Köket- före och efter bilder

Före:

Ett inte så läckert kryddskåp pryder väggen över fläkten.


Spotlightsen under skåpen var allt annat än snyggt uppsatta!




Diskmaskinen var inte snyggt inkopplad och plattorna var gjorda av masonit (jag vet, helskumt!) och fastlimmade på väggen.

Under ombyggnaden:


Efter:

Jag ville ha ganska neutrala tapeter som man inte tröttnar på och hittade de här vita på Rusta för 99 kr/rulle! =) Gardinerna hittade jag väldigt oväntat på Hornbach. Jag hade ingen aning om att de hade så mycket mer än byggmaterial där! På blomsteravdelningen så hade de plockat fram en massa påsksaker och solen gassade in genom fönstret så ett tag så kändes det som vår! Nu fattas bara lite lime-gröna accsessoarer! =) Orkiden är fejk och kommer från Saga Form och ser väldigt naturtrogen ut!


Eftersom det inte blev bra med att måla vitt på baksidan av glaset så ringde jag på söndagen runt till alla affärer i Västra Frölunda som kunde tänkas sälja dekorplast (ni vet sån där plastfilm med klister på ena sidan..) Men ingen hade! Tillslut så hittade vi iaf det på Hornbach! Blev faktiskt helt ok! Tror inte att man tänker så mycket på att det inte är kaklat på sidorna.. Kryddstället kommer från Ikea. Nu fattas bara lite snygga kryddburkar.. å nej, "Kockens" burkar är inte snygga! Pepparkvarnarna kommer från Bolagret.


Vitt kakel från Höganäs (som tyvärr visade sig att inte räcka!) och spotlights under bänken, mycket snyggare än innan! Metallkrokarna längst bort på väggen hittade vi på K-rauta och var faktiskt riktigt stilrena.


Lägg märke till att det INTE går någon sladd från väggutaget över bänken ner till diskmaskinen. Detta löste vi genom att dra nya rör i betongen. Ett jäkla jobb, men bra blev det!


"Diskmedels- och diskborts-hållaren" kommer från Saga Form. Hittade även en väldigt snygg lime-grön diskborste på Ikea =).


Igår så han jag även med att sy upp de nya gardinerna, plantera om blommor och skura alla golv, det ni! =) Måste försöka fixa nån låda oxå som passar i hålet under diskmaskinen, jag är alergisk mot en massa lösa sladdar som ligger och samlar damm!


Nu fattas bara en vit fin lampa!


Pappa satte även dit nya golvlister. Även om man kanske inte tänkte så mycket på att de gamla var slitna så gjorde de nya verkligen jättemycket för helhetsintrycket.


Nya knoppar på lådorna från Ikea.


Fläktkåpa från Gorenje. Det var den enda vi hittade som inte var mer än 50 cm bred. Nytt lock för ventilen och nya lister i taket (som även är nymålat).
Kommentarer
Postat av: Madde

Riktigt NICE blev köket. När bjuder du på middag? ;) Hihi



Ha en bra dag!!!

Postat av: Maja

Supersnyggt blev det! Så härligt med ett nyrenoverat, fräscht kök. :) Jag antar att du vet var du hittar kryddburkar, men jag ville bara tipsa om Åhlens utifall att. De har snygga glasburkar med "rostfritt" lock, både fyrkantiga och runda, för 15kr styck.

Ha det fint!

2009-02-02 @ 11:25:30
Postat av: Lazina

Hej bruden! Tack för ditt tips, ska testa det,kör med proteinpulver,så då behöver man väl inga ägg? Testar nutrilett shakes i veckan, men det är ju så äckligt det är ju bara det:) Vad fin blogg du har!:)

Kram/Lazina

2009-02-02 @ 11:27:54
URL: http://lazina.blogg.se/
Postat av: Lazina

Jo det är det faktiskt,skum bismak, ska pröva ditt tips istället:), var köper man sötningsmedel?

2009-02-02 @ 11:46:39
URL: http://lazina.blogg.se/
Postat av: Lazina

Ok, ska köpa och testa det!, Tack för dina tips:)Förresten tycker du att din "diet" fungerar som du kör nu??Sett några resultat? blev sugen på att testa:)

2009-02-02 @ 13:43:36
URL: http://lazina.blogg.se/
Postat av: Emelie - Mamma till Nellie

Wow, så fint.

2009-02-02 @ 15:24:46
URL: http://familjenbrocka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jäklar vad fint det blev!! Du måste verkligen vara jättenöjd! Tänk vad detaljer kan göra skillnad. Ser fram emot att komma och se det live!! :) Ha en fortsatt bra vecka! KRAM

2009-02-02 @ 17:31:28
Postat av: Anna

Å de blev ju jättefint. Att så lite kan göra så mycket=)

2009-02-02 @ 17:46:21
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Sanna

tack så mkt. ska kämpa på.



hare

2009-02-02 @ 19:28:28
URL: http://sannassanna.blogg.se/
Postat av: Lazina

Tack för dina tips Linda, har gjort den "drinken" du tipsade mig om, tog turkisk yoghurt med vanilj smak ist. för naturell, blev sjukt gott ju!:)Ska kika in på hemsidan du länkade!

2009-02-02 @ 22:21:20
URL: http://lazina.blogg.se/
Postat av: Pelle

Tjusigt kök:)

Och jag som tyckte jag gjort mycket i köket som satt upp ett skåp och lite lister! hehe

2009-02-02 @ 22:28:39
URL: http://lokpelles.blogg.se/
Postat av: Anonym

:) Desamma till dig, Sovgott:)

2009-02-02 @ 23:27:29
URL: http://lazina.blogg.se/
Postat av: Victoria

Vad mysigt kök :).

2009-02-05 @ 22:21:22
URL: http://victoriadays.blogg.se/
Postat av: Elle

Hej!! Jag måste fråga om du vet vad kaklet ovanför diskbänken heter. Jobbar på höganäs och det är ingen jag känner igen så jag tänkte ifall det kanske var någon som inte finns längre. Snyggt blev det i alla fall.

2010-02-24 @ 12:34:17
URL: http://ellec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91