Vilken röra!


Det kanske kan tyckas vara ett värdsligt problem, men hur sjutton lyckas ni hålla reda på alla burkar och matlådor? Jag förvarar mina för det mesta i ett skåp över kylen. Tyvärr så tenderar det alltid att bli väldigt rörigt i just detta skåpet, vilket resulterar i att man får en burk eller två i huvudet när man öppnar det. Egentligen så borde man hitta på någon smart lösning på problemet och sedan ta patent på den.. tänk vad rik man skulle kunna bli då! =)
Kommentarer
Postat av: Mikaela

haha akta huvudet:P!

Postat av: Dee

Jag har samma problem. Jag har perfekt ordning i alla skåpen utom i det med matlådor, där blir det alltid kaos av nån anledning:(

2010-02-08 @ 12:42:15
URL: http://deelight.blogg.se/
Postat av: Madelene

skrattar Har d precis likadant å igår blev jag så arg på lådorna som inte stannade i skåpet jag slängde in dom å stängde fort som fasen!!

2010-02-08 @ 13:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91