Allmänläkare som tror de är allvetande

Igår träffade jag en speciallist på Sahlgrenska sjukhus angående min mage som har krånglat en del det senaste året. När jag träffade denna man så blev jag om än mer mörkrädd för hur inkompetent den allmänläkare som jag först träffade var!


Det hela började för ett halvår sedan med att jag fick en utskällning av allmänläkaren för att jag inte anmält mig i kassan innan jag satt mig ner för att vänta. Till saken hör att jag hade avtalad tid och det var lång kö till kassan så tänkte jag att det var bättre att infinna sig på plats i tid. Jag vet inte hur många gånger han upprepade " Man måste anmäla sig i kassan först" var efter jag tror jag svarade säkert tre gånger " jag ska tänka på detta nästa gång" Redan nu ogillade jag denna man stark! Det blev inte bättre av att han nedvärderade mig och sopade mina problem under mattan då han ansåg att om det inte var livshotande så var det inget man tänkte gå vidare med. JAG fick själv säga att jag ville komma till en specialist, var efter han förklarade att "du förstår att de kan minsann inte så mycket mer". han ville helt sonika avskriva mina besvär som IBS (irritabel tarm) något som jag motsade mig eftersom jag inte har de symptomerna som denna åkomma ger. Han struntade fullkomligt i mitt svar och bestämde sig för att det säkert var IBS trots allt. Ursäkta språket, men vilket jävla pucko! Sånna läkare borde inte få praktisera! Tänk om jag inte varit så påstridig som jag var, då hade han utan tvekan skickat hem mig igen utan vidare utredning. Man blir ju mörkrädd...


Läkaren som jag träffade igår var som sagt mycket bättre, verkade kompetent, villiga att hjälpa mig och reda ut vad det kan vara som spökar!


Sorry för ett långt och tråkigt inlägg, men jag blir bara så arg när jag tänker på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91