Man, ung, snygg och gynekolog! Shit!

Svensk sjukvård är under all kritik!

Missuppfatta mig inte, de som jobbar inom vården gör verkligen ett jättebra jobb och förmodligen så gott det kan, det är resurserna som det är otroligt fel på! Man har fått inpräntat att svensk sjukvård är så bra, men jag tycker att detta är fruktansvärt överdrivet!

Anledningen till att jag inte bloggat på några dagar är att jag fick smärtor i magen. Igår vid lunchtid så åkte jag in till Akuten och var inte därifrån förän vid elva på kvällen. Av de här 12 timmarna jag var där så bestod 10½ av att ligga och vänta på en läkare! Otroligt tröttsamt! Är man inte döende så får man snällt vänta till sist! Självklart så förstår jag att de måste fixa det akuta först, men sätt då för guds skull in fler läkare så att det går lite snabbar! Jag slår vad om att det finns folk som dött eller fått alvariga skador pga av de långa väntetiderna!

Nog tjatat om det.. jag mår bättre nu, men de klurade inte ut vad smärtorna berodde på. Skönt att det inte var något allvarligt såklart, men samtidigt så hade det ju varit skönt att veta orsaken så man kunde gjort något åt det!
De rekomenderade mig att söka mig till min vårdcentrel för att därifrån få en remiss till en mag- och tarmspecialist. Jag kan ju tillägga för de som inte känner mig så väl att jag alltid haft problem med magen.

Just det ja... efter jag varit på kirurgen och de inte hittade något där så körde de mig till Gyn.. där det jobbade EN enda läkare, en manlig, ung och tämligen snygg läkare! Helvete tänkte jag som alltid har försökt undvika manliga gynekologer (speciellt de unga och attraktva), men det gick faktiskt rätt bra... han va otroligt ocharmig.. Vad jag däremot inte kan förstå är hur man kan vilja bli gynekolog? Vad är det som lockar?!

Föresten.. såg videkissar idag! Nu är det vår! *hihi*
Kommentarer
Postat av: Tb

Oj, vad tråkigt att höra. Hoppas du blir bättre!

Krya på dig till våren som kommer runt hörnet nu.

2009-02-27 @ 21:08:00
Postat av: Linda

Tb: Tack.. det känns mycket bättre idag! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91