Jossans möhippa!

Kvällen började på Sportlife (för Jossan del började den redan i Brunnsparken sittandes på en solstol, med fin t-shirt, drickandes alkoholhaltig dryck *hihi*) På Sportlife körde vi poledanceing, det var skitkul, jobbigt och instruktören var grym. Som grand finale så fick Jossan uppträda ensam med instruktören inför halva gymmet som vi ropade in, hon va grym! Efter passat bubblade vi, drack en massa bubbel, tjötade gött och åt jordgubbar!

Under dagens lopp så fick Jossan innanför ett omklädningsrum beståendes av en rockring med ett skynke runt, byta kläder X antal gånger på X antal ställen, lite som Superman, fast bättre! =) Efter bubblande så gick vi till Heaven 23 där vi käkade och slappade lite. Sen begav vi oss till Liseberg där Josse fick utföra en massa knäppa uppdrag. Måste ge henne en stor eloge för att hon ställde upp på alla klädombyten och galna grejer, du är bäst guman!


Efter Liseberg drog vi hem till Veronica där vi faktiskt tog det lite lugnt ett par timmar, beställde pizza och fixade iordning oss. Nån stans där emellan drog vi med Jossan till en liten special affär på 2:a Långgatan där hon fick köpa lite skojiga grejer. Väl tillbaka hos Veronica, lekte vi lekar, drack, Josse bakade en jättefin tårta, dansade och självklart så övade vi oss på våra poledanceing moves! =)

Vid halv ett snåret nån stans så drog vi in till stan och Nivå, där hände en massa galna grejer och jag rullade så småningom hem vid strax innan fem. Måste erkänna att man får lite lätt ångest när man går hem och solen strålar från en klarblå himmel! Igår blev det inte mycket gjort vill jag lova, men det var det helt klart värt! Tack tjejer för en fantastisk dag!
Kommentarer
Postat av: Fia

Ser ut som ni hade en riktigt rolig möhippa =)

Postat av: Joanne

Fantastiskt roliga bilder! Vad kul att du ville dela med dig!



Ni verkar ha varit väldigt uppfinningrika!

2009-06-17 @ 20:47:20
URL: http://joannesboudoir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91