Härlig vårdag på Särö!

Det har varit en riktgt härlig dag idag, runt 15 grader och strålande sol! Jag passar på att njuta så mycket jag kan för förmodligen så blir det att jag åker till Kina och jobbar i två månader, min innan dess bär det av till Tunisien!

Igår va jag på AW på Nivå med några vänner, himla trevligt var det och tiden sprang iväg! Jag tycker AW är den perfekta fredagaktiviteten, tillräckligt livat för att man ska bli tillfredställd, men ändå inte så galet att man sover till lunch och slöar bort hela lördagen!

Idag har jag varit på Särö med Mr R och promenerat, suttit på klipporna och pratat och ätit en god musselsoppa på
Särö Värdshus. Riktigt trevligt, men jag måste säga att jag känner mig snäppet mer jordnära än honom, jag jobbar på att ta ner honom på jorden *hehe* Känner att jag gör små framsteg så vi får väl se hur det slutar..

Kom precis in från balkongen, det var faktiskt tillräckligt varmt för ett sitta där och läsa i solen med bara en tröja, underbart! Jag insåg att det kanske inte var helt genomtänkt att inte ta in utemöblerna innan vintern, de var väldigt smutsiga nu och bordet ha råkat rosta lite. Satt och klurade lite och kom fram till att nån fin plastduk och en heltäckande matta på golvet hade piffat upp det hela, men sen slog det mig att jag inte kommer att vara tillbaka i Sverige förän i Augusti typ.. =( Känns lite sorgligt att lämna allt och alla, men det kommer ju faktiskt fler somrar!

Ikväll blir det lugnt, ser faktiskt fram emot att bara vara hemma själv, laga nån god mat, titta på Robinsson och mumsa på lite godis!
Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, du har varit på mitt smultronställe! :). Har släkt på Särö och faktiskt så är jag uppväxt på sommrarna i Malevik. Så Göteborg är min självklara favorit stad och hoppas att jag kan flytta dit någon gång!!!



Ha en underbar dag



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91