Ostkaka (GI & HFLC)



Ingredienser:
500 gram keso (stor burk)
125 gram kesella
4 ägg
2 dl grädde
3 bittermandlar
1/2 dl sötmandel
2 msk söningsmedel (tex hermesetas)
1 tsk vaniljsocker

Gör så här:
Sätt ugenen på 225 grader. Vispa ägg ocg socker pösigt. Häll keson i en sil och skölj den i rinnan de vatten. Mal bittermandel och mandel eller riv bittermandeln och hacka sötmandeln. Blanda alla ingredienser väl. Häll smeten i en lagom stor form (ca 20 x 30 cm) Grädda i ugenen i ca 50 minuter tills kakan fått en fin färg och stannat. Servera med löst vispad grädde och hallon.
Kommentarer
Postat av: Helena_v

Hej, vill bara tala om att jag har lagt in ett recepttips till dig vid din kommentar om Lyka-snacksen på min blogg. Ha det gott och lycka till!

Helena


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91