Krokodil till middag =)

Igår va det en stor dag ;o) Joel fyllde nästan 30, dvs 29! =) Detta firades med frukost (inkl donut) och paket på sängen samt med trerätters på kvällen.

Till förrätt blev det en mycket smarrig räkcocktail, till varmrätt krokodil (japp, ni läste rätt) klyftpotatis, mangoskivor och basilikavinegrett. Till efterrätt blev det (efter att ha avläst vissa hintar) bananasplit, en mycket underskattad dessert! Med lite nonstop på toppen så blev det dessutom ännu lite godare.


Nu kankse någon undrar, varför krokodil? Jo det ska jag berätta för er. På Ica Maxi finns en frysdisk med exotiskt kött som Joel alltid slängt suktande blickar på när vi varit där. Så jag tänkte, vilket bättre tillfälle finns det inte att testa detta?! =) Det såg ut som vita fiskfiléer, men smakade som en blandning mellan kyckling och fläskfilé, inte tort, men väldigt fast i köttet. Nästa gång kanske man skulle testa zebra eller nåt annat halvgalet som bisonoxe eller känguru. =)


Ikväll blir det luuugnt. =) Ska mysa med mig själv, kolla Lets Dance och det nya programmet Solsidan som verkar rätt kul. Det går på fyran klockan halv tio.


Ciao!


Kommentarer
Postat av: Sara

Krokodil? På riktigt??

Postat av: Linda

Sara: Japp, på riktigt! =)

2010-01-30 @ 09:52:11
URL: http://trueblonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91