Ny lampa till köket & vardagsrummet?


"Måste" ha en ny lampa i köket! Med allt nytt vitt så tycker jag att det blir aldeles för stor kontrast med en svart lampa. Kan man ha nästan lika dana lampor i två rum? Den vänstra är från Jotex (299 kr) och den högra är ifrån Ellos (249 kr). Jag var runt lite istan idag och kikade på lampor, men fy fasen va dyra de är! Den billigast som var någorlunda fin kostade 600 kr. Vilken tycker ni är finast av lamporna ovan? De är ungefär lika stora. Passar de i ett kök?
Kommentarer
Postat av: Maja

Jag tycker att den högra var finast. Och om de passar i ett kök beror nog på hur köket ser ut. :) I ditt kök tycker jag att den skulle passa finfint!

2009-02-03 @ 23:12:58
Postat av: sara

Den från ellos har jag. jättefin enligt mig. Ännu finare i verkligheten =O)

Postat av: Linda

Tack för tipsen! Har precis klickat hem den högra från ellos! =) Om den inte passar i köket så kan jag ju alltid hänga den i vardagsrummet =)

2009-02-04 @ 08:43:15
URL: http://trueblonde.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaa verkligen skitsnygg :)

2009-02-04 @ 11:13:01
URL: http://seelmic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91