Recept på hamburgebröd

Gjorde som sagt hamburgebröd idag. Lätt som en plätt. Här kommer receptet:
Ingredienser till 10 st:
25 g jäst
25 g smör
2,5 dl mjölk
0,5 tsk salt
1 tsk strösocker
7 dl vetemjöl
sesamfrön
Tillagning:
1. Smält smör, häll på mjölken och värm allt fingervarmt.
2. Smula ner jästen i en bunke. Häll på lite av degspadet och rör ut det med jästen.
3. Häll på resten av degspadet, saltet, strösockret och nästan allt vetemjölet. Arbeta ihop till en smidig deg. Låt jäsa i ca 40 minuter.
4. Ta upp degen på ett mjölat bakbord och knåda den.
5. Dela degen i 10 delar och forma dem till runda bullar.
6. Häll sesamfrön på en tallrik och tryck ner varje bulle i den.
7. Lägg över dem på en bakplåtspapperklädd plåt.
8. Platta till dem ganska mycket och låt dem sedan jäsa i minst 20 min.
9. Sätt ugnen på 250 grader.
10 Grädda hamburgerbröden i 7-8 minuter mitt i ugnen.
Låt svalna under bakduk.