Min underbara lördag!


I fredags så tog jag tåget efter jobbet till Åsa i Trollhättan. Jag blev upplockad på stationen och vi åkte direkt till hennes mamma där Åsas syster med man och barn var. De har så himla underbara och harmoniska ungar! Sånna vill jag oxå ha en dag! Fast man inser ganska snabbt vilket otroligt jobb det är att se efter de små, så kids får nog vänta ett bra tag! I lördags morse tog vi bilen ut till Gaddesanda för ett morgondopp.

Jag i min nya fina bikini och Åsas mamma Kari i bakgrunden.


När vi badat i det 24 gradiga vattnet så å v frukost på klipporna. Mat smakar alltid så mycket bättre i det fria!


Åsa och Kari leker sälar.. nej förlåt sjöjungfrur! ;o) Jag måste erkänna att jag tycker Vänerns söta vatten är så mycket bättre än saltvatten, inga äckliga maneter och inget snuskit sjögräs, baa släta fina klippor att glida ner på!


Njuter av solen och morgonens lugn!


Åsas systerson Axel, så himla söt unge!


Minstingen Arvid som precis lärt sig att skratta.


Axel leker i sandlådan.


Senare på lördagen så åkt jag, Åsa, Emelie och Emily till Kyrkekvarn för att rida islandshästar. Här provar vi ut hjälmar.


Stallet


Jag och min väldigt snälla häst Mumrik.


Mina töser på sina hästar.


Fikapaus. Vi lyckades pricka in eftermiddagens enda strötskur precis då vi sat och fikade!


Min totto!


Emelie spanar ut i regnet.


Emily & jag


Emily och Åsa.

På kvällen var vi (plus Carro) hos Emily oc käkade pizza, Ben & Jerry's och stjärnor =) Himla mysig kväll med massor av tjejsnack!

Ja måste säga att vi han med otroligt mycket igår. Sola och bada, gosa med Åsas syskonbarn, snabb shoppingrunda på Etage i Trollhättan, rida och mysa på kvällen! Sammanfattning: En underbar dag med fantastisk vänner!

Nu orkar jag inte skriva mer för jag får panik på mina föräldrars dator. Man får skriva i slowmotion för annars så hoppar datorn över bokstäver. Så om ni ser en massa skumma stavfel så vet ni vad dt beror på =( Puss och kram!
Kommentarer
Postat av: Simone

Hej! Jo ,det är så supertråkigt när människor gör så, och man inte får umgås med sina närmaste! Tyvärr kan man ju inte göra någonting och han får inse själv hur destruktivt deras förhållande är. Men ju fler scener hon ställer till med ute desto mindre kan de ju ens gå ut.. blir ju helt isolerade? ..Iallafall, för att tala om vädret :) Så ska det ju regna i hela sverige i nästa vecka :/ Surt för vi börjar vår semester imorgon, lagom! :) Förresten, haha.. kan inte sluta tittia, du ser så söt och charmig ut där på hästen med hjälm och allt, du passar verkligen på hästryggen! :) Ser ut som om ni hade en helgrym dag! :D

Postat av: maalin

jag har nyss hittat din blogg och måste säga att den är sjukt trevlig, bra och allt där till. Därför nominerade jag den till veckorevyn, som söker efter "okända" bloggar till blogg awards. Lycka till :D

2009-07-14 @ 15:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91