Ursäkta mig?

Jag försökte få tag på pepparmintsdroppar idag men det visade sig ta mig tusan vara helt omöjligt. Jag hade nämligen fått för mig att jag skulle svänga ihop lite ischoklad.

Eftersom jag skulle till gymmet efter jobbet så hade jag min gigatiska väska med mig och eftersom pepparmintsdropparna var slut över allt så fick jag tränga mig förbi alla i kön på väg ut ur affärerna. Det slog mig efter ett tag att det var väldigt många som sa "Oj, ursäkta mig!" när jag kom farandes fast det egentligen var mitt fel och inte deras. Är vi svenskar ett väldigt ursäktande folk som inte vill stöta sig med någon eller är vi bara väldigt trevliga? ;o)

Trots att jag inte hittade någon pepparmintsolja så blev det ischoklad, jag körde på lite äkta vanilj extrakt istället. :o)

Kommentarer
Postat av: Bea

Hejhej , allt bra med dig?

Postat av: Zäta

åh vad gott med ischoklad :D

2009-01-14 @ 08:51:49
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz
Postat av: Zäta

tack så jättemycket för tipset! :)

2009-01-14 @ 09:04:44
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz
Postat av: Ida

just nu pågår en tävling om ny bloggdesign i min blogg. http://idatallhed.blogg.se/2009/january/vinn-en-bloggdesign.html#comment du är välkommen in och vara med i tävlingen, men skynda dig för att imorgon avslutas den :)

2009-01-14 @ 10:10:37
URL: http://idatallhed.blogg.se/
Postat av: Piratmamman

Du är nog den enda som gör ischoklad efter jul ;-)

2009-01-14 @ 17:14:29
URL: http://annasminipirater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91