Handsprit- Vad är egentligen problemet?!


Ursäka mig men.. det var ett jävla tjat om att handspriten håller på att ta slut på Apoteken! Imorse hörde jag att folk åker till Danmark för att lensa deras apotek på handsprit! Vad är det för fel på människor egentligen? Handsprit finns att köpa i en hel massa affärer som till exempel Naturkompaniet, ICA och Överskottsbolaget. Produkterna i dessa affärer är dessutom mer trögflytande och lättare att hantera än Apotekets produkt!
Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Haha, okej :P

Jag har bara skaffat mig en undeblogg till den egentliga bloggen och låst underbloggen och skriver där och länkar det inlägget. Thats it :D

Postat av: Sandra Johansson

Tack och tack för tipsen, menyn ska dock vara så tills jag sätter mig och fixar till vad jag ska ha överst ^^ Jo, jag har också tänkt på det där med att öka teckenstorlek på inläggen, men trivs så som det är :)Hmm, jo du kan ta den. Men gärna om du kan skriva att du tagit den från mig då :)

2009-09-10 @ 13:36:50
URL: http://gloriantur.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Men om den frivilligt åker ner kan det vara bredden på din blogg som gör att den åker ner :)

2009-09-10 @ 14:01:27
URL: http://gloriantur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91