Mañana mañana

Efter ett väldans tjatande så kommer nu här ett inlägg! ;o) I lördags var vi på tapasrestaurangen Mañana och käkade. Himelskt gott!!! Lätt bästa tapasrestaurangen istan! Några glas vin senare rullade vi vidare till Ritz, fint ställe, lite lustigt folk. Tur att man var omgiven av sina egna härliga vänner och pojkvän!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ohh, vad skojsigt med ett så fint inlägg! Det var en mycket trevlig kväll! Dit måste vi gå igen =)

2010-01-28 @ 20:10:33
Postat av: Emily

Äntligen!! Tack för en supertrevlig kväll! Att maten var SÅ god och det godare vita vinet slank ner mycket lätt gjorde kvällen ännu bättre! :) Har bara en liten fråga...varför funkar inte den där kameraffekten på mig?!?!

2010-01-28 @ 22:07:35
Postat av: Linda

Hej söta!



Visst va det hur bra som helst! Fattar inte heller varför "den där kameraeffekten" inte alltid funkar.. Kanske kan det vara så att den inte känner av ansikten när det är för mörkt. Så verkade det ju vara med den där "happy face" funktionen iaf!



Idag är det fredag! Jihoooooo!

Postat av: Maja

Kul med en uppdatering, hoppas det håller i sig! :) Donutsen såg himmelska ut så de ska jag testa att göra i helgen. Lämpligt nog har jag en nyfylld fritös ståendes på köksbänken så det passar ju perfa. :) Tack för receptet!

2010-01-29 @ 17:33:23
Postat av: Helene

Ja, jag undrar också vad det blev av det där "snyggfiltret".......

2010-01-29 @ 19:37:31
Postat av: Linda

Maja: Det hoppas jag med! hihi Hoppas du lyckas med dina donuts! Men det gör du säkert, va inte alls svårt! =)



Nenis: Du är alltid fin!

2010-01-29 @ 20:16:39
URL: http://trueblonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91