Mexico shoppingen!

Självklart så han vi med en hel del shopping när vi var i Mexico. När jag packade upp väskan så trodde jag inte att jag köpt så mycket, men när jag la allt på sängen så visade det sig vara mer än vad jag hade trott! =) Fast jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med allt! *hihi*


Vid pyramiderna utanför Mexico City så köpte jag "mask of the dead" i sten, kommer att passa fint med färgerna där hemma. I Playa del Carmen så köpte jag tre fjärillar i guld som jag har satt upp på väggen hemma. Sen köpte jag så klart en obligatorisk kylskåpsmagnet och en julgransprydnadsak (försöker köpa detta i varje land som jag besöker). Jag köpte tre filmer (och ja... man kunde välja engelska =), två saronger, en i härliga somriga färger och en med Mexicos flagga. I Chiapaz så köpte jag ett fodral för passet som man kan hänga runt halsen. I Acapulco så köpte jag en stor silverring med en rektangulär svart sten i. Av Pepes söta mamma så fick jag tre silver halsband, ett silverarmband, ett rosa armband i tyg och två medaljonger.


* Solfjäder- var ju så sjuhelsikes varmt ibland så man trodde att man skulle rinna bort!
* Armani parfym
* Halsband med berlocker tillverkat av en lokal designer
* Två par fjäderörhängen
* Solglasögon
* Två par pärlarmband
* 200 ml + 1000 ml Barcardi, 1 liter Barcardi Razz och en Absolut vodka. Totalt gick detta på 250 kr, helt galet billigt!
* Supermjuk och skön jeanskjol
* Sandaler med strass och nitar



* Tre klänningar
* Tre linnen

Shoppingen i Mexico var bra, inte grym men helt ok! Det fanns både billiga grejer (som jag köpte *hihi*) samt dyrare grejer som Chanel, Dior, Armani etc. Bäst var shoppingen i en galleria i Mexico City som hette Satellite!
Kommentarer
Postat av: simone

Sv: jo, vädret här de senaste veckorna har varit riktigt.. ja skit. Helgen som var var dock underbar, då fick jag min efterlängtade vattenscooter :D Ja, Round trip fungerar perfekt på mitt hår iaf, speciellt med föning, det är typ en riktigt lätt gel :)

Postat av: simone

Sv: Oj du, jag köpte det på salong victor vid grönsakstorget, annars så är det nog de vanliga som kick, åhlens, panache :)

2009-08-10 @ 15:18:29
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: simone

Sv: Glömde ju svara p ådet andra, vilken produkt applicerar jag vart då? ;) Haha, blev förvirrad, pratar vi volympulver eller Round trip gel? :P

2009-08-10 @ 15:19:39
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: therese

sjukt snygga sandaler!

2009-08-10 @ 15:20:01
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: daniela

very nice stuff. bra köp. haha

ha en bra dag, kramar

2009-08-10 @ 15:21:58
URL: http://impasses.blogg.se/
Postat av: joss

oj gud så härligt med massa shopping! och kläderna var grymt snygga :)

2009-08-10 @ 15:37:55
URL: http://readablethoughts.blogg.se/
Postat av: simone

Sv: ah right, den från Osis köpte jag på panache :) Släng i lite ägg blandat med olivolja och kokosfett och sov med över natten, kanon! :)

2009-08-10 @ 16:15:10
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: #Rebecca Sv

MYCKET SNYGGT! :D

Hoppas du får en trevlig måndag! :)

2009-08-10 @ 17:39:12
URL: http://rebeccaasv.blogg.se/
Postat av: therese

men det är ju helt galet billigt! Var som när jag var i NY förra våren, hittade mycket fynd =)

2009-08-11 @ 08:43:37
URL: http://slutavarafet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91