Fredags party..


I fredgas så tänkte jag och Angelika ge oss ut och svänga de lurviga.. Mmm.. det blev inte så mycket svängade av, det var skitmusik både på Parklane och Lounges. Först gick vi till Parklane där vi fick så i kö i cirka 20 minuter. Angelika som precis har kommit hem från Australien hade inga vinterskor utan ett par pumps med öppen tå, i 9 minustrader! Toka! Men problem är till för att lösas så hon satte sockarna på fötterna *asg* (bilden till höger) Väl inne på Parkan så spelade Basic Element (tror jag att det var) live, askassa om nån frågar mig. Det värsta (förutom att de sög) var att sångaren envisades med att skrika "Motherfucker" hela tiden, Det kändes verkligen som att han trodde att han var 50 cent eller nåt *asg*

Efter ett tag gav vi upp och gick vidare till Lounges istället. Där var det oxå kass musik, lite folk och tyvärr så var inte RnB dansgolvet på andra våningen öppet heller så det blev inget dansa av. Inte en så lyckad kväll med andra ord. Dessutom så kändes det som att medelåldern var typ 20 år. Brukar det verkligen vara så på fredagar? Vart håller alla normala människor till?

När vi kom hem så var vi stelfrusna så vi kröp och i soffan, satte värmefläkten typ tio centimeter ifrån oss och mumsade i oss natta-godis.. hyffsat patetiskt! *haha* Men what the fuck, man kan inte lyckas jämt! =)
Kommentarer
Postat av: Johanna

Roliga bilder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91