Helgen i Malmö med tjejerna!

Som sagt så var jag i Malmö i helgen med töserna. Himla mysig stad det där! Jag gillade verkligen atmosfären, alla gamla hus, mysiga gator och cafeér!


I fredags så var vi på en mysig, men lite haltacky mexikansk resaurant och käkade jättegod mat! Det roiga var att den smakade nästan precis så som den gjorde i Mexico! =) gott och roligt var det!
 

Vildana och Åsa på restaurangen


Åsa och Jag


Hela gänget.. som sagt, goood mat! =)


På lördagen så gick vi på stan och shoppade. Tur att Lindex hade stora sköna sittpuffar när man blev trött i benen. till skaen hör oxå att det här kortet togs i typ affär nummer två på dagen.. Med andra ord.. Vi börjar bli gamla! ;o)


Det var riktigt härligt väder i lördags, sol och runt 12 grader, nästan som vår! =)


Åsa har precis korkat upp det mousserande vinet. snygg tatuering Helene och tuuur att de har skrivit rumsnumret inne i rummet så man inte blir osäker på vart man är när man vaknar upp på morgonen..


Kladdiga muffins och mousserande vin!


Riktigt gott! Måste köpas igen!




Fina tjejor!


Emelie och Åsa..


Söta Emily!


Me! =)


Wildy och jag!


Nenis


På lördagkväll så käkade vi jättegod Tapas!


Åsa och Emily


Sista anhalten efter Casino Cosmopol (där jag för övrigt vann hela 100 kronor! ) blev cluben Etagé. Helt ok ställe, lite "Växjö Stallarna" känsla över slagergolvet. På det andra golvet så spelades det House, så där bra, men vi hade kul ändå! =) 
Kommentarer
Postat av: Helena

åh ser underbart bra ut :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91