Rocky Road!

Hur gott är det inte med Rocky Road? Sjuuukt gott om ni frågar mig! Kombinationen av choklad, fluffiga marshmallows, salta nötter coh seg kola är helt oslagbar! Att det dessutom är superlätt att göra gör ju det hela inte sämre precis! =)

Ingredienser:
600 gram valfri blockchoklad (jag tycker det blir godast med hälften ljus och hälften mörk. Och det skriver jag inte enbart för att jag bara råkade komma över ett paket med mörk choklad eftersom resten var slut i affären *hihi*)

220 gram dumlekolor (delade i tre delar)
3½ dl jordnötter
150 gram mini marshmallows (eller vanliga marshmallows klippta i fyra delar)

Gör så här: Smält chokladen över vattenbad. Lägg alla ingredienserna i en bunke, slå över chokladen och blanda väl. Häll upp i en "halv långpanna". Dekorera med nötter och marshmallows.


PS 1. Leila har även pistagenötter i sitt recept, men jag glömde köpa dessa. Dock så kan jag bara meddela att det smakade precis lika bra utan! =)

PS 2. Vicky tipsade om att det blir godare och minde mättsamt om man har i mycket marshmallows så jag anammade detta tips! Jag tror egentligen att det bara ska vara cirka 75 gram marshmallows i.

Kommentarer
Postat av: Emily

Jag hoppas verkligen att du har tänkt att ta med en hel del sånna här hem i jul! :)

2009-12-18 @ 18:15:02
Postat av: Åsa

Ja, hon tänker dyka upp hos mig på julafton....utan sånna där släpper vi inte in henne!! hihi ; )

2009-12-18 @ 19:01:50
Postat av: Linda

Vi får väl se vad tomten kommer med ;o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91