2 nya klänningar.. igen! *hihi*


Hur sköna som helst! Hittade dem för ynka 128 kr per styck i en liten "fjortis-affär" långt upp på Kungsgatan. =)

Hett som attan!


Idag har det varit 24 grader och stekande sol här i Göteborg! Jissa om jag inte ville gå in igen på kontoret efter lunchpromananden! Imorn är det Valborgsmässoafton och kort-dag på jobbet, så himla skönt! Ska möta upp några vänner på kvällen och "pick-nicka" vid Cortegen och sen kanske gå och kika på brasan i Slottsskogen. På fredag drar vi till Tyskland för att köpa alkohol! =)

Dagens klädsel: Svarta slimade byxor från H&M. Långt linne från GT. "Kavaj hoodie, köpt i Shanghai. Svarta pumps från Vagabond. Väska från Wassens. Svart rinng köpt i Kina.

Fodralklänning från Gina


Velade som attan om jag skulle ha en svart eller en turkos klänning så jag köpte båda. Men efter en helgs betänketid så åkte den turkosa lite motvilligt tillbaka. Turkost är ju fint men svart mer användbart kändes det som, dessutom så känner jag mig alltid slankare i svart. Tycker den har riktigt fin design och min nya svarta bh sitter som en smäck under! *hihi* Hoppas nu bara att den sitter lika bra efter några moves på dansgolvet!

Dagens klädsel + svammel


Varför springer folk fortfarande runt i svarta höga vinterstövlar? Det är ju för bövelen vår nu! När ska folk inse det? Hehe.. nu låter jag verkligen tokupprörd, men så illa är det inte, tycker mest att det är lite komiskt att vissa fortfarande har vinterkläder medans andra kör på sommarkläder fullt ut! 

Investerade i två balkonglådor till balkongen idag oxå. Hoppas nu bara att örterna överlever och att jag kommer ihåg att vattna dom OCH ta in dem när det spöregnar.

Dagens klädsel: Turkos tunika från ZARA. Svarta leggings från Cubus. Svarta pumps från Vagabond, Armband från Miss Dee. Stora svarta örhängen från Indiska.

Lite nya grejer..


* Bruna skinnsandaler som jag köpte i Tunisien för en ringa summa.
* Svarta promenad skor. Har varit på jakt efter ett par ett tag som är sköna att gå långt i, men som inte är streetskor. De här kan nog funka. Tyvärr så är de köpta på Din Sko (lovade mig själv att inte köpa fler skor där) så de lär väl inte hålla så länge, men jag håller hårt i kvittot *hihi*
* Svart BH från Lindex med avtagbara axelband. Känns som att den verkligen sitter kvar, har silikon på insidan och "tre-knäppning" i bak. Känns som att den kommer att sitta rätt bra.. =)
* Svarta fritids-shorts från Rut mfl.

Effektivitet var ordet!


Idag har jag hunnit med massor! *klappar mig själv på axeln* *hihi* Efter jobbet så tog jag bussen till Rusta och köpte en luftmadrass. Jag har känt att att bara ha en extra madrass när töserna kommer på besök är på tok för lite! Nog för att det är mysigt att dela säng, men inte med tre..hehe! Efter Rusta blev det Ica Maxi, kom ut därifrån med liiite mer saker än vad jag kunde bära. Fy farao vad tungt det blev och tack gode gud för att handtagen höll hela vägen!

När jag kom hem så gjorde jag mat tills imorn; kyckling täckt med chevreost och sallad till det. Sen satte jag igång och baka bröd och där emellan nån stans så han jag plantera kryddorna jag köpt och måla naglarna. Jag älskar verkligen färska kryddor, inte nog med att maten blir mycket godare och känns fantastiskt mycket fräschare så luktar det otroligt gott! Imorn ska jag införskaffa blomlådor och sätta ut dem på balkongen!

Just det ja, köpte ju en elgrill i helgen oxå! Den kommer med mina föräldrar på lördag och då jäklar ska det grillas! *hihi*

Hur är det möjligt?!


Att lyckas göra om ett ruckel (flåt Empa) till ett fantastiskt hem?! I fredags var vi hemma hos Empa på en liten mini inflyttningsmiddag. Vi fick se kort på hur det hade sett ut när de flyttat in, det gick inte ens att se att det var samma hus! Men sen hade de gjort om i stort sett allt oxå, köket, toaletten, tak, väggar golv etc. Otroligt modigt att ta på sig ett så stort projekt, men attan va bra det blev! Och som en liten bonus så välkomnades vi av rådjur när vi anlände, mysigt!

För övrigt så var helgen lugn, skön och varm! Underbart att äntligen få känna lite sommarvärme! Hoppas nu att det håller i sig.. just nu ser det inte så lovade ut för det har precis åskat här, men det ordnar förhoppningsvis upp sig tills imorgon!

Fin fin fin!


Var inne på Gina Tricot idag och klämde lite på den här klänningen, hur snygg som helst och faktiskt riktigt fin i materialet! Kul att de tillverkar något som inte är i slaffsig bomull för en gångs skull! =) Hade det inte varit för att jag glömt att föra över pengar till mig själv så hade jag slagit till! Men det är ju en dag imorgon oxå.. ;o)

Matthew Williamson for H&M



Idag släpptes kollektionen på H&M. Jag höll mig undan från kallabaliken som förmodligen utspelade sig. Jag tycker det finns många fina plagg, men alla känns väldigt extravagnta, vilket iof är kul, men det känns som att det skulle vara svårt för en vanlig svensson att hitta tillfällen att använda dem. Långklänning tycker jag är heeelt fantastisk! Men om jag ska lägga 2000 kr på en klänning vill jag ju iaf se ett tillfälle då jag vet att jag skulle kunna använnda den! För när i hela friden skulle man kunna göra det, på ett bröllop? Nja..


Två dagars klädsel..


Måndagens: Svarta kostymbyxor från Esprit, vit tröja från H&M, skärp köpt i Kina, skor från Vagabond, stor herrklocka och sötvattenspärla även dessa köpta i Kina.
Dagens: Jeans från Cubus, persikofärgade topp från GT, kofta från Vila, vita pumps från Vagabond, sötvattenspärla runt halsen.. igen! =)


Äntligen mittvecka! Usch va segt denna veckan har gått, eller ja, tiden på jobbet har gått fort, men jag har känt mig väldigt seg efter och inte riktigt orkat ta mig för något. Där av den dåliga uppdateringen. Jag var iaf på stan igår och shoppade födelsedagspresenter åt mina föräldrar som har och kommer att fylla år. Tror nog att jag lyckades ganska bra, men man vet ju aldrig.. ;o) På fredag åker jag hem till Falköping. Först vankas det inflyttningsmiddag hos Empa, ska bli riktigt skoj! Sen hoppas jag på bra väder i helgen så att man kan vara ute i naturen så mycket som möjligt, har saknat det på sistonne! Jag är trött på att ta promenader på asfalterade gator, jag vill ha mossa och vitsippor! =)

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa "I cirkeln mitt" av Dan Brown. Hoppas ni har en mysig kväll! Puss å kram!

Ny trench ocg nytt solpuder


Kommer ni ihåg trenchen som jag lämnade tillbaka för ett tag sen för att den var nästan precis lika dan som den jag köpte förra året? Hehe.. så klart ni inte gör! Det hade iaf aldrig jag gjort, men sen har jag ju iof guldfisksminne oxå, något som jag däremot har är självinsikt *hihi*Hur som helst så bestämde jag mig för att köpa den igen iaf, provade den gamla och den kändes verkligen sliten och trist! Hittade även ett solpuder på H&M att matcha brännan med oxå  =)

Ny pimpad balkong


Igår så tog jag mig i kragen och städade balkongen. Dock så kändes det som att jag kanske gjorde det lite väl grundligt. Jag lyfte bort alla trätrallar och borstade bort alla löv och skit som var under, det var verkligen ingen härlig syn! Jag kan bara föreställa mig för hur många olika biologier som bodde där. Hur som helst så fick jag för mig att skura eländet oxå, men tyvärr så rann inte vattnet av från golvet så jag fick ösa ut det *haha* Någon borde verkligen måla om golvet, färgen är fruktasvärt flagad och ful! Ska inte föreningen göra sånt när man bo i en bostadsrätt? Jag tänker iaf investera i lite konsträs att täcka skiten med tills någon får för sig att måla om!

Igår så köpte jag turkosa sittkuddar, en vit lykta och en plastblomma i form av tusenskönor. Ja jag vet det är fusk med plast, men den ser faktiskt riktigt äkta och fin ut! Hur skönt som helst ju att slippa komma ihåg att vattna! Åsa: Jag tror att detta skulle vara något för dig! ;o)

Nu fattas bara en fin blommlåda med lite örter i, en stor heltäckande matta till golvet och nån fin plastduk!


Shoppat i Tunisien


Tunisien är känt för sitt lergods så självklart så var jag tvungen att köpa med lite hem! Det fanns verkligen huuur mycket som helst att väja mellan så det var inte lätt, men tillslut så bestämde jag mig för ett mönster med fiskar (symobliserar fiskelycka) Det blev fyra frukostskålar och ett stort fat. Jag skulle gärna köpt mer, men max vikten på planet är ju bara ynka 20 kilo och det lämnar inte så mycket utrymme för shopping.

Jag insåg bestört att jag hade glömt att ta med laddaren till min mp3-spelare. Men gissa vad jag hittade i en smutsig låda i basaren i Medinan, en laddare med mini-usb anslutning! Resan var räddad! *haha*

Köpte även en turkos sjal, en kylskåpsmagnet (köper alltid en i varje land jag besöker), ett stort halsband (väldigt trendigt i sommar *hehe*) och sist men inte minst två stora fina kuddfodral! Totalt så kostade allt ca 300 kr så billig shopping kan man verkligen säga att det var i Tunisien! Just det ja, köpte ett par fina flippflopps i skinn oxå, visar dem en annan gång..

Vår semester i Tunisien!


De första tre dagarna i Tunisien, Sousse var det mulet och halvstorm, inte så lyckat, men vi drog på oss vindjackan och passade på att upptäcka staden lite. Men jösses vad de tunisiska männen var jobbiga! Det gick inte att gå gatan fram utan att det skulle ropas efter oss, tillslut så ignorerade vi dem fullständigt och sa inte ett ord till dem, men tröga eller bara störda som vissa var så förföljde de oss ändå, en gång var vi tvugna att smita in i en affär och be vakten där att säga till vår förföljare att låta ss vara! Det skumma är att ALL restaurang personal och övriga personer i andra yrken var hur trevliga som helst. Och när vi var ute och klubbade så var det inga problem alls! Very weird!

Hur som helst, de sista tre dagarna var det strålande sol och vi låg på beachen och pressade! Om man låg i lä så var det precis lagom varmt. Vi badade några gånger, men det blev ganska snabba dopp då havet inte var det varamste. Stranden var verkkligen toppen, ca i mil lång, lagom långrund och härligt vit sand! Dessutom så kunde man beställa pizza direkt till solstolen, mycket bra för lata soltörstande töser! =)

Maten var i de allra flesta fall kanon god, priset för en varmrätt låg väl i snitt på va 70 kr, men då var det riktigt bra, typ entrecote, vitlökspotatis, sås och sallad. Någon som var väldigt trevlitg var att man ALLTID fick in bröd och små tapasrätter innan man fick maten, mycket trevligt och bra för hungriga magar!

Vi åkte ospecat med DETUR och man kan väl säga att hotellet var där efter *haha* Hyfsat sunkigt, men det funkade. Dessutom så tror vi att städerskerna tog pengar från oss samt att de gömde Åsas plattång den sista dan så att vi skulle glömma den. Vi hade packat allt och lagt plattången på bänkten för att kallna och när vi kom tillbaka och skulle packa ner den så hitade vi den tillslut på golvet under en filt.. Hmm!

Förhållandena var kanske inte ultimata, men vi hade riktigt kul ändå och skrattade många gånger så att kinderna blev våta *hehe* Så summa summarum så var det en lyckad semester!

Gårdagens partyklädsel + svammel

* Turkos siden linne- köpt på Forever XXI i L.A
* Svarta kostymbyxor- Esprit
* Svarta pumps- Vagabond
* Stor herrklocka- köpt i Kina
* Qviltad väska- "Chanel"
*Stor silver örhängen- H&M


Igår var jag på "Balkongfest" hos Anna. Som vanligt så var det en skön stämning och galet mycket folk! Anna hade pimpat sin balkong så fint så jag kände att jag borde ta tag i min oxå, vilket jag gjorde idag efter jag vaknat vid halv tolv, gisses ad skönt det är att sova ut ibland!

Så idag har jag varit runt lite på cykeln och handlat lite grejer. Jag ville även köpa en stor matta till bakongen, blommlåda, växter och en stor terakotta kruka, men detta är ju lite svårt att ta på cykeln.. ibland så önskar man verkligen att man hade bil! Hur som helst så köpte jag lite annat smått och gott.. =)

GLAD PÅSK!

Ikväll bär det av till Tunisien så jag tänkte passa på att önska er en Glad Påsk! 


Ny maxiklänning!

Känns den inte väldigt Tunisien? *hihi* Nehe.. kanske inte jätte då, men skit samma..

Imorn bär det av till Afrika, ska bli otroligt skönt! Vet inte hur "hårda" de är på religionen där.. men man kanske ändå ska lämna de kortkorta klänningarna hemma (endel av dem iaf *hehe*) Kände iaf att det kunde vara skönt att ha med sig en lång luftig klänning och när jag hittade den här på H&M så kunde jag inte låta bli att slå till.. =)

Har varit ute efter en Maxi-klänning ett bra tag nu.. Har bla provat den på Lindex, för det första så var den slut i de mindre storlekarna över allt och för det andra så var det väldans mycket tyg i den.. kändes nästan lite klumpigt.. oki, JAG kände mig klumpig i den modellen..hehe. H&M har oxå en fin, men jag tycker det är svårt att hitta nåt bra att ha under till den modellen av halterneck så att det inte ser ut som att man har platta hängbröst.. *hehe*

Ahhh.. såg precis på H&M's hemsida att de har två riktigt snygga maxi-klänningar! Att man inte upptäckte dem tidigare.. *snyfft* =(



Nu ska jag mumsa i mig det sista av blåbärspajen!

Ciao!


BLÅBÄRSPAJ!


Fick en plötslig och oemotståndlig craving efter blåbärspaj idag. Kom på att jag hade lite blåbär kvar i frysen sen förra hösten så jag slängde ihop en liten minipaj- just for me! Knasigt va?! *hihi*

Dagens klädsel


Ljusblå skjorta från Lindex. Svart kjol med fickor från H&M. Svarta trumpbyxor. Svarta pumps från Vagabond. Stor herrklocka köpt i Kina.

Påskkakor- Gökbon :o)



Nu är det färdigbakat! Blev en variant av mina mumsiga Valkbildare fast med ett chokladägg på toppen. Ser de inte i alla fall lite ut som små fågelnästen? =) Nehe.. Ni får ju ha lite fantasi! *hihi*

Nu ska jag slänga mig framför tven och kolla på The Mentalist på trean. Kollade på den serien några gånger i början, men sen drog Desperate Houseviwes igång på samma tid och då var ju inte valet så svårt vilket man skulle prioritera.. ;o)

Dagens klädsel + svammel


Nya jeansen från Cubus. Tröja köpt på Mango i Bangkok (tror jag att det var). Vita pumps från Vagabond. Halsband, stor sötvattenspärla köpt i Kina.

Funderar på att lägga ner jeansen lite, men så läste jag i Metro imorse att nu ska stuprörs byxorna minsan sluta vid ankeln så jag kanske skippar det.. För alla vet ju att Metro är en sjukt modemedveten tidning! ;o)

Jag tänkte egentligen gå till gymmet en sväng idag, men det var så skönt väder så jag tog en timmes powerwalk istället. Tror faktiskt att man mår bättre av att vara ute i ljuset och i friska luften än att stänga in sig på ett gym.. =)

Nu ska jag baka lite påskfika att ta med till jobbet på torsdag.. imorn ska jag på bio med Anna och se Slumdog Millionaire så då blir det tight...

Ha en skön kväll!

Jag stannar i Sverige!


Kjol från Åhlens. Topp från H&M. Pums med kilklack från Vagabond. Väska från Mulberry. Armband från Miss Dee.

Här svänger det må jag säga! Jag hade ett litet samtal med min projektledare idag och vi kom fram till att jag kan sköta det nya uppdraget från Sverige. Eventuellt så blir det någon kortare Kina-resa, men det känns helt ok! Efter att ha varit där i sammanlagt två månader under förra året så lockar det inte längre så mycket att åka dit. Det känns helt underbart att veta att jag kommer att spendera sommaren i Sverige! Så nu blir det 25- års fest, tysklands resa, solbadning på Smithskaudden med mera trots allt!

Nya string och nytt roch från MUS


Var istan en sväng idag och shoppade och gymmande. Köpte även ett par jeansCubus, men jag vet inte om jag ska behålla dem. Jag är verkligen ingen jeanstjej, tycker det är obekvämt och sen känner jag mig alltid fet i jeans. Hur som helst, jag har upptäckt att Cubus jeans ofta finns i både "long" och "regular". Perfekt för en långisar som mig! Köpte även två nya stingCubus i "Hanky Panky" modell. De är verkligen otroligt lika orginalet och dessutom precis lika sköna! Idag blev det ett par svarta och ett par rosa. Investerdae även i ett nytt roche från Make up Store i färgen "Sugar Pink". Jag har haft den förut och den känns verkligen lätt och fräsch, inte för mörkt och tung. =)

500 kort att sätta in!


Idag tog jag mig äntligen i kragen och satte mig ner för att sätta in kort i album. Tyvärr så tog limmet slut så jag var tvungen att springa upp till Willys å köpa mer, MEN det var slut. Jag kan inte påstå att jag blev speciellt ledsen, perfekt ursäkt för att slippa sätta in alla idag ju! *hihi* Att vänta ett helt år mellan gångerna man framkallar är så här med facit i hand inte helt lyckat, det fantastiskt tråkigt att klistra in så många på en gång!

Uppe med tuppen! (outfit)


Jeansleggings från GT. Vit t-shirt från Only. Vita pums från Vagabond. Armband från Miss Dee. Hmm.. undra varför högerbenet ser dubbet så stort ut som det vänstra.. skumt!

Vaknade klockan åtta idag, av mig själv! Tror bestämt att jag håller på att bli vuxen.. eller så har jag bara mycket i huvudet just nu.. ;o) Har hunnit med powerwalk, sy och fixa lite kläder samt att ladda in två program till min nya dator som fanns på min gamla. Måste erkänna att det inte är så dumt att vakna tidigt, man hinner faktiskt med massor!

Nu ska jag in till stan en sväng.. käka lunch, shoppa lite och gymma.. Hoppas att ni får en underbar dag!

En ny Mulberry kanske? =)


Mulberry har fått in den här nya clutchen i model stor, jag är riktigt sugen på att införskaffa en! Ska ju förmodligen till Kina snart och där kan man ju hitta en del intressanta saker.. ;o) *hihi*

Nytt torrschampo mm..


Hittade ett torrschampo från Proffs på H&M. Ska bli intressant att testa! Tidigare så har jag använt ett från Le Stafford som har varit kanon och luktat gott, men jag tycker att det är sjukt odrygt, räcker till typ fyra gånger och då anväder jag inte ens mycket! Le Stafford kostar runt 80 kr och detta ynka 29 så jag hoppas på att det håller måttet så man kan satsa på det i framtiden istället =)

Nu när vi snart ska till Tunisien så tänkte jag fräscha till mig efter vintern. Gissa om mina ben var mysigt lurviga?! *hehe* Testade iaf det här varmvaxet från Veet idag på benen och funkade kanon! Gjorde knappt ens ont! Och eftersom det var så pass smärtfritt så tänkte jag att jag skulle prova vaxa bikinilinjen oxå.. fy satan vilken tortyr det va! Gav upp efter en remsa och tog till hyveln istället! *asg*

Har även i dagarna köpt en löst sittade tischa från GT. Älskar färgen! Har kommit på att den klär mig väldigt bra =) Kommer nog se ännu finare ut när man är brun oxå, men och andra sidan, vad ser inte snyggare ut på när man är brun?!

Härlig vårdag på Särö!

Det har varit en riktgt härlig dag idag, runt 15 grader och strålande sol! Jag passar på att njuta så mycket jag kan för förmodligen så blir det att jag åker till Kina och jobbar i två månader, min innan dess bär det av till Tunisien!

Igår va jag på AW på Nivå med några vänner, himla trevligt var det och tiden sprang iväg! Jag tycker AW är den perfekta fredagaktiviteten, tillräckligt livat för att man ska bli tillfredställd, men ändå inte så galet att man sover till lunch och slöar bort hela lördagen!

Idag har jag varit på Särö med Mr R och promenerat, suttit på klipporna och pratat och ätit en god musselsoppa på Särö Värdshus. Riktigt trevligt, men jag måste säga att jag känner mig snäppet mer jordnära än honom, jag jobbar på att ta ner honom på jorden *hehe* Känner att jag gör små framsteg så vi får väl se hur det slutar..

Kom precis in från balkongen, det var faktiskt tillräckligt varmt för ett sitta där och läsa i solen med bara en tröja, underbart! Jag insåg att det kanske inte var helt genomtänkt att inte ta in utemöblerna innan vintern, de var väldigt smutsiga nu och bordet ha råkat rosta lite. Satt och klurade lite och kom fram till att nån fin plastduk och en heltäckande matta på golvet hade piffat upp det hela, men sen slog det mig att jag inte kommer att vara tillbaka i Sverige förän i Augusti typ.. =( Känns lite sorgligt att lämna allt och alla, men det kommer ju faktiskt fler somrar!

Ikväll blir det lugnt, ser faktiskt fram emot att bara vara hemma själv, laga nån god mat, titta på Robinsson och mumsa på lite godis!

Lite nya grejer..


God kväll! Vilken skön kväll det har varit. Först en trevlig fika med Emelie i Haga och sen promenerade jag hem. Nu är Angelika här och vi sitter å snackar om allt och inget.. =)

Hade precis glömt visa vad jag köpte mer i helgen. Två söta fjärillar att ha i håret, två nagellack. Mina fötter är verkligen i stort behov av en uppfräschning innan Tunisien. Sist men inte minst ett vitt flätat skärp i skinn, kommer bli perfekt till diverse sommarplagg! =)

Årets första vårdag! (outfit)


Blommig kjol rån H&M. Svart topp från Cubus. Svarta moccastövlar från Tamaris. Kristall örhängen.

Idag har det varit underbart väder här i Gbg! Runt 10 grader och strålande sol! Det känns verkligen som den första vårdagen, och den 1 april och allt =) Det märktes verkligen att folk njöt av vädret idag, massor av människor på uteserveringarna och mindre folk på gymmet än vanligt. Gymmet ja.. efter att träningsverken från i lördags lagt sig så blev det ett nytt pass idag. Det var faktiskt riktigt skönt och jag kände mig stark, kul när det känns så!

Nu ska jag ägna mig åt Grey´s Anatomy.. Hoppas ni har en skön kväll! Kram!

Söta pumps!

Inte visste jag att Skopunkten hade så söta pumps! Tyvärr aldeles för höga för mig, men hade jag varit 10 cm kortare så hade jag slagit till!

Gårdagens dejting outfit och banangröt =)


Sitter här och mumsar på mitt senaste beroende, banangröt! Ja jag vet jag tjatar, men det får ni helt enkelt leva med *hihi* För att göra denna smarriga och lite söta gröt så kokar man ihop 1 dl havregryn, 1 krm salt, en halv hackad banan, 1½ dl möljk och 1 dl vatten. Gröten ska koka tills bananen blir mjuk, blir den för stabbig så är det bara att hälla i lite mer vatten. Gröten serveras med fördel med socker på toppen och sojamjöl (smakar lite vanilj och är godare än vanlig mjölk till gröt tycker jag!)

Just det ja.. va på dejt igår =) Det var trevligt, han kändes väldigt glad och positiv, var lång och såg bra ut, eventuellt så verkade han lite för karriärfokuserad.. Vi får väl se om det blir en dejt nummer två.. =)

Gårdagens dejting outfit blev: Stickad grå kjol från H&M. Svart skjorta med uppkavlade ärmar från Lindex. Svarta strumpbyxor. Mocca stövlar från Tamaris. Stor herrklocka köpt i Kina.

RSS 2.0