Gårdagens outfit


Vitt linne med strass köpt i Mexico, kofta från Lindex, glansiga leggings från Lindex, over knee mocca stövlar från Bianco, halsband från Indiska, stor silverring köpt i Mexico.

Stand- upen igår va kanon bra och middagen var supertrevlig! Jag kan verkligen tänka mig att kika förbi Ruby Bar igen för att kika på lite stand up!

Ikväll så ska vi till ett par vänner till Mr j och käka middag. Jag har höga förväntningar då mannen i paret är kock. =) Jag tänkte slänga ihop en liten tryffelkaka till efterrätt och ta med..

Imorn så har vi planerat in en fixar dag. Vi ska byta däck på min bil, köpa badrumsskåp och lite andra grejer till Mr J. Sen på söndag så bär det av till Ullared med töserna, ska bli skitkul! =)

Stand-up & gårdagens klädsel


Lång topp från H&M, laggings med glansiga revärer från Åhlens, svart koft-kavaj från Divided, stor herrklocka köpt i Kina, boots från ZARA, halsband från Indiska.


Hej alla glada! I helgen så kände jag mig aptrött, men de sista dagarna har jag känt mig full av energi, härligt! Kustskepparutbildningen igår va riktigt trevlig. Vi gick igenom endel gamla prov inför testet som är om två veckor. Jag tror inte att det kommer att bli speciellt svårt =) Myckt känns ganska självklart!


Ikväll så ska jag fika med Sabina efter jobbet, mysigt! Sen ska jag, Mr J, Anna (min kolega) och två vänner till henne till Ruby Bar och käka middag och kolla på stand-up med Özz Nüjen och Marika Carlsson, ska bli riktigt kul!


Sjuuukt god choklad!




Jag blev precis bjuden på den här chokladen från Lindt. Mörk choklad med smak av granatäpple och chili! Hur god som helst!






Doppresent?!

Min brorsdotter Beatrice ska snart döpas och jag klurade lite på vad jag skulle köpa i doppresent. Helst av allt så vill jag köpa något som inte bara blir liggandes i en byrolåda och samlar damm och då kom jag på att ett personligt namnhalsband kanske skulle vara en bra idé! När hon blir äldre så kan hon ju bara byta ut kedjan mot en större och fortsätta att använda det om hon vill. Känns inte ett sånt här halsband hyffsat tidlöst så säg.. =)

Halsbandet hittade jag på den här hemsidan. De har dessutom en massa andra fina grejer!


SÖTT!


Why did I do it.. again?!


Jag köpte ett par pumps på Skopunkten för några veckor sen som jag nu kanske har använt cirka 10 gånger. Nu har skinnet/plasten slitits upp precis ovanför hälen! Sulorna är knappt slitna så det vetti fasen hur det har kunnat bli så här. Snacka om extremt dålig kvalité när skorna inte ens håller att gå i! Jag lovade mig själv att inte köpa fler skor av skitkvalité, men jag gjorde det ändå med motiveringen att det räcker m de bara håller en säsong. 10 gånger anser jag inte vara ens i närheten av en säsong! För 400 spänn så borde man ju iaf få ett par skor som håller lite längre än så här, Skopunkten eller ej!


Idag är det jag som åker till Skopunkten efter jobbet och klagar! Tuuuur att jag tog bilen just idag då! *tihii* Tyvärr så har jag inget kvitto eftersom jag köpte skorna tillsammans med Emily, men de brukar vara rätt justa på Skopunkten med returer. Hoppas att det även gäller idag! Men jag misstänker att jag inte får några pengar tillbaka utan får välja ett par andra skitskor och då får det nog bli de andra ovan.. Med lite tur så kanske de håller liiite längre iaf..


När man tror man sover bredvid någon annan..



Haha.. Måste berätta en rolig grej! I fredags så sov jag hemma hos Åsa, det vill säga i hennes 1,40 säng. Fram på morgonkvisten så vänder jag mig om mot Åsas håll och lägger armen över henne och börjar smeka henne lite på denna samtidigt som jag snuffsar henne på axeln. Det går några minuter tills jag inser att det inte är Mr J som jag ligger bredvid utan Åsa, och vi börjar asgarva! Jag var såååå säker på att det var Mr J som låg bredvid mig! Dock så tyckte jag att personen bredvid mig kändes lite liten när jag slängde över armen, men jag var så borta att jag inte refleterade vidare över det.. Tuuuur att jag inte gjorde något värre! *asg*


När bilnyckln hamnar under sätet..

Jag gjorde en sån här igår igen och jag kan säga att vilken maträtt man än lagar så går det bra mycket snabbare att göra den andra gången! Pastagratäng är verkligen bra lunchlådemat, det är gott och det är lätt att göra mycket! =)

Igår träffade jag Mr J igen. Vi har inte setts på hela helgen så det var lite extra mysigt igår.. =) Tror verkligen att jag hittat en keeper i honom. Vi synkar hur bra som helst och han är självsäker och så där lite lagom knäpp som jag gillar! =)

Idag tog jag bilen till jobbet för första gången. Började inte så bra när jag insåg att för att öppna garagedörren så var jag tvungen att använda den elektroniska nycklen som jag har i samma nyckelknipa som bilnycklen, som satt i bilen, som var på. Detta resulterade i att jag var tvungen att stänga av bilen för att kunna öppna dörren, men sen han jag inte starta bilen tillräckligt snabbt igen förän porten åkte ner igen. Då kom jag på den fenomenala idén att ta ur den elektroniska nycklen ur nyckelknipan, allt väl så långt.. tills jag tappade den lilla rackaren mellan stolarna! Fick går ur bilen och försöka fiska fram den under sätet. Som tuuur var så hade den iaf haft vett nog att inte glida ner i något litet skrymsle! Så efter typ 5 minuter så var jag ute ur garaget! *asg*

Dagens läxa: Ha inte bilnycklen och nycklen till garaget i samma nyckelknipa! Eller vid närmare eftertanke, skaffa en nån form av anordning till nyckeln som går att kroka ur.. =)

Underbart fint väder här i Göteborg idag! Får nog bli en liten promenad på luchen..  =) C ya! KRAM

Himlans bra saker!


Jag har köpt en massa bra grejer i helgen. en svart koft/kavaj från Divided, lite slappare än en vanlig kavaj, men ändå rätt propert (den ser grå ut på bilden, men den är svart). Ett ribbat blått linne från Vero Moda, ett lång t-shirt med tryck från H&M, svarta fårskinnstofflor köpta på marknaden i Vänersborg och sist men inte minst tre favorit stringisar från Cubus!

Helgen i bilder! (natur & bowling)

Igår var vi i Vänerborg på höstmarknad och som på alla höstmarknader så började det regna. Jag köpte mig en kokosboll och ett par sköna fårskinnstofflor! Efter marknanden begav vi oss till Ursands friluftsområde där vi gick en halvmil. Efter halva vägen så fikade vi varm choklad, tunnbrödmackor, bullar och chokladbollar. Jättemysigt trots att det regnade! Så härligt att få komma ut i skogen och andas lite frisk luft!


Visst var det vackert?!


Lite regnigt, men vi var glada ändå! =)


Vi hittade den perfekta julgranen!


Hunnebergs bokskog är så vacker!


På kvällen så käkade vi middag på Buddy's med Emma och Peter, Sabina och Victor. Mycket gott och trevligt!


Min mat, kycklingburgare med salsa gjord på soltorkade tomater och fetasost med criss cross till *mums*


Victor och Peter


Glada töser!


Gick det inte så bra Peter? ;o)


Emma och Peter

Nu ska jag och Åsa bege ss upp till Etage en sväng för att se vad butikerna har att erbjuda!

Btw: Glöm inte att vrida tillbaka klockan en timma! KRAM!

Jag har köpt en bil! =)



Närmare bestämt en Ford Focus halvkombi flexifuel 04:a! Jag känner mig helnöjd och det känns som att jag fick den till ett rätt bra pris dessutom! =) Visst är den fin!?

Å ja.. jag vet att det har varit sjukt dåligt på bloggfronten på senaste tiden, men jag har helt enkelt inte haft tid!

I eftermiddag efter jobbet så ska jag och Emelie avverka en liten shoppingrunda på stan, ska bli mysigt! Sen åker jag till Åsa i Trollhättan. Imorn ska vi på marknad i Vänersborg (kokosbollar here I come!), ge oss ut i naturen med medhavd oboy och prickekorvmackor och på kvällen ska vi käka middag och bowla med ett gänga andra sköna vänner! =)

På söndag kommer Angelika från Noge och hälsar på en sväng! SKa bli riktigt kul för det var ett bra tag sen vi sågs senaste!

Jag måste tipsa er om en ny serie oxå! The Vampire Diaries! Nästan lika bra som True Blood! *hihi* På den här länken hittar ni serien och ett helt gäng andra oxå för den delen!

Laidies Night Gbg i bilder

I lördags var jag på Laidies Night med sju härliga brudar! Showen var bra, inte fantastisk, men bra! Middagen innan på Vin o Pasta var sådär. För det första så hade de slarvat bort vår bokning, vilket resulterade i att vi fick sitta vid två olika bord och för det andra så fick vi vänta 1½ timma på maten! Med andra ord, gå inte till Vin o Pasta! *hehe*

Efter showen så begav vi oss till Heaven 23 för drinks! Riktigt nice!!!

På söndagen var jag på "namngivnings fest" med Mr J. himla bra grej om man inte vill ha något kyrkligt. Vänner och släkt var samlade och de hade gjort ett jättefint bildspel som gjorde allas ögon blanka.

Pastagratäng med bacon och peppar


Förra veckan så gjorde jag en pastagratäng som blev sjukt god! Här kommer det väldigt enkla receptet.


Ingredienser:

1 paket  Barilla pastaskruvar

2 paket bacon

200 gram skina (finna tex "ojämna skivor" på ica som passar ypperligt för detta ändamål)

1 purjolök

1 burk creme fraiche (den feta varianten)

1 liter mjölk

4 msk mjöl

200 gram riven ost

salt och MASSOR av svartpeppar


Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. När pastan är klar slå upp den i durkslag och häll sedan tillbaka den i kastrullen. Skär purjolöken i en halvcentimeter breda skivor, klipp baconet i bitar och stek allt sammans utan övrigt fett tills baconet blivit lite krispigt och purjolöken mjuk. Rör i cremefraichen och låt puttra i nån minut. Häll baconblandningen över pastan och rör om. Ruska 4 msk mjöl med ca 1½ dl mjölk och häll över i en kastrull, tillsätt resten av mjölken och låt koka upp under omrörning. Tillsätt 100 gram ost lite salt och MASSOR av svartpeppar (snåla inte!).Koka i ca fem minuter. Såsen ska vara ganska tjock så om den är för tunn så kan man hälla i lite mer mjölredning eller fuska med lite maizena om man inte orkar ruska igen. =). Häll såsen över pasta/bacon-blandningen och blanda väl. Häll över allt i en ugnsfast gratängform och strö över resten av osten. Grädda i ca 20 minuter eller tills gratängen fått en fn färg. Voalla! En riktigt smaskig pastagratäng är klar!


En massa snygga saker!

Äntligen fredag! Igår varande de för att det kunde bli snö här i Gbg, mysigt tänkte jag! Men tyvärr så har jag inte sett skymten av någon snö idag =( Här är det råkallt, ca 2 plusgrader och regn *brrrr* Nu börjar fem månader av konstant frysande! *hehe* En mysig sak med hösten är dock att man får päsla på sig en massa mössor, haldukar och andra sköna grejer. Hittade lite grejer som jag vill ha... =)


Hur coola är inte ringarna ovan!? Love them! Speciellt den svarta döskalleringen! En kolega hade köpt halsduken i vitt från Gina och den kändes verkligen superskön och mjuk så en sån i svart hade inte varit fel! Lite sköna tunikor är ju inte helt fel heller att matcha till leggings! =)

Ikväll blir det lugnt. Dvs Idol-kväll och middag med Mr J! =) Jag är sugen på en riktigt mör och rosa biff med hemmagjord klyftpotatis och kall färdig köpt bearnaisesås och nån go glass till dessert!

Imorgon så ska jag på middag och Laides Night med ett gäng sköna brudar, ska bli superkul! =) På söndag ska jag på "namn-givnings-fest" för en polares barn till Mr J.. Vad de hittar på nu för tiden! *hehe*

Men jag önskar er en skön helg utifall jag inte hinner blogga mer förrän den är slut!


Cupcakes med nutella (recept)


Till mitt Kafferep så gjorde jag sånna här cupckes. Här kommer receptet!

Ingredienser:
4½ dl vetemjöl
2½ dl strösocker
1½ dl kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk salt


150 gram smält smör
2 dl mjölk
2 ägg


Fyllning:
1 burk nutella


Glasyr:
50 g smör
1 pkt Philadelphiaost
2 msk vaniljsocker
1 pkt florsocker
Valfri karamellfärg + dekoration


Gör så här:
Värm smöret i micron och låt svalna. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Blanda i en annan skål smör, mjölk och ägg. Rör ihop allt sammans. Fyll muffinsformarna till ¾ delar med smet och grädda i ca 30 min 175 grader.


Garnityr: Skär ett konformat hål i varje muffins, gröp ur lite och fyll med nutella. Smält smöret och låt det svalna. Blanda osten med vaniljsockret. Tillsätt smöret och slutligen florsockret. Låt stå i kylskåp ett tag. Spritsa och garnera!


Dagens outfit + svammel


Mossgrön poloklänning från Gina, glansiga leggings från Lindex, boots från ZARA, omlott nitskärp köpt i Kina, kristall örhängen köpta i Thailand och stor silverring köpt i Mexico.

Jag misslyckades lite med kamera inställningarna imorse, det är därför bilderna har lite skumma färger!

Idag var jag förbi gymmet och solariet en sväng efter jobbet så nu känner man sig lite nyttig och fräsch igen! =)

Nu tänkte jag vara lite ytlig och bekänna vad jag kom på mig själv med att sitta och fundera på på spårvagnen nyss. Precis framför mig stod en smällfet äldre kvinna i gräsliga kläder, för tighta jeans, blommig väska, rutig täckjacka och hemsk frisyr. Nu kanske ni redan har listat ut att jag tänkte nåt i stil med "Fy farao vilken ful och sunkig människa, hoppas aldrig kommer att se ut så!". Jag får alltid lite dåligt samvete när jag tänker sånna här tankar. Men och andra sidan så är det ju INGEN som lider av det (Mer än jag själv då.. vilket iof är illa nog! =), det är ju inte precis så att hon kunde läsa mina tankar.. *hehe* Nog svammlat om det!

Nu ska jag äta och sen sätta på Terminator Salvation med Christan Bale! =) Later!

Smyckesförvaring!


Jag hittade ett nytt användningsområde för kakfatet som jag fick av Emeliesarna förra helgen! Visst blev det bra?! Smyckesträdet är även det en favorit som jag fick av Karin i inflyttningspresent för två år sen! Mycket snyggare än de som finns på Åhlens om jag får säga det själv! =)


TRESemmé- What is all the fuss about?


Det hade jag tänkt att jag skulle ta reda på! =) Jag köpte schampo och balsam från den omtalde TRESemmé serien förra veckan och nu jäklar ska jag ta reda på om det är såååå fantastiskt som alla säger. Schampot hittade jag på Coop Forum för 90 kr flaskan.


Bilder från Reunion festen!

Jesus christ va trött jag var imorse när klockan ringde! Det kändes veeerkligen som att det var mitt i natten! Jag vet en som ska ta en liten power-nap när hon kommer hem! =) Igår blev det inte många handtag gjorda förän Mr J kom och hämtade mig vid sju-tiden och vi åkte och handlade. Sen lagade vi Indonesisk gryta med curry, kött, äpplen och bananer och kollade på en film, mysigt!!! Här kommer lite bilder ifrån festen i lördags...


Jag och Elias, min partner in crime när vi pluggade i Växjö.


Elias och Lotto (som festen var hos)



Kökshäng!


Kan man le mer fejk?! *haha*



Jag och Lottsson


Gårdags party outfit!

Igår var det reunion fest med kursarna sen univeritetet. Det var skitkul att träffa alla igen! Det är helt galet att det kändes precis som vanligt trots att det var över tre år sen vi sågs senast! Dessutom så såg alla ut precis som vanligt. Något som oxå var lite kul att höra var att alla hade fast jobb. Himla bra klass vi måste ha varit alltså! *hehe*

Klädsel:
* Nya spetsklänning- Cubus
* Strumpbyxor från H&M i färgen tan. Jag tycker ibland att det kan vara svårt att hitta strumpbyxor med en bra färg, men med de här så såg det nästan inte ut som att man hade strumpbyxor alls!
* Over-knee mocca stövlar- Binaco
* Halsband från Kappahl, Glitter och Kina
* Silverring- köpt i Mexico
* Pärlarmband- Ursprung okänt.
* "Chanel väska" köpt i Kina

Jag och Elias var inte hemma förän klockan fem så idag är jag liiite sliten och ska lägga mig tillrätta igen framför tven!


Hoppas ni har en skön söndag!









Ny jättefin klänning!

Egentligen så skulle jag ju inte köpa någon ny kläning till festen imorn, MEN när jag sprang på den här inne på Cubus för ynka 199 kr så kunde jag inte låta bli att köpa den! Love it! Dessutom så fick man 30% rabatt så det blev nästan gratis ;o) Jag ska ha en massa halsband av pärlor och silver till så att det blir lite Chanelig look över det hela tänkte jag!

Killen med bilen som jag var och kikade på i onsdags ringde förut och sa att han hittat en annan bil han ville köpa och att han nu kunde tänka sig gå ner i pris. Så nu kanske det blir en Ford Focus trots allt!!! =)

Mr J och han polare var här en sväng innan konserten de skulle på så jag gödde dem med lite hemmagjord pizza. Helt otroligt vad lite det blir kvar med karlar i huset! Fast något annat hade jag ju inte väntat mig vid det här laget! *hehe* Ett hett tips är att strimla zucchini och ha på pizzan, både matigt och gott!

Smaskiga pizzabullar (recept)


Imorn så är det stor re-union-fest med kursarna sen universitetstiden hemma hos Lotto. Ska bli skitkul! Vi har lyckats samla ihop hela 15 av 30 pers. Inte så pjåkigt och dessutom så var inte den halvan av klassen som inte kommer några partyprickar direkt! Jag lovade iaf att jag skulle ta med något ätbärt så jag gjorde pizzabullar, och om jag får säga det själv så blev de supergoda! *hihi*

Ingredienser:
30 g margarin
3 dl mjölk
30 g jäst
½ tsk salt
½ msk socker
ca 9 dl vetemjöl

Fyllning:
Tomatsås (jag kokade min egen, men orkar man inte det så funkar säkert chilisås och tomatpuré aldeles utmärkt!)
skinka skuren i små bitar
ost
pizzakrydda

Gör så här:
Smält margarinet, tillsätt mjölken och ljumma till 37 grader. Tillsätt jästen och rör slätt. Tillsätt salt, socker och så mycket mjöl så att det blir en icke kladdig deg. Låt jäsa i 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut degen till en ganska tunn kvadrat, bred på tomatsås, lägg på skinkan och strö över osten och pizzakryddan. Rulla ihop till en rulle och skär lagom stora bitar som du lägger i en pappersform. Låt jäsa i 10 minuter och grädda sedan bullarna i ca 10 minuter eller tills de fått fin färg. Lätt som en plätt!


Jag är så jävla grym! =)


Igår hade ju jag och Mr J bestämt oss för att ta igen lite avsnitt av Desperate och Grey's hemma hos mig. Och jag lyckades med bedriften att föra över bilden till tv:en och ljudet till stereon! *klappar mig själv på axeln* ;o) Dessutom så blev det faktiskt riktigt bra bild, mycket bättre än bilen på de vanliga kanalerna!


En gammal dagens..


..närmare bestämt förra fredagens.. =)

Tröjklänning från H&M, glansiga leggings från Lindex, boots från ZARA, omlott nitskärp och stor herrklocka köpt i Kina, silverring från Mexico och halsband från Miss Dee.

Ikväll så ska jag och Mr J ha Desperate- och Grey's- maraton, ska bli mysigt! =) Vi missade ju båda förra veckans Grey's ch denna veckans Desperate OCH Grey's avsnitt! =( Men hur bra är det inte att ha en kille som gillar dessa två underbara serier! Sicket fynd va! *fniss*


Satsumas!

Jäkligt skumt namn på de gula små grejerna! Vad är egentligen skillnaden på dem och på clemantiner?

Hur som helst så såg jag att de kommit till affärerna nu och himlas goda var de också! =)







Jag ska bli gudmor..

..åt Beatrice! Riktigt kul att bror min och Camilla frågade! Av någon anledning så hade jag inte ens tänk på det.. =)


Kikade ju på bilen igår. Den var helt klart fin, men i och med att den var extra stylad så ville de ha ganska mycket för den. Och jag känner inte riktigt att jag vill lägga en massa pengar på sånt så jag väntar tills det dyker upp någon som passar mig bättre. Men jag är fortfarande inne på en Focus, den var skön att köra och relativt snygg att se på!


Omlott nitskärp


Jag är fortfarande såld på accessoarer med nitar! Jag har ju mitt kära skärp som jag köpt i Kina, men det börjar att bli lite slitet så jag köpte det här med grå nitar på Lindex. Skärpet ska gå två varv, men är lite långt så jag kör 3½ istället =)


Tack töser för de fina presenterna!!!


Dagens outfit + bilköp?


Vitt linne från H&M, kavaj från Vila, glansiga leggings från Lindex, nitbälte från Lindex, boots från ZARA, halsband köpt i Smögen, silverring köpt i Mexcio

Jag har precis målat naglarna och sitter nu och mumsar på väldigt goda marknadskarameller från Mariannelund som Emily har köpt till mig! Det är helt sjukt va bra nagellacket sitter om man slipar ovansidan av naglarna. Jag är inte speciellt rädd om mina naglar, men ändå så såg naglarna helt okej ut trots att det var över en vecka sen jag målade dem sist.. =)

Imorn ska jag kolla på en bil!!! En Ford Focus flexifuel halvkombi:
Jag har ägnat X antal timmar idag åt att surfa runt efter tips för ett lyckat bilköp samt sökt information om Ford Focus. Så nu känner jag mig förberedd för att kolla in bilen imorgon!

Vad gjorde man innan det fanns internet egentligen? Blev blåst?

Hoppas att bilen är lika fin som den ser ut på bilderna!

Desperate Houseviwes har precis börjat för säsongen, icke att missa! =)

Låsta bloggen är uppdaterad!


Kafferep med twist!

I lördags så hade jag kaffrep hemma hos mig med massor av hem bakade kakor! Eftermiddagen började lugnt på klassiskt kaffreps manér och slutade i en härligt utflippad fest! =) Jag är så himla glad för att jag har så många häliga tjejer i min omgivning! Men jag måste säga att ni är lite klena när det kommer till att äta kakor! *asg*


7 sorters kakor, precis som det ska vara! Jag fick en jättesöt ros av Åsa, Emelie och Sabina som passade in i dukningen hur bra som helst! Kaffeservisen har jag ärvt av min morfar. Jag kände på mig att den skulle komma till användning förr eller senare! =)


Av Emelie, Emily och Empa så fick jag ett superfint kakfat i två nivåer. Kommer som Emelie sa även att passa perfekt till julgodiset!


Fika dags!


Jag med en kopp kaffe. Gisses vad svårt det är att balansera med fingret i det pyttelilla örat!


Åsa och Emily med var sin cupcake.


Alla töserna!


Vicky och Jossan


Åsa, Emily, Empa och Vicky


Sen åkte spelet " Med vilda gester" fram! Huuuur kul som helst! Och vi ha med många roliga och skruvade gissningar under kvällen!



Sen blev det så klart dans!


Suspekt beteende av Åsa.. ;o)


Fina tjejer!

Tack Jossan för den fina blomman och kakorna! har mumsat på dem idag!

Söndag eftermiddag/kväll spenderades med Mr J som det bara känns bättre och bättre med! Inte kunde jag tro att jag kunde hitta någon som skulle matcha mig så bra! *hihi*

Gårdagens outfit + svammel


Blå tröjklänning från H&M, svarta glansiga leggings från Lindex, boots från ZARA, omlott nitbälte och stor herrklocka köpta i Kina, kristallörhängen köpta i Thailand, ring från Miss Dee (25-års present från Åsa)

Ni får ha överseende med den något förställda posen på första bilen.. something went wrong! *hehe*

Jag är pigg idag!!! Känns så underbart! De senaste dagrna har jag känt mig apseg och haft lite känningar i halsen, men idag är det som bortblåst! Måste varit de där kakorna som jag smaskade i mig igår kväll som gjorde susen! *hehe*

Ikväll ska jag och Mr J till en kompis till honom och säga hej. Det blir första polaren jag träffar så det ska bli lite intressant =) Lite senare på kvällen ska jag introducera Åsa för honom.. Det är nu allt står på spel Mr J! *haha* Nejdå, jag är inte speciellt orolig för att det inte ska "klicka" =)

Innan allt ovan nämt så tänkte jag faktiskt svänga förbi Linnésolariet och bättra på brännan lite så jag är fräsch till morgondagens party! *hihi*

Förutom festen på lördag och allt trevligt sällskap så ser jag fram emot en sak till.. marknadskaramellerna från Mariannelund som Emily kommer att ha med till mig! Och nåde henne om hon glömmer dem.. då kommer hon inte innanför dörren! *tihii* 

Något gott till helgen?




Marabou har kommit med två nya chokladkakor, "toffee walnut" och "yoghurt raspberry". Den sist nämda är nog inget för mig, men den första där emot, MUMS! =)












Ny klänning och nytt linne


För ett tag sedan köpte jag en svart klänning i samma modell som den blå ovan. Jag har trivts jättebra i denna och därför slog jag till på en färg till! =) Klänningen kommer från H&M. Sen investerade jag i ett svart längre baslinne oxå. Tycker att Divided avdelningen på H&M har riktigt bra baslinnen, både de med reglerbara axelband och de som är ribbade.

Tisdagens klädsel + svammel


Slapp tröja från Vila/Only, svart linne under från Gina Tricot, svarta ormskinnsmönstrade leggings från Lindex, boots från ZARA, stor herrklocka köpt i Kina, silverring från Mexico och halsband köpt Smögen.

Sitter här med en kopp te som tillsammans med min något ömande hals smakar ungefär som kräk luktar, underbar start på dagen! *hehe* Just nu hoppas jag att denna dagen går fort så jag får åka hem, slappa och baka lite till helgens Kafferep.

Kursen igår gick rätt bra trots allt och det kändes som att jag lärde mig lite nya grejer. Jag brukar hänga med ett gäng på tre killkompisar som är schysta. Dessutom så har de segelbåt så om man är riktigt snäll så kanske man får hänga på någon gång.. Vadå baktankar?! *hehe*

Helgens shopping!


Slapp vit tröja från Vila eller Only (minns inte riktigt vilket det var..), grön tröjklänning från Gina Tricot och boots från Skopunkten som pruttar lite när man går *hehe* Kan man reklamera skor pga pruttljud?


RSS 2.0