Hur är det möjligt?!


Att lyckas göra om ett ruckel (flåt Empa) till ett fantastiskt hem?! I fredags var vi hemma hos Empa på en liten mini inflyttningsmiddag. Vi fick se kort på hur det hade sett ut när de flyttat in, det gick inte ens att se att det var samma hus! Men sen hade de gjort om i stort sett allt oxå, köket, toaletten, tak, väggar golv etc. Otroligt modigt att ta på sig ett så stort projekt, men attan va bra det blev! Och som en liten bonus så välkomnades vi av rådjur när vi anlände, mysigt!

För övrigt så var helgen lugn, skön och varm! Underbart att äntligen få känna lite sommarvärme! Hoppas nu att det håller i sig.. just nu ser det inte så lovade ut för det har precis åskat här, men det ordnar förhoppningsvis upp sig tills imorgon!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback

En go och glá 25-årig brud med ett stort intresse för mode, skönhet och hälsa. Nybliven Göteborgare. Älskar att shoppa mycket och ofta. Drömmer och inspireras av Haute Couture och dyra designerplagg. Lever för mina underbara vänner, mysiga hemmakvällar och vilda nätter ute!

lindisplace@
hotmail.com

RSS 0.91