nu tror jag iof att detta kommer vara sen länge glömt när jag ligger på min dödsbädd, men ni hajar säkert poängen.. =)

Här kommer lite bilder..


Söta Emelie!


En kille sprang runt på klipporna med stora tunga väskor och såld läsk och glass.. tyckte det va så sött när jag såg att dom köpt en alldeles egen glass till hunden.. =)


30 grader i luften, en lätt bris och runt 20 grader i vattnet, underbart!


Massor av folk!


Dagens lunch: Ceasarsallad med bacon, mums!


På kvällen va jag hos Karin å hennes sambo Johan och shillade. Grillad kyckling, sallad, het sås, potatissallad (inte för mig dock =) och rött vin, kan det bli bättre!? I don't think so! Väldigt mysigt att sitta på deras stora altan (väldigt avundsjuk på den för övrigt!) och se solen gå ner!

Det va min lugna helg det, hoppas att er va lika underbar! Nästa helg kommer Åsa och Helene hit och då blir det party! Ska bli riktigt roligt att gå ut nu, har inte känt för det på några helger, men nu är jag på G igen! *hihi* Sen håller vi såklart tummarna för att vädret håller i sig så jag kan ta mer er till Smithska udden oxå tjejer! =)

Kommentarer
Postat av: Maria

http://mariapettersson.blogg.se/2008/july/tavling-5.html#comment



tävling med jätte lätta regler!! ingen med och tävlar än, 10 personer vinner, pågår bara t.o.m. 31 juli!! :)

2008-07-28 @ 16:27:20
URL: http://mariapettersson.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vilka härliga sommarbilder!

2008-07-29 @ 14:23:48
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91